ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event) στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα
24/02/2014

b2bnetworkingevent

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ολοκληρωμένης Επιχειρηματικής Υποστήριξης "Enterprise Europe Network - Hellas" διοργανώνει διεθνή εκδήλωση διμερών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 11 Μαρτίου 2014, στη οποία μπορούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι Mικρομεσαίων επιχειρήσεων και Oργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον Eυρωπαϊκό χώρο.

 


Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Antonio Tajani, μετά την επιτυχή επίσκεψή του την Αθήνα για την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας το περασμένο έτος (474 συμμετέχοντες, 1248 συνεδριάσεις), σε συνεργασία με την Επίτροπο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κα Μαρία Δαμανάκη, το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού με την υποστήριξη του "Enterprise Europe Network - Hellas", διοργανώνουν εκδήλωση διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων με επίκεντρο τον Τουρισμό και τη Γαλάζια Ανάπτυξη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου 2014, υπό την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος είναι να προωθηθεί η επιχειρηματική σύμπραξη μεταξύ ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τομείς που προσδιορίζονται ως κρίσιμοι παράγοντες για την ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

Αγροτικά/γεωργικά προϊόντα, Τρόφιμα & Υδατοκαλλιέργειες
Βιοτεχνολογία
Ενέργεια
Τουρισμός

Η εκδήλωση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για:

Επιχειρήσεις από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, νέους πελάτες/προμηθευτές και νέες τεχνολογίες
Επιχειρήσεις από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά και τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα
Να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο των ανοικτών προσκλήσεων του προγράμματος Ορίζοντας 2020.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Ημέρα 1 - Συνέδριο (10 Μαρτίου 2014) 

Η εκδήλωση διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων διεξάγεται παράλληλα με το Συνέδριο που θα λάβει χώρα την πρώτη ημέρα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το συνέδριο επικεντρώνεται στον παράκτιο και θαλάσσιο τουρισμό και σε στρατηγικές γαλάζιας ανάπτυξης. Θα συμμετέχουν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Antonio Tajani και η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κα Μαρία Δαμανάκη. Έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και των Υπουργών κ.κ. Κεφαλογιάννη, Χατζηδάκη και Βαρβιτσιώτη, ενώ θα παρευρίσκονται κορυφαίοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας από όλη την Ευρώπη.

Ημέρα 2 - Διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις (11 Μαρτίου 2014)

Επιχειρήσεις και οργανισμοί από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε στοχευμένες και προγραμματισμένες συναντήσεις σύντομης διάρκειας (20 λεπτά) για να εξετάσουν δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας.

Διαδικασία συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 5 Μαρτίου 2013, υποβάλλοντας το προφίλ τους ηλεκτρονικά http://www.b2match.eu/m4g-greece2014 . Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Καταληκτικές ημερομηνίες

5 Μαρτίου: Εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και υποβολή του προφίλ της επιχείρησης

25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου: Επιλογή και προγραμματισμός των διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων από τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014: Συνέδριο «Παράκτιος και Θαλάσσιος Τουρισμός & στρατηγικές Γαλάζιας Ανάπτυξης»

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014: Διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις (9:00 - 18:30)

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss