ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ PORTAL ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
29/10/2008

Δελτίο Τύπου
Τρίκαλα, 29/10/08



Το Επιμελητήριο Τρικάλων έγινε Ψηφιακό
Ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης για το νέο Portal του Επιμελητηρίου Τρικάλων



Αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις του μέλλοντος, το Επιμελητήριο Τρικάλων αλλάζει, αλλάζουμε όλοι μας, αλλάζει η επιχειρηματικότητα.

Η νέα ιστοσελίδα (Portal) του Επιμελητηρίου Τρικάλων βρίσκεται πλέον στη διάθεση όλου του επιχειρηματικού κόσμου, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Για το λόγο αυτό, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Το νέο Portal του Επιμελητήριου Τρικάλων είναι ένα έργο το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί, ως επίσημος προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού της ΚτΠ, κύριος Ασημακόπουλος Βασίλειος, καθώς και στελέχη του αναδόχου ομίλου εταιριών κατασκευής του Portal, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις δυνατότητες του νέου αυτού Επιχειρηματικού Εργαλείου του Ν. Τρικάλων. 

Πλέον Επιχειρούμε Ηλεκτρονικά
 
Το νέο Portal (www.trikala-chamber.gr ) προσφέρει μία πληθώρα ηλεκτρονικών υπηρεσιών που απευθύνονται τόσο σε επιχειρηματίες όσο και σε απλούς επισκέπτες.

Με ένα κλικ μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα πληροφοριών επιχειρηματικού ενδιαφέροντος αλλά και να γνωρίσετε τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού Τρικάλων. Παράλληλα μπορείτε να εγγραφείτε σαν χρήστης στο portal και να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια πληθώρα διαβαθμισμένων υπηρεσιών.

Γίνετε και εσείς μέλος του ηλεκτρονικού Επιμελητηρίου και αποκτήστε μοναδικά προνόμια:
  •      e-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
1.   Δημιουργήστε τη δική σας Εταιρική Παρουσίαση
2.   Ζητήστε προσωπική ενημέρωση επιλέγοντας τα θέματα που σας ενδιαφέρουν
3.   Έκδοση Πιστοποιητικών και πληρωμή συνδρομών online
4.   Απευθύνετε τα αιτήματα σας 

  •      Ηλεκτρονικές Αγορές
Επιχειρήστε ηλεκτρονικά παρουσιάζοντας τη δική σας επιχείρηση ή αναζητήστε επιχειρηματικές ευκαιρίες και συνεργάτες.
  •      Επιχειρηματική Πληροφόρηση
Αναζητήστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη δική σας επιχείρηση μέσα από μία πολύ εύκολη και αναλυτική φόρμα αναζήτησης.
  •      Δημοσκοπήσεις
Πείτε μας τη γνώμη σας σε μία από τις ηλεκτρονικές έρευνες του Επιμελητηρίου. Βοηθήστε μας να καταλάβουμε τις ανάγκες σας και να επικοινωνήσουμε καλύτερα, πιο άμεσα πιο διαδραστικά!
  •      Έγκαιρη Πληροφόρηση
Μέσα από τις μόνιμες στήλες του Portal, ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τις δράσεις του Επιμελητηρίου αλλά και για σημαντικά επιχειρηματικά θέματα.

Το νέο portal του Επιμελητηρίου δίνει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, το Επιμελητήριο Τρικάλων θέτει στη διάθεσή σας εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι θα μπορούν να επισκεφθούν τη δική σας επιχείρηση για να σας ενημερώσουν και να σας εκπαιδεύσουν στη χρήση του νέου μας Portal.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (08:00 – 15:00) με το Επιμελητήριο Τρικάλων (τηλ. 24310-27493, 24989).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss