ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Meteorisimo στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
07/11/2023

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων για την τακτική Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.

 

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Ιωάννης Μασούτης, αναφερόμενος στα οικονομικά της Κ.Ε.Ε.Ε. δήλωσε ότι έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος και τάξη στα οικονομικά στοιχεία και εξήρε το έργο του κ. Βασίλη Γιαγιάκου, Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων και Οικονομικού Επόπτη της Κ.Ε.Ε.Ε., δίνοντας του συγχαρητήρια τόσο για τη διαχείριση όσο και για την εξαιρετική και άρτια δομημένη παρουσίαση του προϋπολογισμού 2024.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Δημήτρης Τσόλας, παρουσίασαν τη δράση του Meteorisimo, κατόπιν αιτήματος και επιθυμίας του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε.. Ο κ. Μασούτης παρότρυνε τους συναδέλφους προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας, να υιοθετήσουν το Meteorisimoως την πλέον πρωτοποριακή καλή πρακτική ανάδειξης του γαστρονομικού πλούτου και της διασύνδεσής του με τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα και τον τουρισμό.  

 PHOTO1_F1090427362.jpg

Στο πλαίσιο των εργασιών της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν επίσης, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας με προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Στο σημείο αυτό, ο πρόεδρος κ. Γιαγιάκος τόνισε ιδιαίτερα την επιτακτική ανάγκη για άμεση αποζημίωση των πληγεισών θεσσαλικών επιχειρήσεων. Ακόμη, ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα Επιμελητήρια της χώρας για την αλληλεγγύη που έδειξαν με την άμεση αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες της περιφέρειας Θεσσαλίας.  

 

Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής ο οποίος και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την άριστη φιλοξενία του.

 

PHOTO2_F540913178.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss