ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) [06/06/2023]

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη διοργάνωση συμμετοχής με περίπτερο στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη...... περισσότερα »

Ημέρα πληροφόρησης επιχειρηματιών για Τουρκία, Αίγυπτο και Ισραήλ [01/06/2023]

Το Υπουργείο Εξωτερικών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής....... περισσότερα »

Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η καταγωγή των εμπορευμάτων: ένα σύνθετο αλλά σημαντικό θέμα για τους εξαγωγείς» [23/05/2023]

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης-ΕΒΕΘ σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:...... περισσότερα »

Πρόσκληση προς τους σεφ εστιατορίων και ξενοδοχείων / 1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας [23/05/2023]

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων σας προσκαλεί στην εκδήλωση που γίνεται στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Γιορτής Τρούφας με θέμα: “Το μανιτάρι και η τρούφα στη ζωή μας”....... περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προμήθειας ζυμαρικών από σιμιγδάλι, για κάλυψη αναγκών σίτισης των στρατιωτικών μονάδων και υπηρεσιών που εδρεύουν στον Ν. Μαγνησίας. 07/06/2023 Σύμβαση-διαγωνισμός για την προμήθεια παγωτών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των Μονάδων -Ανεξ. Υπομονάδων, των ΚΑΑΥ Μαλάκι-Καλών Νερών, των ΛΑΦ Βόλου-Στεφανοβικείου. 07/06/2023 Προκήρυξη 1ου επαναληπτικού, ηλεκτρονικού, ανοικτού, δημόσιου διαγωνισμού για τη σύναψη συμφωνίας-Πλαίσιο (Σ-Π) 4ετούς διάρκειας για τη διακλαδική προμήθεια φαρμακευτικών υλικών, με σκοπό την κάλυψη αναγκών ΓΕΣ, ΓΕΝ ΚΑΙ ΓΕΑ. 07/06/2023 Προκήρυξη 2ου επαναληπτικού διαγωνισμού ανάθεσης και εκτέλεσης σύμβασης του προγράμματος για την ¨προμήθεια πυρομαχικών για την κάλυψη άμεσων και επιτακτικών αναγκών εκπαίδευσης" 07/06/2023 Διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη σύμβασης για την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού-φαρμακευτικών ειδών και φαρμάκων για το πεπτικό σύστημα και τον μεταβολισμό. 07/06/2023 Ηλεκτρονικός, ανοικτός διαγωνισμός κάτω των ορίων, για την παροχή υπηρεσιών " Επισκευής στεγών των κέντρων Υγείας Κιλκίς και Ξάνθης. 07/06/2023


ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss