ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ    / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ  RSS 2.0 

Επίλυση προβλήματος από την απαγόρευση κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο που χρησιμοποιείται παραπλεύρως και εναλλακτικά των αυτοκινητοδρόμων και των οδών ταχείας κυκλοφορίας στα μηχανοκίνητα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων

Επιστολή Β. Γιαγιάκου Προέδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων προς Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρα (27/03/2024)

περισσότερα »

Workshop για τον βιώσιμο Τουρισμό διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου δράσης του για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, πραγματοποίησε workshop με τίτλο «Πλάνο δράσης για έναν κυκλ..... (01/03/2024)

περισσότερα »

Εορταστικό μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς και των τοπικών προϊόντων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! "Στηρίζουμε την Τοπική αγορά και τα Τοπικά προϊόντα" ..... (11/12/2023)

περισσότερα »

Άμεση στήριξη των επιχειρήσεων της Διάβας ζητά το Επιμελητήριο Τρικάλων

Με την παρούσα επιστολή εστιάζουμε στο υπαρκτό και μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Διάβας, μετά την καθίζηση που υπέστη η μοναδική γέφυρα που συνδέει τη Διάβα με την Καλαμπάκα,..... (21/11/2023)

περισσότερα »

Τη στήριξη των επιχειρήσεων εμπορίας γεωργικών εφοδίων ζητά το Επιμελητήριο Τρικάλων

Ακολουθεί η επιστολή του προέδρου Βασίλη Γιαγιάκου προς τους Υπουργούς, Κύριοι Υπουργοί,  Μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel που έπληξε στο πέρασμα της τον κάμπο της Θεσσαλίας, ..... (21/11/2023)

περισσότερα »

Σημαντική προβολή και παρουσία της περιοχής μας από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ROMEXPO στη Ρουμανία

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO (TTR) που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2023, συμμετείχε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του νομού.... (03/03/2023)

περισσότερα »

Στο ΔΣ του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης επανεξελέγει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος

Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Γιαγιάκος Βασίλης εκλέχτηκε εκ νέου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,.... (30/01/2023)

περισσότερα »

Στηρίζουμε την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα!

Στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους! (15/12/2022)

περισσότερα »

Αίτημα για παράταση απογραφής οργάνωσης χρόνου εργασίας, ψηφιακό ωράριο και ψηφιακή κάρτα εργασίας στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη

Κύριε Υπουργέ, Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της ημερίδας για την ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας, το ψηφιακό ωράριο και την ψηφιακή κάρτα εργασίας που πραγ.... (30/11/2022)

περισσότερα »

Πρότυπο δράση για τη γαστρονομία το METEORISIMO

Την ανάπτυξη συνεργειών για τη γαστρονομία συζήτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος με την υφυπουργό Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη.... (22/11/2022)

περισσότερα »

Συνάντηση του Βασίλη Γιαγιάκου με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων Γιάννη Κουρούπα

Στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα του ξενοδοχειακού κλάδου. Ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Γιάννη Κουρούπα και μέλη του Δ.Σ..... (27/07/2022)

περισσότερα »

Επανεκλογή Βασίλη Γιαγιάκου στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης επανεξελέγη στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας.   Σκοπός της νέας διοίκησης είναι να καταβληθούν περαιτέρω προσπάθειες για τη διεύρυνση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρ..... (01/07/2022)

περισσότερα »

Η ΚΕΕΕ στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

To Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των δράσεων της κοινωνικής...... (29/06/2022)

περισσότερα »

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκου με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας.

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας πραγματοποίησαν σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσόλας (16/06/2022)

περισσότερα »

ΚΕΕΕ - GEA: Υπέγραψαν ιστορική συμφωνία για τα συγγενικά δικαιώματα μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών

Στην υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας για τα συγγενικά δικαιώματα μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών προχώρησε η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και η GEA, την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη. (14/06/2022)

περισσότερα »

Β. Γιαγιάκος: Επιτακτική η ανάγκη χάραξης ενιαίας στρατηγικής για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα

Τοποθέτηση του Βασίλη Γιαγιάκου στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Το διήμερο 13-14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης..... (16/05/2022)

περισσότερα »

ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ TOURISM AWARDS 2022

Επιβράβευση της προσπάθειας για την προβολή και προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας από την κριτική επιτροπή των Tourism Awards.... (10/05/2022)

περισσότερα »

Παρέμβαση Κ.Ε.Ε.Ε. στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις πληρωμές των έργων στο πρόγραμμα ΠΑΑ CLLD-Leader

Δέσμευση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης “εντός Μαΐου ξεκινούν οι πληρωμές των έργων” Την επίλυση του προβλήματος στις πληρωμές των έργων (ιδιωτικών & δημόσιων) στο πρόγραμμα ΠΑΑ CLLD /Leader, σε σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ συζήτησε η επιτροπή της Κ.Ε.Ε.Ε. με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντά Γεώργιο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν.... (09/05/2022)

περισσότερα »

Άμεσες πρωτοβουλίες για το κόστος της ενέργειας στις επιχειρήσεις ζητά το Επιμελητήριο Τρικάλων

Κύριε Υπουργέ,  Το ενεργειακό κόστος αποτελεί μείζον ζήτημα για τις επιχειρήσεις του Νομού μας. Επιχειρήσεις της περιοχής,  απευθύνθηκαν στο Επιμελητήριό μας προκειμένου να σας διαβιβάσουμε, βάσει του θεσμικού μας ρόλου, ως επίσημου συμβουλευτικού φορ..... (04/05/2022)

περισσότερα »

Σκέφτομαι και Επιλέγω ΤΟΠΙΚΑ. Συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου μου. Στηρίζω την Τοπική Αγορά και τα Τοπικά Προϊόντα!

..... (20/04/2022)

περισσότερα »

Κοινή δράση Επιμελητηρίου Τρικάλων με Περιφέρεια Θεσσαλίας και Πανεπιστήμιο για την αλλαγή του καλλιεργητικού μοντέλου

Επικαιροποιήθηκε η μελέτη για τις δενδρώδεις καλλιέργειες και θα αποτελέσει καλή πρακτική για την ανάπτυξη κι άλλων καλλιεργειών στην περιοχή – Σειρά επαφών του Βασίλη Γιαγιάκου με τους Καθηγητές του Πανεπιστημίου και η κοινή δράση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.... (23/03/2022)

περισσότερα »

Επιστολή του Βασίλη Γιαγιάκου προς τους Υπουργούς για την έλλειψη εργατών γης

Κύριοι Υπουργοί,  Παρακολουθούμε τις προσπάθειες που καταβάλετε με σκοπό την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα μας και τη θέλησή σας για θεσμοθέτηση νόμιμων οδών μετανάστευσης.....   (24/02/2022)

περισσότερα »

Τα προβλήματα των επιχειρηματιών στο επίκεντρο της σύσκεψης του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου

Με την ευκαιρία της τακτικής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος ανέλαβε την πρωτοβουλία και κάλεσε να συμμετάσχουν..... (19/10/2021)

περισσότερα »

MASTER PLAN για τη γεωργία του μέλλοντος στη Θεσσαλία

Νέα συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκου με τους Καθηγητές της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας..... (15/09/2021)

περισσότερα »

Ανάγκη σε Ηλεκτρολογικό Υλικό για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου κ. Γιαγιάκου Βασίλη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γεροντίτη Γιάννη, γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις – μέλη του... (16/08/2021)

περισσότερα »

Πρωτοβουλία του Βασίλη Γιαγιάκου για την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών στη Θεσσαλία

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την Περιφέρεια - Πρωτοβουλία για την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών ανέλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος σε συνεργασία με καθηγητές και επιστήμονες του Πανεπιστημίου  Θεσσαλίας.... (23/07/2021)

περισσότερα »

Μια σημαντική διάκριση για το “Meteorisimo” και το Βασίλη Γιαγιάκο που βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2021

- Αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας ετών, η οποία επιβραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή των TourismAwards  Στην τελετή απονομής των TourismAwards 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου..... (04/06/2021)

περισσότερα »

Επιστολή του Βασίλη Γιαγιάκου προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας με τα αιτήματα των γυμναστηρίων Ν. Τρικάλων

Κύριοι Υπουργοί, Η εφαρμογή περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, έπληξε δραματικά και τον κλάδο των γυμναστηρίων, ο οποίος παραμένει ακόμη και σήμερα σε αν.... (14/04/2021)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στηρίζει τον επιχειρηματία παρέχοντας επιπρόσθετες υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στηρίζει τον επιχειρηματία παρέχοντας επιπρόσθετες υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης. - Την Τρίτη, η διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με τους Συμβούλους...... (08/04/2021)

περισσότερα »

Επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων απέστειλε ο Γιαγιάκος Βασίλης για τη στήριξη του κλάδου των σχολικών κυλικείων - Πρόταση του Σωματείου Σχολικών Κυλικείων Ν. Τρικάλων η διανομή ολοκληρωμένου προγεύματος – δεκατιανού σε όλους τους μαθητές με χρηματοδότηση

Κύριε Υπουργέ, Η διακοπή λειτουργίας των σχολείων για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο πλαίσιο επιβολής των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid19, έχει πλήξει δραματικά και τον κλάδο.... (29/03/2021)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο των δράσεων και για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής αγοράς, διαθέτει στις επιχειρήσεις μέλη του μια καινοτομική πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Επιμελητήριο Τρικάλων, ξεκινά πρώτο αυτή την πρωτοβουλία... (09/03/2021)

περισσότερα »

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων του Δήμου Φαρκαδόνας το Επιμελητήριο Τρικάλων

- Συνεργασία με την Περιφέρεια για τη στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής - Τη συνδρομή του κ. Γιαγιάκου για την αξιολόγηση των γεωλογικών φαινομένων ζήτησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ κ. Λέκκας..... (06/03/2021)

περισσότερα »

Επιστολή προς τους υπουργούς απέστειλε ο Βασίλης Γιαγιάκος για τη μη εξαίρεση των τουριστικών γραφείων από την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων τους

Θέμα: Αίτημα για μη εξαίρεση των τουριστικών γραφείων από την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων τους Κύριοι Υπουργ..... (24/02/2021)

περισσότερα »

Παγκοσμίως γνωστή η τρικαλινή γαστρονομία με το brandname Meteorisimo

 Η τοπική γαστρονομία απέκτησε το δικό της brand name, μέσω του οποίου διασυνδέεται ο γαστρονομικός πολιτισμός με τα τοπικά προϊόντα και τη σύγχρονη γαστρονομία, συμβάλλοντας στη δημιουργία..... (12/02/2021)

περισσότερα »

Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά. Με ασφάλεια, επενδύουμε στο κοινό μας μέλλον.

..... (19/01/2021)

περισσότερα »

Επιστολή του Βασίλη Γιαγιάκου στους Υπουργούς για μη επιβολή του "πράσινου" τέλους στο πετρέλαιο κίνησης

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Περιβάλλοντος για επιβολή «πράσινου» τέλους ύψους 0,03 ευρώ ανά λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης (diesel).... (02/12/2020)

περισσότερα »

Προτάσεις για διορθωτικές παρεμβάσεις επί των μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων και επαγγελματιών απέστειλε στους υπουργούς ο Βασίλης Γιαγιάκος

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, όπως γνωρίζετε, οι επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων λόγω της έντασης αλλά και της διάρκειας της υγειονομικής κρίσης στην οικονομία είναι δραματικές με την κατάστ.... (01/12/2020)

περισσότερα »

Επιστολή του Βασίλη Γιαγιάκου με προτάσεις για διορθωτικές παρεμβάσεις στο πρόγραμμα "ΑΝΑΣΑ"

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη, Στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στη δράση 3α.1.4.1.8: «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία - “ΑΝΑΣΑ”».... (22/10/2020)

περισσότερα »

Επιστολή του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Καρδίτσας και των υπολοίπων πληγεισών περιοχών

Κύριοι Υπουργοί, Με την παρούσα επιστολή, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων βιώνοντας τις δύσκολες στιγμές που έζησε η γειτονική περιοχή της Καρδίτσας από την πρόσφατη πλημμύρα..... (21/09/2020)

περισσότερα »

Επιστολή προς τους υπουργούς απέστειλε ο Βασίλης Γιαγιάκος για παράταση του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» προς όφελος των παρόχων – ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων

Κύριοι Υπουργοί, Σας μεταφέρουμε το δίκαιο αίτημα των επιχειρηματιών – ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής μας για παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»..... (29/06/2020)

περισσότερα »

Τα Επιμελητήρια πρωταγωνιστές του αγροτικού τομέα με πρωτοβουλία του Βασίλη Γιαγιάκου

Σημαντική τηλεδιάσκεψη για την πρωτογενή παραγωγή διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα και εκπροσώπων 17 Επιμελητηρίων της χώρας.... (10/06/2020)

περισσότερα »

Στηρίζοντας τη δική μας αγορά, στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους και επενδύουμε όλοι μαζί, σ’ ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο κορονοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στις ζωές μας και το άνοιγμα της οικονομίας γίνεται με προσεκτικά βήματα τα οποία οφείλουμε να ακολουθούμε ευλαβικά για την προστασία της δημόσιας υγείας... (19/05/2020)

περισσότερα »

Ο Βασίλης Γιαγιάκος με επιστολή του προς τους υπουργούς ζήτησε την επανεξέταση των μέτρων στήριξης ως προς τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων

Κύριοι Υπουργοί, Στο πλαίσιο εφαρμογής των ευνοϊκών μέτρων που ελήφθησαν από την Κυβέρνηση, παρακαλούμε να επανεξετάσετε τα δύο παρακάτω μέτρα ως προς τις προϋποθέσεις…… (14/05/2020)

περισσότερα »

Εντείνονται οι πρωτοβουλίες του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος μετείχε σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του γενικού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μπρατάκου,..... (24/04/2020)

περισσότερα »

[ΒΙΝΤΕΟ] H εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων "Meteorisimo - Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης"

δείτε το βίντεο από την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων "Meteorisimo - Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης" (27/02/2020)

περισσότερα »

[ΒΙΝΤΕΟ] H τοπική γαστρονομία ως διαχρονικό στοιχείο της Τρικαλινής πολιτισμικής παράδοσης

H τοπική γαστρονομία ως διαχρονικό στοιχείο της Τρικαλινής πολιτισμικής παράδοσης με τη χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (βίντεο) που θα αξιοποιηθεί για την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας με την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και ενημέρωσης. (11/02/2020)

περισσότερα »

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καινοτόμα εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τη γαστρονομία

Καταγράφηκε και αναδείχθηκε η Τρικαλινή Γεύση,  με το δικό της brand name METEORISIMO, δίνοντας προστιθέμενη αξία στο τοπικό τουριστικό προϊόν… (10/02/2020)

περισσότερα »

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Τρικάλων στην εκδήλωση για την τοπική γαστρονομία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους.... (07/02/2020)

περισσότερα »

Εκδήλωση για την τοπική γαστρονομία και κοπή της πίτας την Κυριακή στο ΑΝΑΝΤΙ από το Επιμελητήριο Τρικάλων - Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει ανοιχτή  εκδήλωση  με θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης», στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής….. (06/02/2020)

περισσότερα »

Συνεργασία Επιμελητηρίου Τρικάλων και ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού για την προώθηση των δενδρωδών καλλιεργειών.

Στο πλευρό του Βασίλη Γιαγιάκου ο πρόεδρος του ιστορικού συνεταιρισμού Νίκος Κουτλιάμπας για την προώθηση των δενδρωδών καλλιεργειών. (17/12/2019)

περισσότερα »

Έντονο το ενδιαφέρον του Υπουργού Τουρισμού για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού.

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου με τον κ. Χάρη Θεοχάρη Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί αλλά και υλοποιούνται στα Τρίκαλα για την ανάπτυξη, ανάδειξη και προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόν..... (12/11/2019)

περισσότερα »

Η Μελέτη Μέτρησης Οικονομικών – Επιχειρηματικών Δεικτών και Εξαγωγικού Προσανατολισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας παρουσιάστηκε σε ειδική ημερίδα, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Εξαγωγικός Προσανατολισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων», παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη..... (15/11/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση προς όλους τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας απευθύνουν το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κ.Ε.Ε.Ε. για την ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Εξαγωγικός Προσανατολισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων", παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Τo Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε)... (12/11/2019)

περισσότερα »

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη η ημερίδα για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλία

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο Ananti City Resort η μελέτη Μέτρησης Οικονομικών – Επιχειρηματικών Δεικτών και Εξαγωγικού Προσανατολισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Τo Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε)… (07/11/2019)

περισσότερα »

Στείλε μας την τοπική συνταγή σου για να φτιάξουμε μαζί την Τρικαλινή Γαστρονομία.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων καταγράφει και αναδεικνύει την Τρικαλινή Γαστρονομία. Αγαπάς την Τρικαλινή γαστρονομία; Έχεις ταλέντο στη μαγειρική; Ξέρεις συνταγές του τόπου μας; Χρησιμοποιείς στη μαγειρική σου τοπικά προϊόντα; Αν έχεις τις σωστές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έλα και εσύ στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Τρικάλων να κατοχυρώσει και να αναδείξει την Τρικαλινή Γαστρονομία με το δικό τ..... (06/11/2019)

περισσότερα »

Το δικό της χώρο αποκτά η επιμόρφωση στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Ο Βασίλης Γιαγιάκος παρουσίασε τα σχέδια της αναμορφωμένης αίθουσας που θα στεγάσει το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου

Το δικό της καλαίσθητο χώρο θα αποκτήσει η επιχειρηματική εκπαίδευση στα Τρίκαλα σηματοδοτώντας τη σημασία που αποδίδει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στη γνώση η οποία είναι μια εξελικτική διαδικασία που αποδίδει πολλαπλασιαστικά στην επιχειρηματικότητα…. (18/10/2019)

περισσότερα »

Από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας βραβεύθηκε ο Βασίλης Γιαγιάκος

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων τοποθετήθηκε στην 6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι Στην  6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.Σ.)…… (15/10/2019)

περισσότερα »

Ξεκινάει τη λειτουργία του το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης του για την ενεργή υποστήριξη των επιχειρήσεων – μελών του, έχει υλοποιήσει με επιτυχία πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων πιστεύοντας ότι η συνεχής και συστηματική βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των επιχειρηματιών…… (20/09/2019)

περισσότερα »

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην υπηρεσία της Τρικαλινής Γαστρονομίας

Η κορυφαία Ελληνίδα σεφ που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Γιαγιάκο θα συμβάλει στην ανάδειξη και προβολή της Τρικαλινής Γαστρονομίας. Το  Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενεργ….. (12/09/2019)

περισσότερα »

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia).

O Πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων κος Γιαγιάκος συμμετείχε στη σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)», εκπροσωπώντας τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Aquileia στο Ούντινε της Ιταλίας στις 13 & 14 Μάϊου 2019 (20/05/2019)

περισσότερα »

Μοριακή Ταυτοποίηση Ρίγανης Κόζιακα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Έντονο το ενδιαφέρον στην ημερίδα που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων, πιστό στο στρατηγικό σχέδιο δράσης του για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την Πέμπτη 21 Μαρτίου για τη σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης της μοριακής ταυτοποίησης της Ρίγανης Κόζιακα και τις δυνατότητες αξιοποίησής της. Οι αξιότιμοι εισηγητές της εκδήλωσης, Δρ Ελένη Μα..... (22/03/2019)

περισσότερα »

Σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO: Mirabilia” από το Επιμελητήριο Τρικάλων

To Επιμελητήριο Τρικάλων, σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO: Mirabilia” στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου..... (23/02/2019)

περισσότερα »

Σε τροχιά υλοποίησης το συνεδριακό – εκθεσιακό κέντρο στην περιοχή των Μετεώρων - Μέτα από αίτημα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου, το ΔΣ Δήμου Μετεώρων αποφάσισε την εκχώρηση έκτασης 30 στρεμμάτων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, αποφάσισε την εκχώρηση 30 στρεμμάτων οικοπέδου στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Δ/Ε Βασιλικής για την κατασκευή ενός εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου. Μια καθοριστική απόφα..... (22/02/2019)

περισσότερα »

To Επιμελητήριο Τρικάλων στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia).

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)» στην Παβία της Ιταλίας. O Πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων κος Γιαγιάκος συμμετείχε στη σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύι.... (01/11/2018)

περισσότερα »

Σύσκεψη Προέδρων Επιμελητηρίων στα Τρίκαλα με σκοπό τη Δικτύωση τους στον Πρωτογενή τομέα

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου Βασίλη, παρευρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στα Τρίκαλα, πρόεδροι Ελληνικών Επιμελητηρίων με κοινό χαρακτηριστικό τους, το ενδιαφέρον για τη στήριξη και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Μια πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, καθώς είναι το πρώτο στην Ελλάδα που ίδρυσε αγροτικό τμήμα..... (14/07/2018)

περισσότερα »

Σύσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων με το Σωματείο Επιπλοποιών – Στόχος η ανάκαμψη του κλάδου

Με το Σωματείο Επιπλοποιών συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με σκοπό τη συνεργασία για την από κοινού αναζήτηση λύσεων στο πρόβλημα της ανεπαρκούς ζήτησης των παραγόμενων προϊόντων τους.... (10/07/2018)

περισσότερα »

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στοχεύει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα προς τα Μετέωρα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος  Βασίλης επανεξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου. Ένας από τους στόχους του κ. Γιαγιάκου είναι, μέσω οργανωμένων προσπαθειών, να επιτευχθεί η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής ροής των Κινέζων επισκεπτ...... (13/06/2018)

περισσότερα »

Κοινή προσπάθεια Επιμελητηρίων για δημιουργία δικτύου συνεργασίας προς όφελος του πρωτογενούς τομέα παραγωγής

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτση Αθανάσιο, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Γιαγιάκος Βασίλειος στο Επιμελητήριο Τρικάλων.  Μια αναλυτική και δημιουργική συζήτηση είχαν οι δύο πρόεδροι κυρίως για τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα. Ο κ. Κυρίτσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων μιας και είναι το πρώ..... (08/06/2018)

περισσότερα »

Παρουσίαση & Γευσιγνωσία Τοπικής Γαστρονομίας “METEORISIMO” στο Trikala Street Food Festival

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Παρουσίαση & Γευσιγνωσία Τοπικής Γαστρονομίας “METEORISIMO” στο Trikala Street Food Festival το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00 - 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλο... (22/05/2018)

περισσότερα »

Το Meteorisimo στο Trikala Street Food Festival

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο του Trikala Street Food Festival σας προσκαλεί στην Παρουσίαση και Γευσιγνωσία της Τοπικής Γαστρονομίας «Meteorisimo», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00 – 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλου. Η γαστρονομία αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία...... (18/05/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην Παρουσίαση & Γευσιγνωσία Τοπικής Γαστρονομίας "METEORISIMO"

..στο πλαίσιο του Trikala Street Food Festival. Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00 - 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλου. (16/05/2018)

περισσότερα »

Ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Στην εκπαιδευτική ημερίδα που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Τρικάλων, παρατηρήθηκε έντονο ενδιαφέρον για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών  αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών (ΑΦΦ) του ν. Τρικάλων. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, στη σύντομη τοποθέτηση του, ανέφερε ότι βάσει της προγραμματική..... (19/04/2018)

περισσότερα »

Εκπαιδευτική Ημερίδα για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών από το Επιμελητήριο Τρικάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - To Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: «Καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών του ν. Τρικάλων» που διοργανώνει την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 17:00στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Ενότητες - Εισηγητές: • «Αξιοποίηση των αυτοφ..... (12/04/2018)

περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την καλλιέργεια των ακρόδρυων στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την καλλιέργεια των ακρόδρυων στο Επιμελητήριο Τρικάλων Ιδιαίτερα έντονο είναι το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για ενημέρωση επί των δενδρωδών καλλιεργειών, γεγονός που αποδείχτηκε από την κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας με θέμα: «Η καλλιέργεια των ακρόδρυων: Καρυδιά.... (23/03/2018)

περισσότερα »

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων - Σκοπός είναι η Καλαμπάκα να γίνει το κέντρο της Ορθοδοξίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Καλαμπάκα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Γιαγιάκος αφού εξέθεσε πολύ συνοπτικά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη το σχέδιο δράσεων του Επιμελητηρίου, επικεντ.... (05/03/2018)

περισσότερα »

Συνάντηση πρόεδρου Επιμελητήριου Τρικάλων με τους προέδρους της Ομοσπονδίας ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Τρικάλων πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ. Γιαγιάκος με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρα. Η προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του προέδρου .... (28/02/2018)

περισσότερα »

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - Στόχος η ανάπτυξη επωφελών διμερών επιχειρηματικών συνεργασιών με τον απόδημο ελληνισμό

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Βασίλης Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κο Γιώργο Φλωρέντη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της επαφής, ο κος Γιαγιάκος παρουσίασε το έργο του Επιμελητηρίου... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ειδικότερα τη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας, βιολογικής παραγωγής και Γεωγραφικών ενδείξεων..... (16/02/2018)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ POS ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ

Επιστολή προς το υπουργείο Οικονομικών από το Επιμελητήριο Τρικάλων, με θέμα την εξαίρεση σχολικών κυλικείων από την υποχρέωση χρήσης τερματικών POS. (16/01/2018)

περισσότερα »

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στο Επιμελητήριο Τρικάλων, παρουσιάστηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων, παρουσία της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, ως επίσημης προσκεκλημένης στην εκδήλωση.... (31/10/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση Συμμετοχής στη Συμφωνία Συνεργασίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα προς όφελος των επιχειρηματιών

Το Επιμελητήριο Τρικάλων καλεί τους Επιχειρηματίες – μέλη του να αξιοποιήσουν τη γόνιμη και ωφέλιμη διαπραγμάτευση της Συμφωνίας Συνεργασίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα, που υπέγραψαν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ο αστικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλ..... (25/08/2017)

περισσότερα »

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επιχειρηματικές συναντήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού στην Καλαμπάκα

Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες από ομόδοξες χώρες σύναψαν συμφωνίες για επιχειρηματικές συνεργασίες Το Σάββατο 10 Ιουνίου διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο «Διβάνη» στην Καλαμπάκα οι εργασίες των επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ Ελλήνων..... (12/06/2017)

περισσότερα »

Τα Μετέωρα στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας - Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησιαστικών ειδών και θρησκευτικού τουρισμού

Τα Μετέωρα στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας • Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησιαστικών ειδών και θρησκευτικού τουρισμού Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του για την ανάδειξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος και του ρόλου των Μετεώρων ως μοναστικού κέντρου παγκόσμιας ακτινοβολίας, συνδιοργανώνει με την Enterprise Greece και την ενεργό υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Καλαμπ..... (08/06/2017)

περισσότερα »

ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ν.Παππάς στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου το πρωί, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ν. Παππάς βρέθηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Τον υπουργό κ. Νίκο Παππά υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Τσόλας, Στέφανος Γιώτης και Χρήστος Ζαραμπούκας καθώς και η διευθύντρια του φορέα Αθανασία Βράντζα. (02/06/2017)

περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σαν στόχο την καταγραφή των απόψεων των φορέων για την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης του προορισμού. (26/05/2017)

περισσότερα »

Δυναμική παρέμβαση του Βασίλη Γιαγιάκου στην ΓΣ της ΚΕΕΕ στην Δράμα (12-13.5)

Πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο 12-14.5 στη Δράμα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας. Στην Μακεδονική πόλη στις εργασίες του συνεδρίου  συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Ελλάδος ενώ από τα Τρίκαλα παρέστησαν οι, Βασίλης Γιαγιάκος... (20/05/2017)

περισσότερα »

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο για ΑΜΕΣΗ καταβολή των αποζημιώσεων στις πληγείσες επιχειρήσεις από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2016

Κύριε Υπουργέ, Οι πρωτοφανείς, για την περιοχή μας, πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου (8η, 9η, 10η Σεπτεμβρίου 2016) είχαν ως αποτέλεσμα να πληγούν επιχειρήσεις του Νομού μας οι οποίες υπέστησαν σοβαρές ζ..... (15/05/2017)

περισσότερα »

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου προς τους κ.κ. Υπουργούς, Οικονομικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης... - Επιτακτική ανάγκη η θέσπιση ακατάσχετου ορίου στους λογαριασμούς όψεως των επιχειρήσεων

Κύριοι Υπουργοί, Η αναγκαστική κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών των επιχειρήσεων το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια ως εισπρακτικό μέσο των οφειλών του ελληνικού δημόσιου και των ασφαλιστικών οργανισμών, έχε..... (10/05/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις των κλάδων Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόθρησκες χώρες

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece, μετά την επιτυχή διεξαγωγή της πρώτης διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού, φέρνουν σε επαφή για δεύτερη φορά τους ξένους με τους Έλληνες.... (10/04/2017)

περισσότερα »

ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

Οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών, επαγγελματικών και εμπορικών φορέων και συλλόγων του Νομού Τρικάλων που συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Τρικάλων με την ευκαιρ.... (03/01/2017)

περισσότερα »

Τρίκαλα: Η διασύνδεση της ομογενειακής επιχειρηματικότητας στη Γ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. (Άρθρο στη Ναυτεμπορική)

Πέρα από τα τρέχοντα ζητήματα της επιχειρηματικότητας που αναδείχθηκαν τόσο από τον κ. Μίχαλο όσο και από τις τοποθετήσεις προέδρων Επιμελητηρίων της χώρας, στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση, χαιρετήθηκε η πρόταση του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου για τη διασύνδεση της ομογενειακής επιχειρηματικότητας.... (16/11/2016)

περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρός του, κύριος Γιαγιάκος Βασίλειος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων, κύριος Μιχαλάκης Χρήστο.... (05/09/2016)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την Αναστολή κατασχέσεων λογαριασμών ασφαλισμένων

Επιστολή προς τον Υφυπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων με θέμα την αναστολή κατασχέσεων των λογαριασμών των ασφαλισμένων, απέστειλε το Επιμελητήριο Τρικάλων. Την επιστολή την συνυπογράφουν η Ομοσπονδία Εμπόρων Θεσσαλίας, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων. Ακολουθεί η επιστολή.... (05/01/2016)

περισσότερα »

Ενθουσιασμένοι οι εκπρόσωποι του εμποροβιοτεχνικού κόσμου των Τρικάλων από τις διαδικτυακές εφαρμογές του Επιμελητηρίου

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Μάϊου ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρα και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Τρικάλων κ. Αθανασίου. Η συνάντηση έγινε στο Επιμελητήριο Τρικάλων όπου πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσί..... (28/05/2015)

περισσότερα »

Ολοκληρωμένη πρόταση για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού από τον Βασίλη Γιαγιάκο

Την παρουσίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 24-25 Απριλίου 2015. Μια συνολική αναπτυξιακή ατζέντα που θα αναβαθμίσει τον επιμελητηριακό θεσμό παρουσίασε στην ομιλία του στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάτρα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος αποσπ..... (27/04/2015)

περισσότερα »

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σταθάκη

Την Μ. Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Σταθάκη με τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων κ. Παπαδόπουλο Σάκη, κ. Σιμορέλη Χρήστο και τους προέδρους του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο Βασίλειο, του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Νανόπουλο Βασίλειο και του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Γεωργιάδη Στέφανο... (09/04/2015)

περισσότερα »

Σύσκεψη για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού

Τις προτάσεις ειδικού στο τουριστικό προϊόν, κατέγραψαν οι αρμόδιοι φορείς Επιμελητήριο, Δήμοι, Περιφερειακή Ενότητα Στόχος είναι να υπάρξουν εκείνες οι ενέργειες που θα αναδείξουν το φυσικό κάλλος της περιοχής σε συνδυασμό και με τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα Ιδέες, σκέψεις, προτάσεις για το πώς μπορεί να προβληθεί όσο καλύτερα γίνεται ο νομός Τρικάλων, να υπάρξει μια πετυχημένη τουριστική καμπάνια της περιοχής, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά της στοιχεία ώστε να συμπεριληφθεί στους προτει..... (07/04/2015)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΠ ΡΑΟΥΞΕΛ

Επίσκεψη του κ. Δημάρχου και αντιπροσωπείας της αδελφοποιημένης γερμανικής πόλης Καστρόπ Ράουξελ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Η αντιπροσωπεία της πόλης Καστρόπ Ράουξελ συνοδευότανε από το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, τον τέως Δήμαρχο κ. Λάππα και τους αντιδημάρχους κ. Κυρίτση και κ. Αναστασίου.... (20/03/2015)

περισσότερα »

www.trikalamarket.gr - H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡIΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ο Επιμελητήριο Τρικάλων, αναβάθμισε τις ψηφιακές του υπηρεσίες και δημιούργησε τη ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – www.trikalamarket.gr, η οποία λειτουργεί και είναι διαθέσιμη σε όλους του επιχειρηματίες του νομού μας. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (e-Mall) όλου του νομού δίνει τη δυνατότητ... (27/02/2015)

περισσότερα »

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ

Δύο σημαντικά ζητήματα προωθεί το Επιμελητήριο, που αφορούν δύο κρίσιμους τομείς της οικονομίας και της ανάπτυξης του τόπου, τον τουρισμό με το έργο για την ψηφιακή προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού των Μετεώρων και τον αγροτικό κλάδο με το "πράσινο" θερμοκήπιο.Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος, στο ζήτημα με τα Μετέωρα... (03/03/2011)

περισσότερα »

Αγροτική ανάπτυξη και η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου

Το ό,τι ο αγροτοδιατροφικός τομέας μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα σημερινά αδιέξοδα είναι κοινή παραδοχή τα τελευταία δυόμιση χρόνια.Του Λάζαρου ΜάμαληΩστόσο, το ζητούμενο είναι οι πράξεις. Πράξεις στις οποίες συνήθως πάσχουμε. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρ.... (20/09/2012)

περισσότερα »

«ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αποστολή του ΚΕΤΑ Θεσσαλίας στην πρώτη χώρα του κόσμου στην επιστημονική θερμοκηπιακή καλλιέργεια – Βασίλης Γιαγιάκος: «Με την επίσκεψή μας στην Ολλανδία εμπεδώθηκε η θέση μας ότι η Θεσσαλία μπορεί να γίνει ο λαχανόκηπος και ανθόκηπος της Ευρώπης και όχι μόνο»... (16/03/2010)

περισσότερα »

Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ

Ενδιαφέρουσα και επίκαιρη η πρόταση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την επόμενη μέρα στην Ελληνική γεωργία – Τα βασικά σημεία της πρότασης που θα κατατεθεί στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μπατζελή- Μπορεί να αποτελέσει και τη βάση για την ανάπτυξη υπαίθριων δυναμικών καλλιεργειών... (09/11/2009)

περισσότερα »

"ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Την "πράσινη επιχειρηματικότητα" επιχειρεί να εισάγει το Επιμελητήριο Τρικάλων στο γεωργικό τομέα της περιοχής, καταθέτοντας ολοκληρωμένη πρόταση, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΤΕΙ Λάρισας, που φέρει τον τίτλο "Το Πράσινο Θερμοκήπιο". Η πρόταση αφορά... (05/03/2009)

περισσότερα »

ΣΤΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία συνεχής μείωση του αγροτικού εισοδήματος και  συρρίκνωση του αγροτικού πληθυσμού  με αποτέλεσμα την εγκατάλειψης και ερήμωση της θεσσαλικής και γενικότερα της ελληνικής υπαίθρου.Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, υπογραμμίζει.... (23/12/2009)

περισσότερα »

ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σε αντίθεση με τις αντιλήψεις που κυριαρχούσαν  μέχρι πρόσφατα, που ήθελαν δήθεν την προστασία του περιβάλλοντος εχθρό και εμπόδιο για την ανάπτυξη, σήμερα έχει επικρατήσει πλήρως η άποψη ότι βασικό στοιχείο σε κάθε πρόγραμμα ανάπτυξης είναι η διάσταση της προστασίας του περιβάλλοντος, όχι απλώς ως ενός από τους τομείς παρέμβασης, αλλά ως εγγενούς συστατικού του συνόλου των παρεμβάσεων... (22/05/2008)

περισσότερα »

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιθήκων κ. Κώστα Μπατατόλη και τους εκπροσώπους του ΣΟΧΤ κυρίους Χρήστο Μπάτζιο και Σωτήρη Καραμάλη, είχε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Απριλίου 2008, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκος.Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων υλοποίησης αναπτυξιακών σχεδίων στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται η ανάδειξη της πλούσιας χλωρίδ..... (22/05/2008)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γ. ΣΤΑΘΑΚΗ (30/06/2015)
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Κου ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, Κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ «ΤΕΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» (13/05/2011)
Προτάσεις των Προέδρων του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη και Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Καλλέα για τις Φορολογικές και Ασφαλιστικές υποχρεώσεις (16/06/2014)
Ώρα για δράση και όχι για διαπιστώσεις (04/10/2010)
Η ανάπτυξη στο επίκεντρο της επίσκεψης του αντιπεριφερειάρχη κ. Τσίγκα στο Επιμελητήριο Τρικάλων (21/03/2014)
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ B2B από το Επιμελητήριο Τρικάλων (12/09/2013)
Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη για την Ε-65 (31/10/2012)
Στρογγυλή Τράπεζα για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη, (02/07/2010)
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ (28/11/2008)
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΟΡΥΞΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ (12/05/2009)


1  2 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss