ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Matchmaking Event στα πλαίσια του Innovent Forum 2024 | Μια μοναδική ευκαιρία για νέες Ευκαιρίες Δικτύωσης, Συνεργασίας & Χρηματοδότησης
31/01/2024

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διήμερη υβριδική εκδήλωση Innovent Forum 2024, στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024. H φετινή εκδήλωση παίρνει τη σκυτάλη από την πετυχημένη περσινή διοργάνωση και έχοντας ως κεντρικό θεματικό άξονα το “Tech for Humanity” και εστιάζει στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας, των Έξυπνων Πόλεων, του Gaming, του Πολιτισμού και του Κατασκευαστικού Τομέα.

 

Το Innovent Forum 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ Υποστηρικτές είναι ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣΕ) και η Athens Metropolitan Expo A.E.   Κατά τη διάρκεια του διημέρου, τόσο διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα όσο και online, στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν 30 εκθέτες, ομιλίες, workshops, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. 

 

Ψηφιακή πλατφόρμα Matchmaking – Αδράξτε Νέες Ευκαιρίες Δικτύωσης, Συνεργασίας & Χρηματοδότησης

 

Το Matchmaking Event κατά τη διάρκεια του Innovent Forum σας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε προγραμματισμένες συναντήσεις με δυνητικούς συνεργάτες και επενδυτές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις στοχεύουν να καλλιεργήσουν συνεργασίες και να δημιουργήσουν επενδυτικές ευκαιρίες.

Δημιουργήστε το επιχειρηματικό/ τεχνολογικό/ ερευνητικό προφίλ σας, αναφέρετε την προσφορά ή τη ζήτηση συνεργασίας και προγραμματίστε δωρεάν μία συνάντηση με έναν ενδιαφερόμενο φορέα, διά ζώσης και online.

 

Το Matchmaking Event διοργανώνουν το PRAXI Network, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος - ΣΒΘΣΕ, μέλη του Enterprise Europe Network, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών - ΣΘΕΒ, σε συνεργασία με το JOIST Innovation Park.

 

Προγραμματίστε μία συνάντηση, διά ζώσης ή online

 

Για τη συμμετοχή σας στο Matchmaking Event, ο ΣΘΕΒ είναι στη διάθεσή σας για πληροφορίες και υποστήριξη για την εγγραφή και τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας (Αρμόδιος: κ. Χρήστος Τσιτόπουλος | Τ: 2410555507 | Ε: sthev@sthev.gr)

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss