ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

2η Έκθεση ''Έξυπνη Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας'' (26-29 Σεπτ. 2014, MEC - Παιανία)
06/05/2014

logo2η ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

26 – 29 Σεπτεμβρίου 2014, MEC – Παιανία

Μεγάλη η επιτυχία  της πρώτης έκθεσης ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ  η οποία πραγματοποιήθηκε 27 – 30 Σεπτεμβρίου 2013 στο εκθεσιακό  Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Με την συμμετοχή δεκάδων μεγάλων και αξιόλογων εταιρειών του κλάδου και με περισσότερους από 12.000 επισκέπτες η έκθεση πέτυχε τους στόχους της και η ποιότητα και το άμεσο αγοραστικό ενδιαφέρον των επισκεπτών έκανε πραγματικά τη διαφορά.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών και ο άριστος επαγγελματισμός των εκθετών είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν πολλές και σημαντικές εμπορικές συναλλαγές.

Η 2η Έκθεση του 2014 θα κάνει την ουσιαστική διαφορά στην αγορά της θέρμανσης και της εξοικονόμησης ενέργειας διότι, εκτός από τους κλάδους της θέρμανσης, θα παρουσιάσει επίσης και τους κλάδους των ενεργειακών κουφωμάτων, της μόνωσης όπως και όλων των νέων αναδυόμενων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας.

Μεγαλύτερη σε συμμετοχές εκθετών, πλουσιότερη σε εκθέματα και άριστα οργανωμένη θα συγκεντρώσει το άμεσο ενδιαφέρον των επαγγελματιών της αγοράς και των χιλιάδων επισκεπτών.

 Η αλλαγή του Εκθεσιακού Κέντρου ήταν στρατηγική επιλογή μας για να διοργανώσουμε μια μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση.

Πολλοί εκθέτες και υποψήφιοι εκθέτες μας ζήτησαν αλλαγή του Εκθεσιακού για την καλύτερη οργάνωση της  Έκθεσης και εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Επιλέξαμε λοιπόν το Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας για τους εξής λόγους:

- Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε μια ενιαία αίθουσα συνολικής επιφάνειας 10.000 τμ. , με μεγάλο ωφέλιμο ύψος που προσφέρει πολύ καλή γενική προβολή όλων των εκθετών.
- Έχει πολύ εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού και του Μετρό.
- Οι οργανωτές παρέχουν δωρεάν μεταφορά επισκεπτών με πούλμαν από το Σταθμό ΗΣΑΠ Κηφισιάς , από το Σταθμό Μετρό Δουκ. Πλακεντίας και από το Σταθμό Προαστιακού Παιανία-Κάντζα.
- Το Εκθεσιακό διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο προβολής εκθεμάτων στον οποίο οι εκθέτες θα μπορούν να προβάλλουν ιδιαιτέρως τα προϊόντα τους.
- Το Εκθεσιακό διαθέτει ελεύθερο χώρο δωρεάν στάθμευσης 4.000 θέσεων για τους επισκέπτες στο δικό του προαύλιο χώρο.
- Η έκθεση με άρτια οργάνωση, μεγάλο, πολυποίκιλο και στοχευμένο πρόγραμμα διαφημίσεων καθώς και οι εκθέτες με τα προϊόντα τους θα αποσπάσουν, για μια ακόμα χρονιά, τις καλύτερες κριτικές όλης της αγοράς.
- Η Έκθεση στοχευμένη και άριστα οργανωμένη , θα δώσει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο τρόπο και  στους επισκέπτες να καλύψουν όλες τις ανάγκες για θέρμανση με τη χρήση οικονομικότερης ενέργειας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Στο πλαίσιο της 2ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΞΥΠΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2014  θα λειτουργήσει και το ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ.

http://www.leaderexpo.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss