ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος
03/04/2018

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων 

με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος

Σύσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με τη Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), πραγματοποιήθηκε την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

1_F20168.jpg

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης του Δ.Σ. του ΣΒΘΚΕ στην πόλη των Τρικάλων, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιαγιάκος, μαζί με τα μέλη της Δ.Ε. κ. Γιώτη και κ. Πετσιά, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη, τον Γ.Γ κ. Κοκκα και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μπλουγούρα, υποδέχτηκαν την πρόεδρο του Συνδέσμου κα Κολιοπούλου και τα μέλη της Διοίκησης τον αντιπρόεδρο κ. Ζουρνατζή, τον έφορο κ. Λάππα, το μέλος του ΔΣ κ. Τζιωρτζιώτη και την Γενική Διευθύντρια κα Δαγλαρίδου. 

Κατά της διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Γιαγιάκος αφού καλωσόρισε τη διοίκηση του συνδέσμου αναφέρθηκε στις ιστορικές στενές σχέσεις συνεργασίας με τον σύνδεσμο και  παρουσίασε συνοπτικά τις αναπτυξιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων. 

3_F20249.jpg

Με τη σειρά τους ο κ. Αγγελάκης και ο κ. Μπλουγούρας καλωσόρισαν τη διοίκηση του συνδέσμου και αφού αναφέρθηκαν στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι φορείς, τόνισαν την αγαστή συνεργασία που έχουν με τον Επιμελητήριο γεγονός που δίνει ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στην περιοχή για την διεκδίκηση και την επίτευξη αναπτυξιακών δράσεων αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων. 

Στη συνέχεια η πρόεδρος του συνδέσμου κα Κολιοπούλου αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τους εκπροσώπους όλων των φορέων, συμφώνησε για την μεγάλη ανάγκη συνεργασίας μεταξύ όλων και τα οφέλη που μπορούν προκύψουν για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής αλλά και της περιφέρειας γενικότερα. 

Σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι εκπρόσωποι συμφώνησαν σε στενότερη συνεργασία για την προώθηση κοινών δράσεων και την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για περαιτέρω ενέργειες. 

2_F20213.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss