ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

6η Γενική Εμπορική Έκθεση ''ΕΟΡΔΑΙΑ 2104'' από 30/05/2014 έως 05/06/2014
15/04/2014

logoΤο Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το Εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας κάνουν γνωστό πως συνδιοργανώσουν την Έκθεση <<ΕΟΡΔΑΙΑ 2014>> η οποία πλέον αποτελεί έναν θεσμό με ανοδική πορεία, για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Οι επιτυχημένες κατά ομολογία εκθετών και επισκεπτών προηγούμενες εκθέσεις, ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας και βάζουν την περιοχή μας σε πρώτο πλάνο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο, ενώ η φετινή συν διοργάνωση από τους τρεις επαγγελματικούς φορείς της περιοχής – για πρώτη φορά- είναι σίγουρο πως θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την Έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ 2014.

Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Είμαστε βέβαιοι λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί και η Έκθεση <<ΕΟΡΔΑΙΑ 2014>> η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη μας, από την Παρασκευή 30/05/2014 έως την Πέμπτη 05/06/2014 και η οποία για ακόμη μια φορά έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, και του Δήμου Εορδαίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
ειδικά για τις μέρες που ζούμε, πιστεύουμε πως πρέπει να αγωνιστούμε δυναμικά και να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο για να σταθούμε στην αγορά, και η έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ είναι μία ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μία επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά- στόχο.

Στο χώρο λοιπόν της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η παλιά καλή <<συνταγή>> που ακούει στο όνομα Εμπορική Έκθεση, κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, καθώς εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές .

Στο δρόμο προς την επιτυχία, στη φετινή Έκθεση, εκτός από τα γενικά εκθέματα που θα προβληθούν, θα δοθεί βαρύτητα στα «ελληνικά προϊόντα», στις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα λαμβάνουν χώρα , καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό και στις ειδικές τιμές κι εκπτώσεις των εκθετών προς τους επισκέπτες της έκθεσης.

Σε αυτό το μεγάλο Εμπορικό και όχι μόνο γεγονός ας δηλώσουμε όλοι παρόν.                       

Πληρ.: Κο Μποτονάκη Σοφοκλή κιν 6909909500, Κα Δουβετζίδου Ειρήνη τηλ.24610-45980

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ - Χαρίλαος Τοσκίδης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss