ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

3ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: ''Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα -Ποτά''
30/12/2013

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ3ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ:
«Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα -Ποτά»

25-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» στην Αθήνα  στις 25-26 Ιανουαρίου 2014 ανακοινώνει τις επιβεβαιωμένες έως σήμερα συμμετοχές της ρωσικής αποστολής.

Πρόκειται για μια δυναμική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers,  που θα παρουσιάσει αντικειμενικά και ολοκληρωμένα τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς, ενώ θα προβεί σε διάλογο και σε περιορισμένο αριθμό στοχευμένων επιχειρηματικών συναντήσεων τύπου Β2Β με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Ως ενδεικτικά πεδία ενδιαφέροντος αναφέρονται τα εξής προϊόντα:

- Μέλι (συμπεριλαμβανομένου μέλι καστανού
- Μαστίχα
- Ελιές
- Ελαιόλαδο
- Φρούτα
- Φέτα
- Κατεψυγμένες πίτες και άλλα προϊόντα
- Μαρμελάδες
- Χαρουπόμελο και σιρόπι από χαρούπι
- Κονσέρβες λαχανικών και κομπόστες φρούτων
- Κονσέρβες ψαριού
- Σάλτσες
- Πατέ
- Προϊόντα ζαχαροπλαστικής

Οι συμμετοχές της ρωσικής αποστολής και τα πεδία ενδιαφέροντος θα εμπλουτίζονται συνεχώς και θα κοινοποιούνται (επισυνάπτεται σχετικό αρχείο).

Σε στενή συνεργασία με την εκθεσιακή διοργάνωση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014», την εξαιρετικά σημαντική αλλά και μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου στη χώρα μας, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο απευθύνει μια ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής για όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και ποτών, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη της προώθησης των ελληνικών προϊόντων, διάσημων για την ποιότητα και την ανωτερότητά τους, παγκοσμίως. Ένας στόχος που ταυτίζεται άμεσα με την αποστολή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, αφού ο διεθνής χαρακτήρας της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας, με βασικούς άξονες την προαγωγή του κλάδου, τη στήριξη δημιουργικών συνεργασιών των ελληνικών εταιριών μεταξύ τους αλλά και με εταιρίες από το εξωτερικό. Απώτερος σκοπός, η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών, η παροχή νέας δυναμικής και η δημιουργία νέων προοπτικών για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά,  παντού στον κόσμο.

Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και τα Β2Β μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 69 81 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: secretary@hrcc.gr, office@hrcc.gr .

- Η Έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» θα διαρκέσει από 24 έως και 27 Ιανουαρίου 2014 και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή της  «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» στο τηλ. 210 96 101 35 ή στα e-mail: info@trofima-pota.gr.
- Σημειώνεται, ότι το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του  προνομιακούς όρους συμμετοχής στην  Έκθεση.


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (έως 16.12.2013)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss