ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΔΙΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER
30/07/2008

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ημ/νια: 30/07/08


Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων ενημερωτική εκδήλωση επιχειρηματιών του ν. Τρικάλων, ενόψει της διαβούλευσης για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος Leader.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. και στόχος της ήταν η καταγραφή των αναγκών και των ενδιαφερόντων των επιχειρηματιών της περιοχής, στη διαμόρφωση των σχετικών προτάσεων που θα κατατεθούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος κατά τον χαιρετισμό του ανέφερε πως στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενεργοποιηθεί το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου στις περιοχές παρέμβασης του προγράμματος, έτσι ώστε να υπάρξουν στοχευμένες δράσεις με όσο το δυνατόν ρεαλιστικές προτάσεις για να επιτευχθεί μεγαλύτερη απορρόφηση κονδυλίων. Τέλος, ο κ. Γιαγιάκος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους πως το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα στους επιχειρηματίες παρέχοντας πληροφορίες στο Τμήμα Υποδοχής Επενδυτών.

Ο Νομάρχης Τρικάλων και Πρόεδρος του ΚΕΝΑΚΑΠ κ. Ηλίας Βλαχογιάννης κατά τον χαιρετισμό του τόνισε την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και αναφερόμενος στις περιοχές παρέμβασης, στάθηκε στο γεγονός ένταξης αρκετών περιοχών του κάμπου σε αντίθεση με το προηγούμενο πρόγραμμα παροτρύνοντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Leader 2007-2013 μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. στην Καλαμπάκα στα τηλ 24320-25370, 75250 καθώς και στο Επιμελητήριο Τρικάλων στο τηλ 24310 28189.
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss