ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ
Βασίλης Γιαγιάκος: «Ο ρόλος ενός πωλητή σε μία επιχείρηση είναι πολύ σημαντικός»
22/05/2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/02/08

«Μεγάλη προσέλευση στο σεμινάριο του Επιμελητηρίου για τους πωλητές»

Βασίλης Γιαγιάκος: «Ο ρόλος ενός πωλητή σε μία επιχείρηση είναι πολύ σημαντικός»

Αξιοσημείωτη ήταν η προσέλευση στο σεμινάριο του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πωλητών το οποίο απευθύνεται σε άτομα που ήδη εργάζονται και επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους.

Η πρώτη συνάντηση των πωλητών με τον υπεύθυνο του σεμιναρίου κ. Ν. Σιγανό, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2008, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Αμαλία της Καλαμπάκας.

Το πρόγραμμα αυτών των σεμιναρίων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία απόκτησης τίτλου επαγγελματικών σπουδών από την εταιρία Performance Α.Ε. η οποία έχει αναλάβει την υλοποίησή τους.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σεμινάριο, υπογράμμισε τη σημασία του ρόλου των πωλητών σε μία επιχείρηση. Ειδικότερα, ο ίδιος, ανέφερε: «Η ανάγκη για εκπαίδευση του πωλητή είναι μεγάλη. Ο ρόλος ενός πωλητή σε μία επιχείρηση είναι πολύ σημαντικός».

Ανάλογη ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ. Σιγανού ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε: «Τα ελληνικά Πανεπιστήμια βγάζουν οικονομολόγους, λογιστές, αλλά όχι επαγγελματίες πωλητές. Ακόμα και η πιο απλή μορφή πώλησης, η αύξηση των κωδικών, απαιτεί διαπραγμάτευση. Δεν μπορεί να πας να κάνεις διαπραγμάτευση για τη μεγιστοποίηση παραγγελιών, αν δεν έχεις μια εκπαίδευση στη στρατηγική της διαπραγμάτευσης».

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων για τους πωλητές λιανικής και τους πωλητές χονδρικής θα εξελιχθεί σε τέσσερα Σαββατοκύριακα, ενώ στο πέμπτο ο κάθε πωλητής θα παρουσιάσει την εργασία του. Ανάλογο σεμινάριο είχε πραγματοποιήσει και πέρυσι το Επιμελητήριο Τρικάλων, με θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, ο κ. Σιγανός ανέφερε παραδείγματα περσινών εργασιών από πωλητές των Τρικάλων με σημαντικά συμπεράσματα για τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss