ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

“Turkish Fashion Break Athens” - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΤΡΙΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
08/02/2010

TURKISHFASHION_F1333.JPGΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίκαλα, 05/02/2010

Το Επιμελητήριο Τρικάλων θα ήθελε να ενημερώσει τους επιχειρηματίες – μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο “Turkish Fashion Break Athens”. Μια διοργάνωση ένδυσης και υπόδησης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα.

Μετά την επιτυχημένη Τούρκικη διοργάνωση “Fashion Break Event” που διοργανώθηκε στην Αθήνα το 2006, αυτή η δεύτερη διοργάνωση θα έχει 37 leaders επιχειρήσεις από Τουρκία στους κλάδους της ένδυσης, της δερμάτινης ένδυσης και της υπόδησης. Κατασκευάστριες – εξαγωγικές εταιρίες θα παρουσιάσουν την τελευταία συλλογή τους και θα πραγματοποιήσουν διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις με πιθανούς Έλληνες αγοραστές κατόπιν προκαθορισμένων ραντεβού.

Η Τουρκία είναι από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς στην ΕΕ ενδυμάτων, δερμάτινων ενδυμάτων, νυφικών, και υποδημάτων. Αυτή η διοργάνωση θα δώσει στους Έλληνες επιχειρηματίες την ευκαιρία να δουν συλλογές από μια ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας γυναικείων, βραδινών, ανδρικών, παιδικών ενδυμάτων, νυφικών, γαμπριάτικων κοστουμιών, δερμάτινων ενδυμάτων και υποδημάτων.

Είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες εισαγωγείς, λιανέμπορους, χονδρεμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων (συμπεριλαμβανομένων και των boutique) να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για το ποιες Τούρκικες εταιρίες θα συμμετάσχουν, μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακό τόπο www.turkishfashionbreak.com .

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, απευθυνθείτε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Τρικάλων, υπεύθυνη κα Σοφία Σδρένια (τηλ. 2431028189, e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss