ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έντονο το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών, οικονομολόγων φοροτεχνικών για την ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας
24/11/2022

Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων

 

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησαν το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Ένωση Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΟΦΕΕ) Ν. Τρικάλων για την ενημέρωση των επιχειρηματιών και οικονομολόγων φοροτεχνικών επί του νέου πλαισίου για το ψηφιακό ωράριο και την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

 ph1_F5837.jpg

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με έντονο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης στο σύντομο χαιρετισμό του, κι αφού ευχαρίστησε θερμά τον εισηγητή κ. Πρασσά Βασίλη Σύμβουλο Εργασιακών θεμάτων της EPSILONNETγια την ενημέρωση του κοινού, επισήμανε την ανάγκη για άμεση προσαρμογή των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες του σύγχρονου ψηφιακού οικονομικού περιβάλλοντος. Ειδικότερα, σημείωσε ότι με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη Βαγγέλη και τον πρόεδρο της ΕΟΦΕΕ Ν. Τρικάλων κ. Γρηγορίου Θωμά, θα αιτηθούν στα συναρμόδια υπουργεία την παράταση της εφαρμογής του νέου πλαισίου για την καλύτερη αφομοίωση και προετοιμασία όλων, προκειμένου να αποφευχθούν παραλείψεις, λάθη και υπέρογκα πρόστιμα τα οποία θα είναι επιζήμια και καταστροφικά για τις επιχειρήσεις.

 ph2_F5866.jpg

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΦΕΕ Ν. Τρικάλων ο κ. Γρηγορίου Θωμάς ανέφερε ότι σε λίγες μέρες από σήμερα ξεκινά μια ακόμη πλατφόρμα από το Υπουργείο Εργασίας με την οποία το Υπουργείο προσπαθεί να αλλάξει ριζικά τον προηγούμενο τρόπο των σχέσεών του, τόσο με το επιχειρείν όσο και με τους εργαζόμενους όπου και αν αυτοί απασχολούνται. Επισήμανε ότι ο χρόνος που διατέθηκε τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους φοροτέχνες για την υλοποίηση ενός τέτοιου σημαντικού έργου, κρίνεται εξαιρετικά λίγος και γι’ αυτό απαιτείται η παράταση εφαρμογής τουλάχιστον μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Επίσης αναφέρθηκε στην επωφελή συνεργασία Επιμελητηρίου, Επαγγελματοβιοτέχνων, Φοροτεχνών Λογιστών και τόνισε την επιθυμία για συνεχείς τέτοιες δράσεις.

 ph3_F5912.jpg

 

Ακολούθησε διεξοδική ενημέρωση από τον κ. Πρασσά ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, απαντώντας σε πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τις αλλαγές που θα επιφέρει η εφαρμογή του νέου μέτρου.

 ph5_F5941.jpg

 

To Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΕΟΦΕΕ Ν. Τρικάλων, λόγω των συνεχών αλλαγών στη φορολογική και εργατική νομοθεσία, θα πραγματοποιήσουν από κοινού, σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών.

 

ph7_F5990.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss