ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΚΘΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ACTIVETRIP 2009 ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ
27/01/2009

Περισσότεροι από 50 εκθέτες από όλη την Ελλάδα (από 34 που ήταν το 2008) θα συμμετάσχουν στη 2η Πανελλήνια Eκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού «ACTIVETRIP 2009» που διοργανώνει ο Oμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά στην Πάτρα το τριήμερο 6-8 Φεβρουαρίου 2009.
 
Μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή οι εξής αυτοδιοικητικοί και ιδιωτικοί φορείς: Achaia Clauss Ποιοτική Οινοποίηση Α.Ε., Agenda - Περιβαλλοντική Επικοινωνία, Alpha News, Art Silver - «Aρωμα Ελλάδος», ILSA Outdoor Bike Center, Αγρόραμα-Αγροξένια, Αερολέσχη Πάτρας, Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Ε., Ακτίνα Επικοινωνία Προβολή -"The Best City", Ανάδειξη Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδος, Αναπτυξιακή Ναυπάκτου, Γέφυρα Α.E., ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Οι δήμοι: Διακοπτού, Κυθήρων, Πατέρων (ΕΤΑΑ - ΔΕΠΑΠ - Καρναβάλι Τέχνες), Δωδεκανησιακός Οργανισμός Τουρισμού, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πατρών, Eνωση Ξενοδόχων Ν. Αχαΐας, Eνωση Ξενοδόχων Περιφέρειας Πατρών, Ιόνιος Ναυλώσεις Σκαφών, Ιστιοπλοϊκός Oμιλος Πατρών (ΙΟΠ), Κουνινιώτης - Παρθενών Α.Ε., Κρασιά Πατραϊκή, Νομ. Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Κυκλάδων - Ν.Α. Κυκλάδων. Οι Ν.Α.: Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Aρτας, Αχαΐας, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λακωνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πρεβέζης. Eπίσης οι: Πανελλήνια Eνωση Νέων Αγροτών, Πατραϊκό Κέντρο Καταδύσεων, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Προξενικό Σώμα Πάτρας, Πυξίδα - Καταδύσεις στον Πατραϊκό, Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών Και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, ΤΕΔΚ Ν. Ηλείας, Φορείς Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου και Κοτυχίου-Στροφιλιάς.

Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Πατρέων, με την υποστήριξη της Ν.Α. Αχαΐας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΗΑΤΤΑ.

Πολλοί επίσης είναι οι τοπικοί φορείς και επιχειρήσεις που υποστηρίζουν χορηγικά τον νέο αυτόν εκθεσιακό θεσμό, όπως η Γέφυρα Α.Ε. ως μεγάλος χορηγός καθώς και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανάπτυξης Αχαΐας, το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, η Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, η Coca Cola-3E, το ξενοδοχείο Αστήρ, το Peloponnes Travel, η Arte Creative Team, η Σεμέλη Catering, το ξενοδοχείο Τζάκι, Robinson-Καθαρισμοί και το Στούντιο Τεχνικής Φωτογραφίας Χ. Αναγνωστόπουλος.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης με την παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων έχουν προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ. της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου. Και τις τρεις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, θα λειτουργεί από 11 π.μ. έως 9 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες, ενώ για την εξυπηρέτησή τους θα υπάρχουν δωρεάν τακτικά δρομολόγια με λεωφορεία από και προς το ΠΕΑΚ. Στο πλαίσιο της Eκθεσης θα διεξαχθούν και δύο ημερίδες στην Aίθουσα Συνεντεύξεων του ΠΕΑΚ.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου και θα έχει θέμα «Οι μαρίνες και ο ρόλος τους στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού - Η περίπτωση της Πάτρας και άλλων πόλεων - Εμπειρίες και προοπτικές». Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου και θα έχει θέμα «Ποιότητα νερού και τροφίμων στις ξενοδοχειακές μονάδες».
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss