ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ    / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΥ    / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ    / ΒΑΣΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ  RSS 2.0 

Βασικοί Οικονομικοί Δείκτες

 Πίνακας 1. Βασικά μεγέθη και δείκτες του νομού ΤρικάλωνΜε κατά κεφαλή προϊόν 12,5 χιλ. € (63,8% του μ.ο. της χώρας) ο νομός Τρικάλων κατατάσσεται 45ος μεταξύ των νομών της χώρας. Με δηλωθέν εισόδημα 14 χιλ. ευρώ ανά φορολογούμενο (81,4% του μ.ο. της χώρας), οι φορολογούμενοι του πλήρωσαν το 2011, κατά μέσο όρο, για φόρο εισοδήματος 620 ευρώ, έναντι μέσου όρου χώρας 1.290 ευρώ. Σε αυτόν αναλογεί 1,2% των φορολογουμένων, 1% του δηλωθέντος εισοδήματος της χώρας και 0,6% του φόρου εισοδήματος ..... (10/01/2012)

περισσότερα »

Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν

 Στον επόμενο πίνακα παρουσιάζεται η διαχρονική εξέλιξη του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος και του κατά κεφαλή Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος του νομού Τρικάλων, της περιφέρειας Θεσσαλίας και της χώρας την περίοδο 2005-2010, όπως τα μεγέθη αυτά προκύπτουν από τους Περιφερειακούς Λογαριασμούς της ΕΛΣΤΑΤ.Πίνακας 2. Σύγκριση ΑΕΠ και κ.κ. ΑΕΠ του Ν. Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας ως προς το σύνολο της χώραςΚατά την εξεταζόμενη χρονική περίοδο, το ποσοστό συμμετοχής του ΑΕΠ του νομού στο..... (10/01/2012)

περισσότερα »

Ακαθάριστη Προστιθέμενη Αξία ανά Τομέα Παραγωγής

Γράφημα 2. Ποσοστιαία (%) κατανομή της ΑΠΑ ανά τομέα οικονομικής δραστηριότητας στο νομό Τρικάλων (2005-2010)Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση της Ακαθάριστης Προστιθέμενης Αξίας (ΑΠΑ) που παράγεται στο νομό, στον πρωτογενή τομέα παράγεται το 6,2%, στο δευτερογενή το 17,4% και στον τριτογενή τομέα το 76,4%.Παρατηρούμε ότι, στην εξεταζόμενη εξαετία σημειώθηκε μείωση της συνεισφοράς του πρωτογενή και του δευτερογενή τομέα, με παράλληλη αύξηση της συνεισφοράς του τριτογενή τομέα στο ακαθάριστο εγχώριο ..... (01/07/2013)

περισσότερα »

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss