ΤΡΙΚΑΛΑ (ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ) - Email: t[dot]dimitris[at]gmail[dot]com -  Τηλέφωνο: 2431023402, 2431077701      
Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων I 06-02-2023
Το ζαχαροπλαστείο I Πως θα μας βρείτε I Επικοινωνία
ΤΡΙΖΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
002 001
 
Το ζαχαροπλαστείο

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1978 με τα 4 αδέρφια Τριζώνη στην οδό Βύρωνος και στη Στρατηγού Σαράφη & Αλεξάνδρας στα Τρίκαλα. Αργότερα το 1999 ο Βασίλης Τριζώνης άνοιξε το δικό του κατάστημα ζαχαροπλαστικής στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 2 μέχρι και σήμερα.

Εδώ και χρόνια από γενιά σε γενιά, η ζαχαροπλαστική μετατρέπεται σε τέχνη, στα χέρια του κύριου Βασίλη και της πολύτιμης ομάδας του!

Μεγάλες δόσεις από μεράκι και φαντασία σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της ζαχαροπλαστικής και των φρέσκων πρώτων υλών, δίνουν ένα αποτέλεσμα φανταστικό, τέτοιο που δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας στον γλυκό πειρασμό!!

Όλα αυτά γίνονται στο δικό μας εργαστήριο, όπου παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υψηλής ποιότητας και υγιεινής!

Παρασκευάζουμε γλυκά, παγωτά, τούρτες, πάστες, σιροπιαστά, δημιουργούμε για τον πελάτη δωροσυνθέσεις και καλύπτουμε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως είναι γάμοι, βαφτίσεις και δεξιώσεις.

Σας περιμένουμε στην Αγ. Κωνσταντίνου 2, στον ναό του γλυκού, εκεί όπου σας περιμένει ο κύριος Βασίλης με ένα ζεστό χαμόγελο ! 

 
Πως θα μας βρείτε
Σας περιμένουμε στην Αγ. Κωνσταντίνου 2, στον ναό του γλυκού, εκεί όπου σας περιμένει ο κύριος Βασίλης με ένα ζεστό χαμόγελο ! 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΤΡΙΖΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΖΩΝΗΣ
Διεύθυνση: ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2
Τ.Κ.: 42100
Πόλη: ΤΡΙΚΑΛΑ (ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ)
Νομός: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Χώρα: ΕΛΛΑΔΑ
Τηλέφωνο: 2431023402, 2431077701
E-mail: t[dot]dimitris[at]gmail[dot]com

Eπικοινωνήστε με τον οργανισμό
Στοιχεια Ενδιαφερομένου:  *
Email:  *
Θέμα:  *
Κείμενο:  *
  *: Υποχρεωτική συμπλήρωση