ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ROMEXPO 2009 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ (19 - 22 ΜΑΡΤΙΟΥ)
10/02/2009

Δελτίο Τύπου
Τρίκαλα, 10/03/09
 
ΣΗΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥΤο Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας προγραμματίζουν τη συμμετοχή τους στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMEXPO 2009 που διοργανώνεται το χρονικό διάστημα από 19 - 22 Μαρτίου 2009 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Στόχος μέσω της συμμετοχής μας με δικό μας στην εν λόγω Έκθεση, είναι η προβολή του τουριστικού συγκριτικού πλεονεκτήματος του Νομού Τρικάλων στο εμπορικό κοινό της έκθεσης και η πραγματοποίηση μια σειρά καθοριστικών επιχειρηματικών συναντήσεων για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Στην τελευταία διοργάνωση της ROMEXPO τον Οκτώβριο του 2008, η επισκεψιμότητα της έκθεσης ξεπέρασε τα 8500 άτομα προερχόμενα κατά πλειοψηφία από τη Ρουμανία αλλά και από άλλες χώρες όπως της Αυστρίας, της Βουλγαρίας, της Γερμανίας, του Ισραήλ, της Ιταλίας, της Τουρκίας, της Τσεχίας και της Ουγγαρίας.

Κύριο μέλημά μας είναι η διαμόρφωση και η προβολή ενός οργανωμένου τουριστικού προϊόντος με αποτέλεσμα την προσέλκυση των Ρουμάνων τουριστών. Μια ενδιαφέρουσα ομάδα - στόχος κυρίως λόγω κοινών θρησκευτικών αντιλήψεων και πεποιθήσεων.

Διευκρινίζουμε ότι το Επιμελητήριο Τρικάλων θα καλύψει το κόστος ενοικίασης του περιπτέρου καθώς και τη μετακίνηση Τρίκαλα – Βουκουρέστι με επιστροφή. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009, επικοινωνήστε με την κα Σδρένια Σοφία, τηλ. 2431028189, e-mail: sdrenia@keta.gr.
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss