ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Ε. CISMEF, ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΟΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
12/08/2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19/08/08

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με το ΚΕΤΑ Θεσσαλίας, ενόψει της συμμετοχής τους στη Διεθνή Έκθεση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων CISMEF που θα διεξαχθεί από 22-25 Σεπτεμβρίου 2008 στην Καντόνα (Γκουανγκτζού), δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εξάγουν προϊόντα στην Κίνα να συμμετάσχουν ως εκθέτες στο περίπτερο τους.

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου και του ΚΕΤΑ Θεσσαλίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνο-Κινέζικο Επιμελητήριο και τη Διεύθυνση Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες.
Η έκθεση CISMEF διοργανώνεται επιτυχώς σε ετήσια βάση από το 2004 σε μια εκθεσιακή έκταση 120.000 τ.μ. Η CISMEF χωρίζεται σε τομείς ανάλογα με το είδος των προϊόντων (ηλεκτρονικά, προϊόντα πληροφορικής, συσκευές σπιτιού, μηχανικές και ηλεκτρικές συσκευές, ρουχισμός και υφάσματα, υποδήματα, αξεσουάρ, τσάντες και βαλίτσες, παιχνίδια και κατασκευές, τρόφιμα και φάρμακα, έπιπλα και είδη φωτισμού, υλικά κατασκευής, κ.α.) αλλά και των συναφών υπηρεσιών προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Η 5η διοργάνωση της έκθεσης CISMEF με δυνατότητα φιλοξενίας 5.000 εκθετών (4.000 για τις ΜΜΕ της Κίνας και 1.000 για άλλες χώρες και περιοχές), αναμένεται να υποδεχτεί πάνω από 300.000 επισκέπτες αυτό το έτος, γεγονός που την καθιστά τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Κίνα. Είναι μια μεγάλη εμπορική ευκαιρία σε μια χώρα με πληθυσμό 1.3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.cismef.com.cn/web/eng/en/index.htm

Δηλώσεις Συμμετοχών: έως την Παρασκευή 22/08/08

Υπεύθυνη: Σδρένια Σοφία (Tηλ. 24310-28189, E-mail: sdrenia@keta.gr)

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss