ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών φορέων
27/03/2018

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών φορέων

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το μέτρο της ποσόστωσης στις πρόσφατες εκλογές των επιμελητηρίων φαίνεται πως απέδωσε με λαμπρά αποτελέσματα. Είκοσι εννέα γυναίκες συμμετέχουν στις Διοικητικές Επιτροπές και πολύ περισσότερες στα Διοικητικά Συμβούλια των περιφερειακών Επιμελητηρίων. Το Επιμελητήριο Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από τη Σύμβουλο κα Μπέη Τζίνα.

foto1_w_F20155.jpg

Η Πρόεδρος Σοφία Οικονομάκου παρουσίασε το Δίκτυο, τη φιλοσοφία και τους στόχους του.  Όσον αφορά τις δράσεις στα περιφερειακά επιμελητήρια, η Πρόεδρος πρότεινε την επιχειρηματική εκπαίδευση και την προβολή των τοπικών προϊόντων μέσω μικρών φεστιβάλ και εκθέσεων, για την οργάνωση των οποίων έχει ήδη πάρει την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Κατόπιν και μέσω διαλογικής συζήτησης, με χαρά δόθηκε το βήμα στην κα Μπέη να αναπτύξει τις δράσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο Τρικάλων στον πρωτογενή τομέα και στα τοπικά παραγόμενα προϊόντα.  

foto2_w_F20213.jpg

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη δικτύωση μεταξύ των παρισταμένων συμβούλων, οι οποίες συζήτησαν τις προοπτικές που ανοίγονται εμπρός τους μέσω του Δικτύου, για την ενίσχυση των γυναικών επιχειρηματιών των περιφερειών τους και την προβολή των Επιμελητηρίων τους.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
signature

Αποκτήστε Ψηφιακή Υπογραφή

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss