ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η ενημερωτική εκδήλωση παραουσίασης των δύο νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ
09/02/2013

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

....Το αδιαχώρητο, σημειώθηκε σε ενημερωτική εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν, το  Επιμελητήριο Τρικάλων, η  Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών  Προγραμμάτων (Α.Ε.∆.Ε.Π.) Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και o Σύνδεσµος Βιοµηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκεί, έγινε παρουσίαση των Προγραµµάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης - Τουρισµού - Εµπορίου και Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωµένη παρέµβαση για την στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης µέσω ενίσχυσης της επιχειρηµατικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος Εθνικό Αποθεµατικό Απροβλέπτων (ΕΠΑΑ).

Το Πρόγραµµα  «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης - Τουρισµού – Εµπορίου και Υπηρεσιών» έχει ως στόχο την  ενίσχυση υφιστάµενων, νέων και υπό σύσταση πολύ µικρών, µικρών και µεσαίων επιχειρήσεων που θα υλοποιήσουν επενδύσεις στους τοµείς Μεταποίηση, Τουρισµό, Εµπόριο και Υπηρεσίες και ο προϋπολογισµός του, σε δηµόσια δαπάνη, ανέρχεται σε 456 εκ.  ευρώ εκ των οποίων 22,5 εκ. ευρώ για την Θεσσαλία. Το ποσοστό της δηµόσιας χρηµατοδότησης στην Θεσσαλία ανέρχεται σε 50% για τις πολύ µικρές και µικρές επιχειρήσεις και σε 40% για τις µεσαίες.

Τo  πρόγραµµα «Ολοκληρωµένη παρέµβαση για τη στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης µέσω ενίσχυσης της επιχειρηµατικότητας», αποσκοπεί στην τόνωση της απασχόλησης µέσω της δηµιουργίας πρόσθετων δυνατοτήτων πρόσβασης στην αγορά εργασίας άνεργων, απολυµένων και απειλούµενων από ανεργία γυναικών. ∆ικαιούχοι της δράσης είναι γυναίκες 18-64 ετών άνεργες ή απειλούµενες από ανεργία.

Η παρουσίαση των προγραµµάτων, έγινε από τους υπεύθυνους των Προγραµµάτων στην Α.Ε.∆.Ε.Π. Κατερίνα Παπαθανασίου και Ευάγγελο Κατσαούνη.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η Ενημερωτική Εκδήλωση για Χρηματοδοτικά Προγράμματα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που (ή θα) δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας» (23/01/2013)

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss