ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ
14/01/2009

ΛΗΘΑΙΟΣΜια διακτυακή πύλη, η www.agro-tour.net η οποία αποτελεί τον καρπό της προσπάθειας 21 Ομάδων Τοπικής Δράσης της Ελλάδας, με τη χρηματοδότηση της Κ.Π. Leader+, όπου ανήκει και η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. του νομού Τρικάλων  άρχισε τη λειτουργία της σε πιλοτική φάση.
 
Ιδιώτες, επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και άνθρωποι που απλά ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου, μπορούν με ένα κλικ να εισέλθουν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη φωτογραφιών, βίντεο αλλά και χρήσιμων πληροφοριών.
 
Παραδοσιακοί ξενώνες και καταλύματα, μικρά μαγαζάκια πώλησης τοπικών προϊόντων, περιηγητικές διαδρομές στη φύση, ιστορικοί τόποι, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνταγές και τοπικές γιορτές, και πολλά άλλα κρυμμένα μυστικά που είναι γνωστά μόνο στους ντόπιους, αποκαλύπτονται μέσα από τις σελίδες της  Δικτυακής Πύλης.
 
Η Δικτυακή Πύλη αποτελεί την αφετηρία για κάθε χρήστη του διαδικτύου, ο οποίος επιθυμεί να σχεδιάσει την επίσκεψη, την διαμονή και τις δραστηριότητες του στην Ελληνική ύπαιθρο, μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του ακολουθώντας την χρηστικότατη ιστοσελίδα.
 
Στόχος της Κεντρικής Σελίδας είναι το καλωσόρισμα των χρηστών και η αποτύπωση με συνοπτικό τρόπο του συνόλου του περιεχομένου και των λειτουργιών που διατίθενται από τον Δικτυακό Τόπο. Σκοπός της πρώτης εντύπωσης είναι να προκαλέσει το ενδιαφέρον του χρήστη και να τον προτρέψει να συνεχίσει την πλοήγησή του στον υπόλοιπο Δικτυακό Τόπο.

Η εμφάνιση της αρχικής σελίδας είναι λιτή, αποφεύγοντας στοιχεία που αποσπούν την προσοχή από το περιεχόμενο.
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss