ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ «ΑΡΩΜΑ» ΙΤΑΛΙΑΣ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
09/04/2010

ΝΕΟΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίκαλα, 09/04/2010

Το Επιμελητήριο Τρικάλων θα ήθελε να ενημερώσει τους επιχειρηματίες – μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής τους, στις επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ ιταλικών εταιριών και Ελλήνων επιχειρηματιών, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το διήμερο 19 και 20 Απριλίου 2010, υπό τη διοργάνωση του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου με τη συνεργασία του Promo Firenze  (Αzienda Speciale della Camera di Commercio di Firenze) στο Ξενοδοχείο Park Hotel στην Αθήνα.
Οι ιταλικές εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο workshop είναι:

1) Cantine Mucci (www.cantinemucci.com ), από το Chieti που βασισμένη στην παράδοση, στο πάθος και στην διαίσθηση, παράγει ποιοτικούς οίνους από το 1895.

2) Di Lallo (www.mama-design.it ), που παράγει και εμπορεύεται προϊόντα υψηλής αισθητικής για την επίπλωση του μπάνιου, για το δάπεδο και υδραυλικά.

3) Mariel Sposa (www.marielsposa.it ), που θα σας «ταξιδέψει» στην ομορφότερη στιγμή της ζωής σας μέσα από μια γκάμα νυφικών υψηλής ποιότητας.

4) New Decors Art (www.newdecorsart.it ), που διαθέτει μια πλούσια γκάμα χρωμάτων υγρών και σε σκόνη ειδικά για το γαρνίρισμα των γλυκών. Κατασκευάζει ακόμα λάκα σε σκόνη, χρώματα για εκτύπωση, καθώς επίσης και διακοσμητικά γλυκών (τύπου τρούφα σε διάφορα χρώματα).

5) Distilleria Zanin (www.zanin.it ), με έδρα τη Vicenza, παράγει από τα μέσα του ’80 παραδοσιακή ιταλική γκράπα

6) Solsonica (www.solsonica.com ), που ειδικεύεται στην προσφορά καινοτόμων λύσεων στον τομέα της ανακυκλώσιμης ενέργειας, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών. Η εταιρεία παράγει φωτοβολταικά συστήματα βασισμένα στη σταθερότητα και στην εμπειρογνωμοσύνη ενός μεγάλου βιομηχανικού group.

7) Sun’s Solutions (www.sunsolutions.it ), που ειδικεύεται στην προσφορά καινοτόμων λύσεων στον τομέα της ανακυκλώσιμης ενέργειας, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών. Η εταιρεία παράγει φωτοβολταικά, θερμικά και αιολικά συστήματα.

8) TLF (www.tfl.it ), που κατασκευάζει και προμηθεύει ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς με προϊόντα για παιδικές χαρές (π.χ. σπιτάκια, τσουλήθρες, συμπλέγματα με δίχτυα, τραμπάλες, παιχνίδια με ελατήρια κ.α.).

9) Aida (www.aidagiangreco.it ), με έδρα την Enna της Σικελίας παράγει μια πλούσια γκάμα παραδοσιακών γλυκισμάτων της Σικελίας με βάση τα φημισμένα αμύγδαλα και μέλι της περιοχής.

10) ATQ (www.atq.it ), που δραστηριοποιείται στο χώρο των Α.Π.Ε. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για μεσαίας έως μεγάλης κλίμακας επενδυτικά σχέδια σε φωτοβολταϊκά, αιολικά, υδροηλεκτρικά πάρκα.

11) Caffo (www.distilleriacaffo.com ), που ξεκινώντας με τα τυπικά λικέρ της Καλαβρίας  διαθέτει σήμερα μια μεγάλη παραγωγή που κινείται από τα παραδοσιακά ιταλικά λικέρ και αποστάγματα μέχρι όλη την γκάμα των διεθνών ποτών και αποσταγμάτων.

12) Fabbrica Chimica Mediterranea SRL, που παράγει μια πλήρη σειρά χημικών συντήρησης φρούτων όπως προϊόντα απολύμανσης και μυκητοκτόνα, κεριά, χημικά πρόσθετα για την προστασία και συντήρηση των φρούτων και κυρίως των εσπεριδοειδών.

13) Luciana Cavalli (www.lucianacavalli.it ), που με οικογενειακή παράδοση χειροποίητων υποδημάτων, απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά.

Όσες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς και ενδιαφέρονται να κλείσουν συγκεκριμένο ραντεβού με τους Iταλούς επιχειρηματίες,  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν έως την Τετάρτη 14 Απριλίου με την κα Σοφία Σδρένια (τηλ. 2431028189, e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss