ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

1ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ – Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΕ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΟ 1ο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ
12/05/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΑ 11/5/2009

photo2_F2317.jpgΗ Θεσσαλία ξανάσμιξε στο 1ο θεσσαλικό αντάμωμα που διοργανώθηκε 8-10 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου. Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από την Συντονιστική Επιτροπή Θεσσαλικών Συλλόγων Αθήνας και την Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών, σε μία προσπάθεια να καθιερωθεί σαν ετήσια θεσσαλική συνάντηση και να αποκτήσει η Θεσσαλία μία ενιαία φωνή και δράση.  
 
 
photo3_F2339.jpgΚατά τη διάρκεια του τριημέρου παρουσιάστηκαν παραδοσιακά μουσικόχορευτικά δρώμενα από δεκάδες θεσσαλικούς συλλόγους ενώ παράλληλα λειτουργούσε και έκθεση με περίπτερα από φορείς της Θεσσαλίας. Μέσα από ένα κοινό περίπτερο, το Επιμελητήριο και η Νομαρχία Τρικάλων παρουσίασαν το τουριστικό προϊόν και τα τοπικά προϊόντα του νομού Τρικάλων συνδυάζοντας τα με τον φυσικό πλούτο και την παράδοση του νομού μας. Οι επισκέπτες του Τρικαλινού Περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τον νομό Τρικάλων, μέσω των διαφημιστικών εντύπων, αλλά και να γευτούν τοπικά προϊόντα όπως, χαλβά, κρασί, τσίπουρο, τουρσί, παραδοσιακά μπισκότα και γλυκά κουταλιού που προσέφεραν  επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
 
photo4_F2362.jpgΟι επισκέπτες της έκθεσης, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα τον τοπικών μας προϊόντων αλλά και για την οργάνωση του συλλογικού μας περιπτέρου. Επίσης, οι επισκέπτες που παρευρέθησαν το Σάββατο 9 Μάιου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και το Λαϊκό χορευτικό πρόγραμμα που παρουσίασε o Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων, ο οποίος πραγματικά «έκλεψε» την παράσταση προσφέροντας μία ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.
 
 Η τριήμερη εκδήλωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ με συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα Θεσσαλών αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά.
 
 
 
 
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss