αρχική σελίδα
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ  
FAQ's  
FORUM  
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

To Επιμελητήριο Τρικάλων στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia).
01/11/2018
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

mirabilia_logo

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)» στην Παβία της Ιταλίας. 

O Πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων κος Γιαγιάκος συμμετείχε στη σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)», εκπροσωπώντας τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Παβία της Ιταλίας στις 26 & 27 Οκτωβρίου.

 mirabilia_pavia

Στόχος του δικτύου Mirabilia, είναι ο συντονισμός και η κοινή συνεργασία μεταξύ των επιμελητηρίων από όλη την Ευρώπη, αξιοποιώντας προγράμματα της Unesco και αναδεικνύοντας την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά, τα παραγόμενα προϊόντα, την γαστρονομία, τις τουριστικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας έτσι σε κοινές επιχειρηματικές δράσεις για την οικονομική ανάπτυξη των περιοχών. 

Στη σύσκεψη του δικτύου Μirabilia συμμετείχαν επιμελητήρια από Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία, Κροατία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Βουλγαρία, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουνε, μεταξύ άλλων,  απόψεις για, τη δημιουργία κοινών δράσεων, το επιχειρηματικό μοντέλου το δικτύου, συμπράξεις με υπάρχοντα Ευρωπαϊκά δίκτυα/ οργανισμούς και μελλοντικά Ευρωπαϊκά project. Στο τέλος της σύσκεψης οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 6 & 7 Δεκεμβρίου, στη Ματέρα της Ιταλίας, όπου και θα οριστικοποιήσουν τη δομή και το μοντέλο δράσης του Δικτύου. 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΞΥΛΕΙΑ - ΕΠΙΠΛΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αναζήτηση Εκθέσεων/Εκδηλώσεων
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Επιχειρήσεις  |  Οικονομία  |  Αγορές
περισσότερα »
Ειδήσεις   |   Νόμοι   |   Ημερολόγιο
περισσότερα »