ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΤΟ METROPOLITAN EXPO ΣΤΙΣ 15-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Η 6η ΕΚΘΕΣΗ «METEC» ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ
23/05/2011

METEC LOGOΜε την προοπτική -και την ευχή- πως η άνοιξη του 2012 θα αποδειχθεί επιτέλους και άνοιξη για τον κατασκευαστικό τομέα -μετά από μια ιδιαίτερα αρνητική τετραετία- η «T Expo» ξεκινά τις διαδικασίες για την 6η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης «METEC - Μηχανήματα Έργων».

Το νέο «ραντεβού των γιγάντων» θα πραγματοποιηθεί  από την Πέμπτη 15 Μαρτίου έως και την Κυριακή 18  Μαρτίου του 2012 στο «Metropolitan Expo», όπως και η προηγούμενη διοργάνωση. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποδείχθηκε ιδανικός χώρος για την συγκεκριμένη έκθεση.

Επιδίωξη της διοργανώτριας εταιρίας είναι η «METEC 2012», αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα (όγκος και εύρος εκθεμάτων, τόνωση του διεθνούς χαρακτήρα, σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις) να ξεπεράσει σε κύρος και λαμπρότητα κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Ένα στοιχείο που προσθέτει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην 6η διοργάνωση είναι ότι συμπίπτει αυτή τη φορά με μια άλλη διεθνή έκθεση με παρεμφερές αντικείμενο: Την «DOMICATEC - Σαλόνι δόμησης και ανακαίνισης» η οποία εστιάζει σε δομικά υλικά και η οποία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα σε άλλη αίθουσα του ίδιου χώρου.

Στην «METEC - Μηχανήματα Έργων»  δίνουν το παρόν επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή αντιπροσωπεύουν:

• Μηχανήματα έργων πάσης φύσεως: Χωματουργικά, ανυψωτικά, σκαπτικά, διατρητικά, μεταφορικά, οδοποιίας, λατομείων, λιμένων, διάνοιξης σηράγγων, φόρτο-εκφορτωτικά, παραγωγής σκυροδέματος, κατεδάφισης, ανακύκλωσης, καθαριότητας κλπ καθώς και εξαρτήματα, ανταλλακτικά και λιπαντικά τους.

• Είδη εξοπλισμού εργοταξίων: Καλούπια, σκαλωσιές, μεταλλικές κατασκευές, γεννήτριες, τόρνοι, κάδοι, εκρηκτικά, μονωτικά, εργαλεία, όργανα, στολές, λογισμικά, συστήματα ελέγχου, ασφαλείας, ποιότητας, επικοινωνίας, σχεδίασης, αντισεισμικής προστασίας κ.α.

• Συμμετέχουν επίσης, κρατικές υπηρεσίες, Οργανισμοί, επιστημονικοί, επαγγελματικοί, εκπαιδευτικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, ινστιτούτα, τράπεζες, εταιρίες ασφαλειών, leasing κ.ά.

Προσελκύει στελέχη τεχνικών εταιριών, εργολάβους, μηχανικούς, εργοταξιάρχες, μελετητές, υπεύθυνους λατομείων, μεταλλείων, ορυχείων, εταιριών μεταφορών, αποθηκών κλπ.. Επίσης στελέχη τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιοκτήτες και χειριστές μηχανημάτων έργων, εμπόρους κ.ά.

Η «METEC - Μηχανήματα Έργων», το «ραντεβού των γιγάντων» όπως επονομάζεται, ξεκίνησε το 2001 και έχει καθιερωθεί πλέον σαν θεσμός για τον κατασκευαστικό κλάδο, όχι μόνο για την χώρα μας αλλά για την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss