ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
09/11/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίκαλα 07/11/09

DSC01433_F25042.JPG!.jpgΣτη Νάπολη της Ιταλίας, βρίσκεται επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τη συνεργασία του Ιταλικού Ινστιτούτου Εξωτερικού Εμπορίου για το εμπορευματικό κέντρο CIS Nola.

Ένα εμπορευματικό κέντρο με περισσότερες από 300 χονδρεμπορικές εταιρίες στους τομείς της μόδας (ανδρική – γυναικεία – παιδική ένδυση και υπόδηση, αξεσουάρ, εσώρουχα, δερμάτινα ενδύματα - γούνες, κτλ.), των Λευκών ειδών και ειδών Προικός, των Δερμάτινων ειδών, των Υφασμάτων ένδυσης και ειδών ραπτικής, κτλ.

Το απόγευμα της Πέμπτης ωστόσο, προηγήθηκε συνάντηση των συμμετεχόντων στην αποστολή με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκο, το Γενικό Γραμματέα κ. Βαγγέλη Βενέτη και στελέχη του Επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου τόνισε ιδιαιτέρως το πνεύμα της εξωστρέφειας που θα πρέπει πλέον να διέπει τους επιχειρηματίες μας, ενημέρωσε τους επαγγελματίες για τις λεπτομέρειες της αποστολής, έδωσε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για τη διεξαγωγή μιας πετυχημένης αποστολής χωρίς εμπόδια ενώ παράλληλα συζητήθηκε και ο τρόπος αγοράς και πληρωμής των εμπορευμάτων στο επιχειρηματικό κέντρο.

DSC01438_F25074.JPG!.jpg«Ανοίγει ένας νέος δρόμος για συναλλαγές, σε μια αγορά που είναι εύκολα προσεγγίσιμη», υπογράμμισε ο κ. Γιαγιάκος, ιδίως για εκείνες τις εμπορικές επιχειρήσεις που βγαίνουν για πρώτη φορά στο εξωτερικό αναζητώντας καινούριες συνεργασίες. «Θα μπείτε σε μια άλλη λογική ως προς την επιλογή των προμηθευτών σας αφού θα σας παρουσιαστούν τελείως διαφορετικές ευκαιρίες» πρόσθεσε.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην αποστολή συμμετέχουν 23 επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων και η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου, κα Αθανασία Βράντζα. Το πρόγραμμα το οποίο έχει σχεδιαστεί από κοινού με τη Διοίκηση του Εμπορευματικού κέντρου CIS, περιλαμβάνει τριήμερες επιχειρηματικές συναντήσεις B2B με αντίστοιχους επιχειρηματίες του κλάδου της Ιταλίας και επιτόπιες επισκέψεις στους χώρους των Ιταλικών χονδρεμπορικών εταιριών με στόχο τη γνωριμία και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ τους.

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ (16/11/2009)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss