ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ 11η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ Franchise
02/02/2009

kem franchiseΓια ενδέκατη χρονιά διοργανώνεται τον Φεβρουάριο του 2009 στο HELEXPO Palace στο Μαρούσι η διεθνής έκθεση ΚΕΜ Franchise, η οποία είναι αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο αποτελεσματικές εκθέσεις franchise στον κόσμο. Κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για περισσότερους από 18.000 υποψήφιους επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια των 10 ετών επιτυχημένης λειτουργίας, στην έκθεση ΚΕΜ Franchise έλαβαν μέρος περισσότερες από 400 εταιρίες που αξιοποιώντας τις ευκαιρίες επαφής με επισκέπτες επενδυτές έκλεισαν χιλιάδες συμβόλαια συνεργασίας, φτάνοντας σήμερα να λειτουργούν πάνω από 16.000 franchisees. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2007 αποτέλεσε ένα έτος σημαντικής ανόδου για το franchise στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 2.000 νέοι επιχειρηματίες εμπιστεύτηκαν το franchise και άνοιξαν τη δική τους επώνυμη επιχείρηση.

Χάρη στην ικανότητά της να προσελκύει ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες από το εξωτερικό (στην τελευταία έκθεση προσήλθαν επισκέπτες από 30 χώρες), ενισχύει την προβολή του ελληνικού franchise και συμβάλλει στην εξαγωγή ελληνικών brands στη διεθνή αγορά.

Ταυτόχρονα, φιλοξενεί ξένες επιχειρήσεις που αναπτύσσονται με franchise και επιθυμούν διείσδυση σε νέες αγορές, δίνοντας μεγαλύτερες επιλογές στους εγχώριους ενδιαφερόμενους. Στο πλαίσιο της επικείμενης διοργάνωσης, φιλοξενούμε συνοπτική παρουσίαση των σημαντικότερων ξένων εμπορικών concepts που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης (20-23 Φεβρουαρίου).

 Laforet Immobilier (Συμμετοχή από Γαλλία): Η εταιρία Laforet Immobilier ιδρύθηκε το 1991 στη Γαλλία. Η βασική επιχειρηματική της δραστηριότητα αφορά οικιστικές συναλλαγές και δραστηριότητες ενοικίασης, καθώς και εμπορικά ακίνητα, κατάλληλα για νέες συναλλαγές και επαναπωλήσεις. Η Laforet Immobilier παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη και σήμερα έχει περισσότερα από 800 σημεία πώλησης στη Γαλλία, ενώ λειτουργεί επιτυχώς μέσω Master Franchise στη Πορτογαλία, το Λουξεμβούργο και το Μαρόκο και σύντομα στη Ρουμανία. Η εταιρία έχει αποφασίσει να επεκταθεί διεθνώς, με στόχο τα 4.500 σημεία πώλησης στην Ευρώπη μέχρι το 2018.

 IXINA (Συμμετοχή από Γαλλία): Η εταιρία IXINA έχει ένα δίκτυο λιανικής με περισσότερα από 86 καταστήματα και κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στον κλάδο των εντοιχισμένων κουζινών μέσω franchising. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα εντοιχισμένων κουζινών υψηλής ποιότητας, καθώς και επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές. Το concept της IXINA βασίζεται στην τιμολογιακή πολιτική της λιανικής και στην προσφορά προς τον πελάτη. Η έννοια της εξυπηρέτησης προς τον πελάτη είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική για τη μάρκα. Η επιτυχημένη πορεία της IXINA έχει χτιστεί από τους franchisees της, οι οποίοι έχουν διαφορετική προϊστορία ο καθένας, αλλά μοιράζονται ένα κοινό επιχειρηματικό πνεύμα και έντονη δραστηριοποίηση.

 Prospactive (Συμμετοχή από Γαλλία): Η εταιρεία Prospactive ιδρύθηκε στη Γαλλία το 2002 και βασίζεται σε ένα concept που δημιουργήθηκε το 1995. Η Prospactive κατέχει ηγετική θέση στη γαλλική αγορά στην επέκταση επιχειρήσεων όσον αφορά μικρομεσαίες εταιρίες και οργανισμούς. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις απαιτούν αποδοτική εμπορική δράση, αλλά λίγες καταφέρνουν να στήσουν ένα τέτοιο πρόγραμμα από μόνες τους. Με τη βοήθεια των ειδικών της Prospactive, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να εκμεταλλευτούν τις μεθοδολογικές προσεγγίσεις και τα εργαλεία που έχει αναπτύξει η εταιρία και κατ'Αεπέκταση να εκβιομηχανίσουν τις επιχειρήσεις τους και να τις καταστήσουν πιο αποτελεσματικές. Το δίκτυο της Prospactive αποτελείται από 50 franchisees σε όλη τη Γαλλία και 2 master franchise σε Πορτογαλία και Μαρόκο, ενώ σύντομα θα επεκταθεί σε Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο και Ελλάδα. Στόχος της Prospactive είναι το 2011 να έχει 10 master franchises και 80 franchisees στη Γαλλία.

 Maggie Moo'Αs (Συμμετοχή από ΗΠΑ): Η εταιρία Maggie Moo'Αs είναι ο αγαπημένος προορισμός για λαχταριστές λιχουδιές. Το βραβευμένο παγωτό σερβίρεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και σε κάθε κατάστημα Maggie Moo'Αs μπορεί να βρει κανείς ένα μενού φρέσκων παγωτών με διάφορα μίγματα, sorbet καθώς και κέικ παγωτού. Ευρύτερα γνωστή στην κατηγορία της, η Maggie Moo'Αs καινοτομεί δημιουργώντας το πρώτο κέικ παγωτού στον κόσμο, αλλά και παγωτό σάντουιτς με μπισκότα Oreo. H Maggie Moo'Αs βραβεύεται συνεχώς με το διακεκριμένο βραβείο "Blue Ribbon" από την Εθνική Ομοσπονδία "Ice Cream Retailers" για τη γεύση, την υφή, καθώς και τη συνολική εμφάνιση των γεύσεών της.
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss