ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

10η ΔΕ Σιδηροδρομικών Οχημάτων, Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων ''InnoTrans 2014'', Βερολίνο 23 - 26.9.2014
04/08/2014

LOGOOι νεότερες εξελίξεις στον τομέα της συγκοινωνιακής τεχνολογίας θα παρουσιαστούν τέλη Σεπτεμβρίου 2014 στον εκθεσιακό χώρο του Βερολίνου. Αυτό εγγυάται η InnoTrans 2014, η 10η Διεθνής Έκθεση για Σιδηροδρομικά Οχήματα, Συγκοινωνίες, Νέες Τεχνολογίες για Οχήματα, Συστήματα και  Κατασκευή Σηράγγων, η οποία επεκτείνεται κατά 6.000 τετραγωνικά μέτρα στην αίθουσα CityCube λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης. Η αίθουσα CityCube συνδέεται άμεσα με την αίθουσα 7.

Η InnoTrans 2012 σημείωσε ρεκόρ στη συμμετοχή εκθετών (2.515 εκθέτες από 49 χώρες) και σημαντική στα τετραγωνικά μέτρα της εκθεσιακής επιφάνειας. Στους επισκέπτες σημειώθηκε αύξηση 19% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση. Την InnoTrans 2012 επισκέφτηκαν 126.110 επισκέπτες από 140 χώρες του κόσμου, ενώ η μεγάλη «σιδηροδρομική γιορτή» (Bahnhofsfest) στον υπαίθριο χώρο της έκθεσης προσέλκυσε εκείνο το Σαββατοκύριακο 20.000 μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. 

Η InnoTrans συνοδεύεται από μια σειρά διαλέξεων, συμποσίων και ειδικών συνεδρίων, που πλαισιώνουν την έκθεση και την κάνουν ελκυστικότερη. Στα πλαίσια της έκθεσης κλείνονται κάθε φορά συμφωνίες εκατομμυρίων, ενώ λαμβάνουν χώρα πάνω από 50 καινούριες παρουσιάσεις πρωτοποριακών προϊόντων. 

Ιδιαίτερο βάρος στην InnoTrans 2014 θα δοθεί στην τεχνολογία σιδηροδρομικών δικτύων με τους εξής επιμέρους τομείς: σιδηροδρομικά οχήματα, τεχνικές ομάδες και εξαρτήματα. Ένα ευρύ φάσμα σιδηροδρομικών οχημάτων, ιδιαίτερα για αστικές και τοπικές συγκοινωνίες, θα εκτεθεί στο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο της έκθεσης. Άλλοι σημαντικοί τομείς αποτελούν το σέρβις και το κέτερινγκ στα οχήματα, η τεχνολογία επικοινωνίας, τα τηλεματικά συστήματα, η πληροφόρηση για το επιβατικό κοινό, ο εξοπλισμός σιδηροδρομικών σταθμών και στάσεων, καθώς και η κατασκευή σηράγγων, τα μηχανήματα και η επιμέρους τεχνολογία.

Τέλος, η InnoTrans προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής στο λεγόμενο Career Point (160€ + ΦΠΑ), για επιχειρήσεις που θέλουν να έρθουν άμεσα σε επαφή με τελειόφοιτους σχολών οχημάτων και συγκοινωνιών με προοπτική τη συνεργασία και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την επιτυχή είσοδό στην αγορά εργασίας.  

Για τους επισκέπτες προσφέρονται ειδικές ξεναγήσεις (“guided tours”) και μάλιστα με μεταφραστική υποστήριξη για όσους δεν μιλούν Γερμανικά. Οι ξεναγήσεις ξεκινούν κάθε μέρα συγκεκριμένες ώρες και έχουν διάρκεια 90 λεπτά (επίσκεψη σε 10 stands και προσωπικό καλωσόρισμα από τους εκθέτες). Για τη δήλωση συμμετοχής: στο γκισέ πληροφοριών του Business Lounge/ Marshall Haus.
Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.innotrans.de

Για πληροφορίες συμμετοχής εκθετών, αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στην Αθήνα, τηλ. 210 64 19 000 & 210 64 19 038 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 32 77 33. Οι κάρτες εισόδου της InnoTrans ισχύουν και για δωρεάν μετακίνηση στην πόλη του Βερολίνου (ζώνες ABC), ενώ στα μέλη μας χορηγείται επιπλέον έκπτωση 10%.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss