αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I www.trikala-chamber.gr I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΟΔΗΓΟΙ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 

ΤΟ ENTERPRISE EUROPE NETWORK – HELLAS

Το Enterprise Europe Network είναι το κύριο εργαλείο του Προγράμματος Πλαίσιο για τηνΑνταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (CIP 2007-2013), και αποτελεί ένα ενιαίο δίκτυο ολο-κληρωμένης παροχής υπηρεσιών προς τις ΜΜΕ. Στην Ελλάδα, το Enterprise Europe Network- Hellas παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις ελληνικές επιχειρήσεις προκειμένου αυτές ναενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, με βάση τη γνώση και την καινοτομία.Το Enterprise Europe Network - Hellas είναι ένας ιδιαίτερα αξιόπιστος ετα..... (09/07/2013)

περισσότερα »

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Το Κέντρο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Ε.Ε. στην Κίνα (EUSME Centre) προσφέρει δωρεάνυποστήριξη και πρακτικές πληροφορίες – συμβουλές σε ευρωπαϊκές ΜΜΕ που επιθυμούν ναεισέλθουν στην κινεζική αγορά.Μέσω της παροχής πληροφοριών, εμπιστευτικών συμβουλών, δικτύωσης και εκπαί-δευσης, στηρίζονται οι ΜΜΕ στα πρώτα τους βήματα προκειμένου να καθιερωθούν και νααναπτύξουν εμπορική δραστηριότητα στην αγορά της Κίνας.Tο Κέντρο αυτό λειτουργεί ως πλατφόρμα διευκόλυνσης του συντονισμού μεταξύ των κρα-τ..... (09/07/2013)

περισσότερα »

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Υπουργείο ΕξωτερικώνΣτον τομέα των οικονομικών και εμπορικών σχέσε-ων, το Υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της ΟικονομικήςΔιπλωματίας, έχει προτάξει, κυρίως τα τελευταίαχρόνια, την πολιτική τηςεξωστρέφειας, και έχειπροσανατολίσει προς την κατεύθυνση αυτή τις ειδι-κές υπηρεσίες που διαθέτει, ενώ έχει δημιουργήσει,νέα, καινοτόμα εργαλείαπου αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα.Η διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών είναι η ακόλουθη:Υπουργείο ΕξωτερικώνΟδός Βασ. Σοφίας 1, 106 71, ΑθήναΤηλέφωνο: 210 368 1000 •..... (09/07/2013)

περισσότερα »

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Στην Ελλάδα υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες (υπουργεία, οργανισμοί, διπλωματικές υπηρεσίες και διάφοροι φορείς) που ασχολούνται με τη στήριξη των ΜΜΕ και της εξωστρέφειας. Είναι κυρίως ελληνικές και ευρωπαϊκές υπηρεσίες, πολλές από τις οποίες βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τα ευρωπαϊκά όργανα. Κύριο ρόλο, δίπλα στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες και οργανισμούς, παίζουν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπήςστην Ελλάδα και το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.ΕπικοινωνίαΕυρωπα..... (09/07/2013)

περισσότερα »