ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

4η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2012, 26-30/09/2012
01/08/2012

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012ΘΕΜΑ: Αναγγελία της «4ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κορινθία 2012» προϊόντων, εμπορίου, τουρισμού, εξοπλισμού επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών και κατοικίας.

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου για τη διοργάνωση  της «4ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κορινθία 2012», έχοντας υψηλούς στόχους ποιότητας και πληρότητας του Εκθεσιακού χώρου. Η έκθεση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας , τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και την  υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου σας  και η προτροπή σας προς τα μέλη σας να συμμετάσχουν, με τις ίδιες προϋποθέσεις της περσινής έκθεσης, είναι ιδιαιτέρως σημαντική και υπολογίζουμε σ΄αυτή για την επιτυχία της έκθεσης.

Η Έκθεση θα λειτουργήσει  από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κόρινθο, στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου», που παραχωρήθηκε δωρεάν από την ιδιοκτήτρια εταιρεία και θα διαμορφωθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 141 εκθέτες από 11 νομούς της χώρας  που κάλυψαν πλήρως τα 3.500 τ.μ. του Εκθεσιακού χώρου, ενώ οι  επισκέπτες έφθασαν τους 20.000

Η δημοσιότητα της Έκθεσης θα εξασφαλιστεί με την διαφήμιση τρεις μήνες πριν από την έναρξή της, μέσω των Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας και της Αττικής (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί) και του διαδικτύου.

Στον Εκθεσιακό χώρο θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό στούντιο που θα φιλοξενήσει υπεύθυνους επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων  για τη παραχώρηση συνεντεύξεων, σχετικά με την προβολή των περιπτέρων τους.
Κατά την διάρκεια της Έκθεσης  θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για την σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Οι στόχοι της έκθεσης είναι:

1.       Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας

2.       Η προώθηση των προϊόντων  σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό

3.       Η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών

4.       Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών

5.       Η γνωριμία και η επικοινωνία  όλων των επιχειρηματιών  της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών


Η Έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Περιφέρεια  και θεωρούμε ότι σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά και η δική σας συμμετοχή. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περσινή  Περιφερειακή έκθεση κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων  στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Βασίλης Δ. Νανόπουλος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

Πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής:

Αναπτυξιακή Επιμελητηρίου Κορινθίας
κος Σωτήρης Κοροβήλος, τηλ. 2741024464 εσωτ. 103,
www.korinthiacc.gr - email:anaptyxiaki@korinthiacc.gr


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss