αρχική σελίδα
Τρίτη, 30 Μαϊου 2017
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  
FAQ's  
FORUM  
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σαν στόχο την καταγραφή των απόψεων των φορέων για την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης του προορισμού.(26/05/2017)   περισσότερα »

1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014 –2020"

Δράση 4.2.1: «Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν εντός του Παραρτήματος Ι της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γεωργικό προϊόν). Δικαίωμα υποβολής αίτησης ενίσχυσης στο Μέτρο 4.2.1 έχουν πολύ μικρές, μικρές, μεσ.....(23/05/2017)   περισσότερα »

Δυναμική παρέμβαση του Βασίλη Γιαγιάκου στην ΓΣ της ΚΕΕΕ στην Δράμα (12-13.5)

Πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο 12-14.5 στη Δράμα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Στην Μακεδονική πόλη στις εργασίες του συνεδρίου  συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Ελλάδος ενώ από τα Τρίκαλα παρέστησαν οι, Βασίλης Γιαγιάκος...(20/05/2017)   περισσότερα »

Η επιχειρηματικότητα των Τρικάλων στέκεται απέναντι στις προθέσεις της κυβέρνησης και των δανειστών συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της 17 Μαΐου

Η επιχειρηματικότητα των Τρικάλων συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 17 Μαΐου  αντιδρώντας στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες όπως οι αυξημένες επιβαρύνσεις.....(16/05/2017)   περισσότερα »

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για ΑΜΕΣΗ καταβολή των αποζημιώσεων στις πληγείσες επιχειρήσεις από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2016

Κύριε Υπουργέ, Οι πρωτοφανείς, για την περιοχή μας, πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου (8η, 9η, 10η Σεπτεμβρίου 2016) είχαν ως αποτέλεσμα να πληγούν επιχειρήσεις του Νομού μας οι οποίες υπέστησαν σοβαρές ζ.....(15/05/2017)   περισσότερα »

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου προς τους κ.κ. Υπουργούς, Οικονομικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης... - Επιτακτική ανάγκη η θέσπιση ακατάσχετου ορίου στους λογαριασμούς όψεως των επιχειρήσεων

Κύριοι Υπουργοί, Η αναγκαστική κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών των επιχειρήσεων το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια ως εισπρακτικό μέσο των οφειλών του ελληνικού δημόσιου και των ασφαλιστικών οργανισμών, έχε.....(10/05/2017)   περισσότερα »

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων. (26/05/2017)
Δυναμική παρέμβαση του Βασίλη Γιαγιάκου στην ΓΣ της ΚΕΕΕ στην Δράμα (12-13.5) (20/05/2017)
Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για ΑΜΕΣΗ καταβολή των αποζημιώσεων στις πληγείσες επιχειρήσεις από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2016 (15/05/2017)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014 –2020" (23/05/2017)
Πρόσκληση Ενιαίας Δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» (21/03/2017)
Δυνατότητα υποβολής επενδυτικών προτάσεων στο Νέο Αναπτυξιακό Νόμο (24/11/2016)
LiveFeed: KEEE: e-BOSS
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΞΥΛΕΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Αναζήτηση Εκθέσεων/Εκδηλώσεων
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια
Επιχειρήσεις  |  Οικονομία  |  Αγορές
περισσότερα »
Ειδήσεις   |   Νόμοι   |   Ημερολόγιο
περισσότερα »