αρχική σελίδα
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  
FAQ's  
FORUM  
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ειδικότερα τη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας, βιολογικής παραγωγής και Γεωγραφικών ενδείξεων.....(16/02/2018)   περισσότερα »

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, ο κος Γιαγιάκος και ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επ.....(14/02/2018)   περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ 2018-2019

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, υλοποιεί από το 2010 ανθρωπιστικές δράσεις σε ολόκλ....(14/02/2018)   περισσότερα »

Πρόσκληση της Γ.Γ.Β. του Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης στη συνάντηση της 23ης Φεβρουαρίου 2018 για τα κοσμήματα

Η Διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, οργανώνει συνάντηση με αντικείμενο: «Τεχνικά θέματα στην κατασκευή και διάθεση κοσμημάτων από πολύτιμα μέταλλα και εποπτεία της αγοράς». Η συζήτηση έχει ορισθεί την Παρασκευή 23.....(07/02/2018)   περισσότερα »

Σχέδια Βελτίωσης - Στήριξη σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις για υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα (Δράση 4.1.1), στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος (Δράση 4.1.3)

Παροχή στήριξης για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις (γνωστές ως Σχέδια Βελτίωσης) σε φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα και συλλογικά σχήματα. Η στήριξη παρέχεται προκειμένου να υλοποιήσουν επενδύσεις που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότ.....(30/01/2018)   περισσότερα »

Eπιμορφωτικό σεμινάριο γεμμολογίας του Συλλόγου Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων νομού Τρικάλων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο γεμμολογίας του Συλλόγου Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων νομού Τρικάλων, με εισηγήτρια την κυριά Ελένη Τεζαψίδου πτυχιούχου γεμμολογιας πανεπιστήμιου Αγγλίας.(29/01/2018)   περισσότερα »

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ (16/02/2018)
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ. (14/02/2018)
Eπιμορφωτικό σεμινάριο γεμμολογίας του Συλλόγου Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων νομού Τρικάλων. (29/01/2018)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ 2018-2019 (14/02/2018)
Σχέδια Βελτίωσης - Στήριξη σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις για υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα (Δράση 4.1.1), στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος (Δράση 4.1.3) (30/01/2018)
Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ανέργων ηλικίας 30-49 ετών (30/01/2018)
LiveFeed: KEEE: e-BOSS
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΞΥΛΕΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Αναζήτηση Εκθέσεων/Εκδηλώσεων
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια
Επιχειρήσεις  |  Οικονομία  |  Αγορές
περισσότερα »
Ειδήσεις   |   Νόμοι   |   Ημερολόγιο
περισσότερα »