ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Επιμελητήριο Τρικάλων στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia).
01/11/2018

mirabilia_logo

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)» στην Παβία της Ιταλίας. 

O Πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων κος Γιαγιάκος συμμετείχε στη σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)», εκπροσωπώντας τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Παβία της Ιταλίας στις 26 & 27 Οκτωβρίου.

 mirabilia_pavia

Στόχος του δικτύου Mirabilia, είναι ο συντονισμός και η κοινή συνεργασία μεταξύ των επιμελητηρίων από όλη την Ευρώπη, αξιοποιώντας προγράμματα της Unesco και αναδεικνύοντας την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά, τα παραγόμενα προϊόντα, την γαστρονομία, τις τουριστικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας έτσι σε κοινές επιχειρηματικές δράσεις για την οικονομική ανάπτυξη των περιοχών. 

Στη σύσκεψη του δικτύου Μirabilia συμμετείχαν επιμελητήρια από Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Βουλγαρία, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουνε, μεταξύ άλλων,  απόψεις για, τη δημιουργία κοινών δράσεων, το επιχειρηματικό μοντέλου το δικτύου, συμπράξεις με υπάρχοντα Ευρωπαϊκά δίκτυα/ οργανισμούς και μελλοντικά Ευρωπαϊκά project. Στο τέλος της σύσκεψης οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 6 & 7 Δεκεμβρίου, στη Ματέρα της Ιταλίας, όπου και θα οριστικοποιήσουν τη δομή και το μοντέλο δράσης του Δικτύου. 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss