ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

HERMES EXPO - ATLANTIC CITY
Συμμετοχή της Νομαρχίας Τρικάλων και του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη Διεθνής Τουριστική Έκθεση για τους Ομογενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
04/08/2008

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την προώθηση του Τουρισμού του Νομού Τρικάλων αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων με την ομογένεια των Η.Π.Α., η Νομαρχία και το Επιμελητήριο Τρικάλων, κάτω από την ομπρέλα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, συμμετείχαν για πρώτη φορά στην Hermes Expo, δημιουργώντας μία νέα γέφυρα επικοινωνίας για τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών σχέσεων και λοιπών συνεργασιών.

Φέτος η 16η Διεθνής Έκθεση του Ερμή, που είναι ευρύτερα γνωστή στις ΗΠΑ με το όνομα Hermes Expo International πραγματοποιήθηκε στο Atlantic City του New Jersey, 12 - 13 Απριλίου 2008.

Η έκθεση τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αυξανόμενο ενδιαφέρον τόσο στους κόλπους της μεγάλης και δυναμικής Ελληνοαμερικανικής κοινότητας όσο και στην Ελλάδα. Η αύξηση του ενδιαφέροντος αποδίδεται κυρίως στη δυνατότητα που παρέχει η έκθεση στους συμμετέχοντες να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ομάδες επιχειρηματιών έτοιμων να τα προωθήσουν ή να δούνε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες άλλων εκθετών και να αξιολογήσουνε την δυνατότητα της εμπορικής εκμετάλλευσής τους. Επίσης, να έρθουνε σε επαφή με ομογενείς του κλάδου τους και να δικτυωθούν επαγγελματικά μεταξύ τους, να εξετάσουνε προοπτικές κοινών εμπορικών δραστηριοτήτων σε αγορές όπου διαπιστώνουνε πως υπάρχει ζήτηση και γενικά να επιδοθούνε στην ανάπτυξη αμοιβαία ωφέλιμων και επικερδών συνεργασιών με άλλους Έλληνες και Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss