ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΣΕ
15/04/2009

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΚΑΛΑ, 15/04/2009

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο τίμησε η ΠΟΕΣΕ 

Για τη στήριξη και τη συμβολή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στους αγώνες, στις διεκδικήσεις και τις πρωτοβουλίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων         

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο βράβευσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της 16ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, η οποία διεξήχθη στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, ως ένδειξη αναγνώρισης της   συμβολής και της στήριξης του Επιμελητηρίου Τρικάλων στους αγώνες, στις διεκδικήσεις και στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του κλάδου.        

Εκτός του Επιμελητηρίου Τρικάλων το οποίο ήταν το μοναδικό περιφερειακό Επιμελητήριο που βραβεύθηκε στην πρώτη  απονομή   τιμητικών διακρίσεων της ΠΟΕΣΕ, επίσης βραβεύθηκαν ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο  Πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ηλίας Χατζηβασίλογλου.        

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο  Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Ιωάννης Τσάκος, αναφέρθηκε στη συμβολή του κλάδου στην ελληνική οικονομία, μιας και αριθμεί  πάνω από 500.000  επιχειρήσεις που απασχολούν 800.000 εργαζόμενους.      

Ο κ. Τσάκος  ευχαρίστησε τον κ. Γιαγιάκο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την έμπρακτη στήριξη του κλάδου  και ευχήθηκε το Επιμελητήριο Τρικάλων να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τα υπόλοιπα περιφερειακά Επιμελητήρια.        

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα αφού ευχαρίστησε τον κ. Τσάκο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο  κ. Δημήτρη Παναγιωτόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης της ΠΟΕΣΕ, υπογράμμισε πως «η τιμή που απέδωσε η ΠΟΕΣΕ στο Επιμελητήριο Τρικάλων, αποτελεί αναμφίβολα μία ηθική ικανοποίηση και μία ξεχωριστή τιμή για ένα πρόσθετο λόγο. Επειδή, προέρχεται από ένα δυναμικό και μαχητικό κλάδο του επιχειρηματικού κόσμου το οποίο επάξια εκπροσωπείτε».         

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Η αλληλοαναγνώριση φορέων που εκπροσωπούν τον επιχειρηματικό κόσμο, καλλιεργεί και εμπεδώνει κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης το οποίο δημιουργεί στερεό υπόβαθρο για την ανάπτυξη κοινής δράσης με στόχο την από κοινού προώθηση δίκαιων αιτημάτων, τη διεκδίκηση λύσεων σε χρόνια προβλήματα και εν τέλει, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας η οποία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας».  

Καταλήγοντας, ο κ. Γιαγιάκος, τόνισε πως «το Επιμελητήριο Τρικάλων, είναι ενεργός συμπαραστάτης σε κάθε δίκαιο αίτημα των μελών του. Πολύ, δε, περισσότερο των επισιτιστικών επιχειρήσεων που αποτελούν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας, του τουρισμού. Το Επιμελητήριο Τρικάλων έχει αναπτύξει δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες στοχεύουν στην ενίσχυση του τοπικού τουριστικού προϊόντος, μεταξύ των οποίων και η Τρικαλινή Γεύση η οποία υλοποιείται  σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, του Νομού Τρικάλων».

Τέλος ο κ. Γιαγιάκος έδωσε στον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ μία Εικόνα της Παναγίας «Ρόδο Αμάραντο» αντίγραφο Αγιογραφίας από το Μεγάλο Μετέωρο με την ευχή να του δίνει δύναμη να συνεχίσει το έργου του.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss