ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
29/03/2024

Το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματικών φορέων, των επιχειρήσεων και των λογιστών φοροτεχνικών για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας αποτυπώθηκε χθες, στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποίησαν από κοινού το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Ένωση Οικονομολόγων Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων.

ph1_F-840724248.jpg

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, αφού ευχαρίστησε τον εισηγητή κ. Φραγκιαδάκη Νικόλαο, Σύμβουλο εργασιακών θεμάτων του Ομίλου SOFTONE, για την συμβολή του στην ενημέρωση των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών λογιστών φοροτεχνικών, σημείωσε ότι σκοπός της ημερίδας είναι η έγκυρη με κατανοητό και πρακτικό τρόπο, ενημέρωση για την ορθολογική εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας από 1η Απριλίου, προκειμένου να αποφευχθούν παραλείψεις και λάθη και ως εκ τούτου πρόστιμα τα οποία θα είναι επιζήμια και καταστροφικά για τις επιχειρήσεις.

ph2_F470780009.jpg

 

Τόνισε επίσης, ότι η εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα που όμως θα επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις, δυσκολίες και διαχειριστικά προβλήματα, ειδικά για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Διαβεβαίωσε επίσης, τους επαγγελματίες ότι σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη Βαγγέλη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρα Χρήστο και τον πρόεδρο της ΕΟΦΕΕ Ν. Τρικάλων κ. Γρηγορίου Θωμά, θα απευθυνθούν στα συναρμόδια υπουργεία για εύρεση λύσεων σε τυχόν ζητήματα που ενδεχομένως προκύψουν.

 ph3_F412874389.jpg

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΦΕΕ Ν. Τρικάλων κ. Γρηγορίου Θωμάς ανέφερε ότι η σημερινή ημερίδα αποσκοπεί στην ενημέρωση τόσο των συναδέλφων λογιστών φοροτεχνικών όσο και των επιχειρηματιών-επαγγελματιών ενόψει της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Τόνισε απευθυνόμενος προς τους επιχειρηματίες ότι αναμένεται να επωμιστούν και αυτοί ένα μεγάλο μέρος της υλοποίησης εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας καθώς η ορθή εφαρμογή της θα αποτρέψει δυσλειτουργίες και πρόστιμα στις επιχειρήσεις κατά την περίοδο υποχρεωτικής εφαρμογής της. Για να αποφευχθούν τα παραπάνω απαιτείται η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξοικείωση των επιχειρηματιών και εργαζομένων, ούτος ώστε τα δεδομένα που αντλούνται από την ψηφιακή κάρτα εργασίας να δίνουν την δυνατότητα σωστής απεικόνισης του χρόνου απασχόλησης των εργαζόμενων.  

 ph4_F-237705004.jpg

 

Ακολούθησε διεξοδική ενημέρωση από τον κ. Φραγκιαδάκη, ο οποίος με αποτελεσματικό και άκρως μεταδοτικό τρόπο ανέλυσε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την Ψηφιακή κάρτα εργασίας, ενώ ακολούθησε διάλογος με τους συμμετέχοντες, δίνοντας διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήματα ως προς τον τρόπο εφαρμογής.

ph5_F-1323455990.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss