ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΤΟ bizhelp365.gr, ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
27/04/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημ/νια: 21/04/10

ΛΟΓΟΤΥΠΟ BIZHELPΠλήρες, ολοκληρωμένο και χρήσιμο το bizhelp365.gr δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει το χάσμα τις πληροφόρησης για χιλιάδες μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους λύσεις, συμβουλές, ειδήσεις και υπηρεσίες με εύκολο και συγκεντρωτικό τρόπο,  εισάγοντας μια νέα κουλτούρα κι ένα πνεύμα καινοτομίας στην Παροχή Βοήθειας, Πληροφοριών, Ειδήσεων και Υπηρεσιών προς το Ελληνικό επιχειρείν. Ένας πλοηγός Καθοδήγησης για Νεοσύστατες και Υφιστάμενες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Φοιτητές  και γενικότερα Ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Επιχειρήσεων. Αναλύει, στηρίζει, προάγει και προωθεί το «επιχειρείν» μέσα από ποικίλες θεματικές ενότητες.     

Η ενότητα «Άρθρα» προσφέρει συμβουλές εξειδικευμένων επαγγελματιών από όλους τους τομείς των επιχειρήσεων (λογιστική, νομικά, marketing, τραπεζικά κ.α.) με σκοπό την καθοδήγηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, του ελεύθερου επαγγελματία και του φοιτητή. Έχοντας  ως άξονες αναφοράς την βελτίωση της επιχείρησης, την εξοικείωση με οικονομικούς όρους, την συνεχή εκπαίδευση σε επιχειρηματικές διαδικασίες, οι Σύμβουλοι παρουσιάζουν εκτενείς αναλύσεις και προτείνουν ειδικό εγχειρίδιο σχετικό με το συγκριμένο θέμα σε κάθε άρθρο. Μέσω των άρθρων οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα μιας πιο άμεσης επαφής με Συμβούλους διαφόρων επιχειρησιακών τομέων.  

Πληροφορίες, για όλα τα είδη Επενδυτικών Προγραμμάτων, χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων υφιστάμενων ή και νέων επιχειρήσεων, τα οποία είναι σε εξέλιξη ή αναμένεται να προκηρυχθούν, είναι όλες συγκεντρωμένες στην ειδική ενότητα «Επενδυτικά Προγράμματα». 

Για αυτούς που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σχέδιο μάρκετινγκ, ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν άμεσα μια  Υπεύθυνη Δήλωση, οι πληροφορίες υπάρχουν αναλυτικά στην ενότητα  «Πίνακες – Σχέδια»  

Ο οικονομολόγος και αρχισυντάκτης Γιάννης Κίτσος σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα καθημερινά Οικονομικά «happenings» με  επιχειρηματικό ενδιαφέρον στο καθημερινό «Ιστολόγιο – Blog» 

Οι  «Χρήσιμοι Σύνδεσμοι», προσφέρουν σε μια επιχείρηση την δυνατότητα να συνδεθεί άμεσα και γρήγορα με όλες τις υπηρεσίες και αρχές του ελληνικού δημοσίου, από Δήμους Κοινότητες, Περιφέρειες, Υπουργεία μέχρι και Πανεπιστήμια, Βιβλιοθήκες κ.α.

Και τελευταία, μια ειδική ενότητα με κεντρικό θέμα  την «Ελληνική Κρίση», έρχεται να συνεισφέρει στην κατανόηση των επιπτώσεων καθώς και τον εντοπισμό των ευκαιριών σε περίοδο οικονομικής κρίσης με χρήσιμες  συμβουλές, άρθρα και καθημερινή ενημέρωση από τον Ελληνικό και Παγκόσμιο αγγλόφωνο τύπο.

Όσοι οραματίζεστε τον χώρο των επιχειρήσεων ως μια δημιουργική προοπτική σταδιοδρομίας κι ανάπτυξης, με πνεύμα καινοτομίας σε ένα νέο σύστημα αγοράς, το bizhelp365.gr σας κατευθύνει να περάσετε από το στάδιο της αόριστης ιδέας στην εφικτή υλοποίηση.  

Το bizhelp365.gr.gr, δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται τεχνικά από την Veriah Ltd., μια εταιρία κορυφαία στον τομέα ανάπτυξης τεχνολογίας, πρωτοποριακών προϊόντων, παροχής καινοτόμων υπηρεσιών, λύσεων λογισμικού  και εφαρμογών περιεχομένου.    

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε: κ. Γιάννη Κίτσο,  Οικονομολόγος, Αρχισυντάκτης, τηλ. 2106802376, φαξ. 2106199258, e-mail: info@bizhelp365.com, link: www.bizhelp365.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss