ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
21/01/2009

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημ/νια: 21/01/09
 
Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων ενημερωτική εκδήλωση επιχειρηματιών για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» από τον ειδικό γραμματέα Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης κ. Ελευθέριο Σταυρόπουλο. Το παρών στην ημερίδα έδωσαν εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων του νομού καθώς και πλήθος επιχειρηματικού κόσμου που έσπευσε να ενημερωθεί για τα νέα προγράμματα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε πως με την παρουσία του κ. Σπυρόπουλου, ενός ανθρώπου που κατείχε ηγετικό ρόλο στο σχεδιασμό του νέου προγράμματος, δίνεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες του νομού Τρικάλων να ενημερωθούν διεξοδικά για τις προτεραιότητες του νέου επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα του ΕΣΠΑ 2007-2013», όπως αυτές αποτυπώνονται στις επί μέρους δράσεις – προγράμματα που αφορούν την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, της γυναικείας επιχειρηματικότητας, του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών, της μεταποίησης και του τουρισμού και θα προκηρυχτούν σταδιακά από τώρα μέχρι και το 2013.

Ο ειδικός γραμματέας για την ανταγωνιστικότητα του ΥΠΑΝ κ. Λευτέρης Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Τόνισε επίσης, πως το πρόγραμμα παρέχει αρκετές δράσεις που θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχείρησης του νομού να εκσυγχρονιστούν και να αναπτυχτούν περαιτέρω, στους κλάδους του τουρισμού, της μεταποίησης, του εμπορίου, καθώς και των υπηρεσιών. Τέλος, υπογράμμισε ότι η επιχειρηματική κοινότητα πρέπει να έχει έγκυρη ενημέρωση, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των νέων προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (08:00 – 15:00) με το Επιμελητήριο Τρικάλων (τηλ. 24310-27493, 24989).
 
 
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss