ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ελληνο – Τουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ και Επιχειρηματικών συναντήσεων στη Σμύρνη (Γ’ Δεκαήμερο Νοεμβρίου 2014)
11/07/2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Άγκυρα μας ενημερώνει σχετικά με την εκ νέου διοργάνωση του από το 2013 αναβληθέντος Ελληνο-Τουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ και Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεων, το οποίο θα λάβει χώρα στην Σμύρνη κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου τ.έ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Το εν λόγω Φόρουμ, του οποίου το συντονισμό έχει το Γραφείο ΟΕΥ Αγκύρας, θα εστιαστεί κυρίως στους τομείς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τροφίμων και αγροτικών προϊόντων, τουρισμού, real estate, κατασκευών και δομικών υλικών, ναυτιλίας, μεταφορών, logistics, αλλά και σε οποιουσδήποτε άλλους κλάδους ενδεχομένως να παρουσιαστεί ειδικό ενδιαφέρον από ελληνικής ή τουρκικής πλευράς.

Η εν λόγω εκδήλωση θα εστιάσει στο δίπολο, αφ’ενός διμερούς εμπορίου, με στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, και αφ’ετέρου επενδύσεις, με ειδικότερους στόχους την προσέλκυση τουρκικών επενδύσεων στην Ελλάδα, επενδύσεις σε Τουρκία, σε τομείς όπως π.χ ενέργεια, νέες τεχνολογίες, καθώς και την διερεύνηση δυνατοτήτων για κοινές εμπορικές ή επενδυτικές συνεργασίες σε τρίτες χώρες.

Οι οργανωτικοί πυλώνες, από ελληνικής πλευράς, είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Enterprise Greece και αντίστοιχα από τουρκικής πλευράς, το Εμπορικό Επιμελητήριο Σμύρνης με τη σύμπραξη της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Αιγαίου (ESIAD).

Προκειμένου να είναι εφικτός ο έγκαιρος και αποτελεσματικός προγραμματισμός επιχειρηματικών συναντήσεων με αντίστοιχες τουρκικές, θα παρακαλούσαμε, εφ’όσον υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους σας, να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής και στη συνέχεια να την υποβάλετε ως τις 30 Ιουλίου τ.έ στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ή στο Enterprise Greece με κοινοποίηση απαραίτητα στο Γραφείο μας. Η συγκέντρωση ενός πρώτου κατάρχήν ενδιαφέροντος θα επιτρέψει στο Γραφείο μας να ξεκινήσει αρκετά νωρίς τη διοργάνωση, να επιδιώξει πρόκληση αντίστοιχου ενδιαφέροντος από τουρκικές εταιρίες και συγκέντρωση στις βάσεις δεδομένων μας των τουρκικών εταιριών, το προφίλ των οποίων συνάδει ακριβώς με τις προδιαγραφές που οι ελληνικές συμμετέχουσες επιχειρήσεις θέτουν.

Αίτηση συμμετοχής υπάρχει αναρτημένη επίσης στον διαδικτυακό μας τόπο agora (http://www.agora.mfa.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=57&fid=40735

Πληρ.: EMBASSY OF GREECE IN ANKARA
Office for Economic and Commercial Affairs
Turan Emeksiz  3/10,  Park Sitesi,  Block A’  06700 G.O.P. Ankara
Tel. : 0090 312 427 8307-8   Fax : 0090 312 427 8374       
ecocom-ankara@mfa.gr                                                                           

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss