ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ    / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΗΜΕΡΙΔΕΣ  RSS 2.0 

Ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακές και άλλες απάτες σε βάρος επιχειρήσεων – Ασφαλής επιχείρηση στο διαδίκτυο»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακές και άλλες απάτες σε βάρος επιχειρήσεων – Ασφαλής επιχείρηση στο διαδίκτυο» που συνδιοργανώνουν....... (02/04/2024)

περισσότερα »

Με επιτυχία υλοποιήθηκε η ημερίδα για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματικών φορέων, των επιχειρήσεων και των λογιστών φοροτεχνικών για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας αποτυπώθηκε χθες, στην ενημερωτική ημερίδα που........ (29/03/2024)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και οι αλλαγές με τον Ν. 5053/2023»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Ένωση Οικονομολόγων & Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, προσκαλούν τα μέλη τους, στην ημερίδα .... (27/03/2024)

περισσότερα »

Οι νέες αναπτυξιακές δράσεις (Γεωπάρκο Μετεώρων – Πύλης & Θερμοκοιτίδα Επιχειρηματικότητας) και η δύναμη του εθελοντισμού στο επίκεντρο της εκδήλωσης – κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Κοπή πίτας με παρουσίαση των νέων αναπτυξιακών δράσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο ANANTI RESORT, παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.... (26/02/2024)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση για τα προγράμματα ενίσχυσης των νέων και υπό ίδρυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνουν την Πέμπτη 15/2/2024 και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο GALLERY ART HOTEL, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση ...... (15/02/2024)

περισσότερα »

Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» για τις αγορές της Αυστρίας, Γαλλίας και Ιταλίας (Αθήνα, 21 Νοεμβρίου)

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων «Ημερών Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», που στοχεύουν στην ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις διεθνείς αγορές, διοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ.... (17/11/2023)

περισσότερα »

Διοργάνωση Ημερίδας για Global Gateway Strategy (Αθήνα, 30/11/2023)

Tο Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διοργανώνει στις 30 Νοεμβρίου, Ημερίδα με θέμα την Ευρωπαϊκή Στρατηγική “Παγκόσμιας Πύλης” (Global Gateway (17/11/2023)

περισσότερα »

Νέο πλαίσιο εκπτώσεων | Το Υπουργείο Ανάπτυξης, ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και ο ΕΣΑ ενημερώνουν τις επιχειρήσεις και προστατεύουν τους καταναλωτές

Η Black Friday και οι εποχικές εκπτώσεις είναι προ των πυλών.   Πώς πρέπει να σχεδιάζεται μια καμπάνια μάρκετινγκ ή μια εκστρατεία μείωσης τιμών;  Ποια είναι η «σωστή» τιμή; ....... (08/11/2023)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΒΙ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ: Πηγή καινοτομίας & επιχειρηματικότητας

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), διοργανώνει ημερίδα την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 17:00 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕΘ),...... (30/10/2023)

περισσότερα »

3rd WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE 2023 Κατάθεση ιδεών μέχρι 4 Δεκεμβρίου 2023

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S Center) της CISCO στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται το 3ο «WMF STARTUP COMPETITION & CONFERENCE»..... (30/10/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση «Οι δεξιότητες για τη σύγχρονη εποχή»

Το Europe Direct Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Perrotis College  (Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης) και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe .... (30/08/2023)

περισσότερα »

Ημερίδες Ενημέρωσης για το Γεωπάρκο Μετεώρων Πύλης σε Πύλη και Καλαμπάκα

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι Φορείς Διαχείρισης του Γεωπάρκου Μετεώρων-Πύλης (Περιφέρεια Θεσσαλίας, Επιμελητήριο Τρικάλων, Δήμοι Μετεώρων και Πύλης) σας προσκαλούν στις ενημερωτικές..... (03/07/2023)

περισσότερα »

Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η καταγωγή των εμπορευμάτων: ένα σύνθετο αλλά σημαντικό θέμα για τους εξαγωγείς»

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης-ΕΒΕΘ σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:... (23/05/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση προς τους σεφ εστιατορίων και ξενοδοχείων / 1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών Μετεώρων σας προσκαλεί στην εκδήλωση που γίνεται στα πλαίσια της 1ης Πανελλήνιας Γιορτής Τρούφας με θέμα: “Το μανιτάρι και η τρούφα στη ζωή μας”.... (23/05/2023)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση για την Πράσινη Συμφωνία και ΚΑΠ 2023 -2027

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και ο Γεωπονικός Σύλλογος Τρικάλων, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Πράσινη Συμφωνία και ΚΑΠ 2023 – 2027», την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).... (02/05/2023)

περισσότερα »

Οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τα ανοιχτά χρηματοδοτικά προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021 - 2027

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση επιχειρηματιών και συμβούλων επιχειρήσεων στην ενημερωτική εκδήλωση για τα ανοιχτά χρηματοδοτικά προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021-2027που πραγματοποίησαν..... (11/04/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική εκδήλωση για τα νέα προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021 - 2027 - Μ. Δευτέρα 10/04 και ώρα 18:30

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων..... (06/04/2023)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των χρηματοδοτικών προγραμμάτων για την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ) προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των τριών νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της δέσμης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΜμΕ». .... (13/03/2023)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις αγορές των Βόρειων Χωρών "Doing Business in Nordic Countries"

Το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ),.... (24/02/2023)

περισσότερα »

Οι καινοτόμες δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο επίκεντρο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας

Παρουσία πλήθους κόσμου ο πρόεδρός του κ. Βασίλης Γιαγιάκος έδωσε το στίγμα των πρωτοποριακών αναπτυξιακών δράσεων του Επιμελητηρίου τις οποίες εξήραν οι επίσημοι προσκεκλημένοι... (13/02/2023)

περισσότερα »

Ανοιχτή πρόσκληση για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους απευθύνουν ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.... (08/02/2023)

περισσότερα »

Hμερίδα παρουσίασης του ερευνητικού έργου “Ιατρείο Μικρών Επιχειρήσεων-IME”

Την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00, στο Επιμελητήριο Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ερευνητικού Έργου με τίτλο “Ιατρείο Μικρών Επιχειρήσεων - IME”..... (29/11/2022)

περισσότερα »

Έντονο το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών, οικονομολόγων φοροτεχνικών για την ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας

Κατάμεστη η αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων / Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησαν το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Ένωση Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΕΟΦΕΕ) Ν. Τρικάλων για την ενημέρωση των επιχειρηματιών..... (24/11/2022)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακό Ωράριο – Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Οι λύσεις και οι τρόποι επικοινωνίας»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Ένωση Οικονομολόγων & Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων, σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Ψηφιακό Ωράριο – Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.... (18/11/2022)

περισσότερα »

Επιχειρηματική Συνάντηση Ελλάδας- Ιαπωνίας

Ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και την Ιαπωνική Επιχειρηματική Ομοσπονδία Keidanren, υποδέχεται επιχειρηματική αποστολή από την Ιαπωνία, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.... (05/10/2022)

περισσότερα »

Διημερίδα ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΝΔΟΣ με θέμα «Κλιματική Αλλαγή - Αιτίες - Συνέπειες - Αντιμετώπιση Δημοτικά Σχέδια Μείωσης Εκπομπών Άνθρακα»

..... (29/08/2022)

περισσότερα »

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στην ημερίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων με θέμα: «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με συμμετοχή των πολιτών» και κεντρικό ομιλητή τον υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα και ομιλητές, στελέχη του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις σημαντικές δράσεις που σχεδ... (30/05/2022)

περισσότερα »

Ημερίδα με τον Υπουργό Κώστα Σκρέκα διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας με συμμετοχή των πολιτών», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Βενιζέλου 1, Τρίκαλα) Προσκεκλημένος και Κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας... (24/05/2022)

περισσότερα »

25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος άρθρο......

Το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν.Τρικάλων και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος πραγματοποιούν το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριό τους στην καρδιά της Ελλάδας, στον νομό Τρικάλων και σας προσκαλούν σε ένα τριήμερο επιμορφωτικών, γευστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων! (24/05/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακή Εκδήλωση για τη Νέα Δράση του Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020 «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – ΑΝΑΣΑ ΙΙ»

Η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για την παρουσίαση στα μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, της Νέας Δράσης του Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014-2020 ...... (06/04/2022)

περισσότερα »

2ο Ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Τρικάλων και κοπή της πίτας

Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Τρικάλων σας προσκαλεί στο 2ο ετήσιο Συνέδριο που διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 12:30 στο Gallery Art Hotel με προσκεκλημένους ομιλητές τρεις εξαιρετικούς επαγγελματίες ασφαλιστές μέλη του Million Dollar Round Table.... (09/03/2022)

περισσότερα »

Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΤΕΚΑ | Νέα δεδομένα για εργοδότες και επιχειρήσεις» από το Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) σε συνεργασία με τον e-ΕΦΚΑ

Το Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) σε συνεργασία με τον e-ΕΦΚΑ διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΤΕΚΑ | Νέα δεδομένα για εργοδότες και επιχειρήσεις», όπου θα... (17/02/2022)

περισσότερα »

Διαδικτυακό συνέδριο για τους νέους με θέμα την απασχόληση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα

Η  Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει το τέταρτο συνέδριο EUandU για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση με τίτλο «Καλλιέργησε τις ΙδΕΕς σου- Η Καινοτομία στη Γεωργία με Ευρωπαϊκή Στήριξη».... (31/01/2022)

περισσότερα »

Invitation for a Virtual Conference "Doing Business in Zambia"

The Hellenic-African Chamber of Commerce and Development is organizing regarding Zambia, under the auspices of SEV Hellenic Federation of Enterprises, the Athens Chamber of Commerce.... (12/11/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε Eνημερωτική Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει με θέμα: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες»..... (26/10/2021)

περισσότερα »

AgriBusiness Thessaly Summit 2021: “Το μέλλον του Θεσσαλικού κάμπου στην ψηφιακή εποχή”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων υποστηρικτής του AgriBusiness Thessaly Summit 2021 που διεξάγεται στα Τρίκαλα στις 19-20/11/2021 με θέμα «Το μέλλον..... (25/10/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η πρόκληση των αναδυόμενων αγορών στην covid εποχή» (Ταϊλάνδη, Μεξικό, Αργεντινή)

Ο ΣΘΕΒ, σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, διοργανώνουν διαδικτυακή (μέσω zoom) εκδήλωση με θέμα: «Η πρόκληση των αναδυόμενων αγορών στην covid εποχή» (Ταϊλάνδη, Μεξικό, Αργεντινή) τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου (14.00-15.30)..... (14/10/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης πληττόμενων από την πανδημία Τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας

Η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για την Παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΙΝ..... (21/07/2021)

περισσότερα »

Την Τρίτη 8 Ιουνίου, η διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα επιδότησης κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης

ToΕπιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις εστίασης για την προγραμματισμένη διαδικτυακή ημερίδα από την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, επί του χρηματοδ.... (07/06/2021)

περισσότερα »

Οικονομικό Επιχειρηματικό Φόρουμ & Β2Β συναντήσεις στο Βλαντικαυκάζ (Νότια Ρωσία), 18 Ιουνίου τ.ε.

Το διάστημα από 17 έως 20 Ιουνίου τ.ε. στην πόλη Βλαντικαυκάζ της Δημοκρατίας της Βόρειας Οσετίας-Αλάνια (νότια Ρωσία) για δεύτερη φορά (το 2019 πραγματοποιήθηκαν για ..... (14/05/2021)

περισσότερα »

Ενημερωτική e-ημερίδα με θέμα: «ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΓΕΦΥΡΑ 2»

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων -ΓΕΦΥΡΑ 2» την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021..... (07/04/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ημερίδα για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα e-λιανικό πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων - Ποια νέα προγράμματα αναμένεται να προκηρυχθούν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ημερίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «e-λιανικό» με τη συμμετοχή στελεχών της ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος – εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ..... (12/03/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση: «Οι εξαγωγικές προκλήσεις στην πανδημία για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας»

Ο ΣΘΕΒ σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και στα πλαίσια της συνεχής ενημέρωσης των επιχειρήσεων σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον covid-19 και τη στήριξή τους διοργανώνουν διαδικτυακή.... (11/03/2021)

περισσότερα »

Ετήσιο Συνέδριο - Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Τρικάλων

ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2021 - Πέμπτη 11 Μαρτίου  15:00 - 17:30. Δήλωση Συμμετοχής..... (08/03/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακή ημερίδα από το Επιμελητήριο Τρικάλων για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «e-Λιανικό»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στον κλάδο του λιανεμπορίου στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνει με τη συμμετοχή στελεχών της ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος...... (05/03/2021)

περισσότερα »

Webinar 'Regenerative Tourism in Practice'

So, what does ‘doing good’ look like and what do Europe’s tourism decision-makers need to know in order to put destinations on the path to a regenerative recovery.....   (01/03/2021)

περισσότερα »

Στη διαδικτυακή εκδήλωση “Ανάκαμψη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων: Εργαλεία και Πηγές Χρηματοδότησης” συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος.

Το ζήτημα της ανάκαμψης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τη συνδρομή των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων κυριάρχησε στην εκδήλωση... (26/02/2021)

περισσότερα »

Digital Forum «Η Γυναικεία Ηγεσία για Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα - Η νέα Ψηφιακή Εποχή»

Για την εγγραφή σας στο Site https://www.icc-women-hellas-virtual-events.gr/, παρακαλούμε πολύ ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:..... (26/02/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε Webinar: «H ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων – myDATA για όλες τις επιχειρήσεις»

Πρόσκληση σε Webinar από το Ελληνο-Ισραηλινό Επιμελητήριο Εμπορίου και Τεχνολογίας 04 Μαρτίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00-17.30 μμ..... (25/02/2021)

περισσότερα »

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Ε.Ε. ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Ενημέρωση ελληνικών επιχειρήσεων για τις κύριες μεταβολές από 01.01.2021

Το Υπουργείο Εξωτερικών σε συνεργασία με την Enterprise Greece, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων..... (05/02/2021)

περισσότερα »

Έντονο το ενδιαφέρον στην τηλε-ημερίδα για το νέο νόμο περί ρύθμισης οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας

Έντονο το ενδιαφέρον στην τηλε-ημερίδα για το νέο νόμο περί ρύθμισης οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τηλε-ημερίδα για το νέο νόμο περί ρύθμισης οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας, υπό τη συνδιοργάνωση των Επιμελητηρίου Τρικάλων... (16/12/2020)

περισσότερα »

Ενημερωτική ημερίδα "Η λοίμωξη COVID-19 στους χώρους εργασίας" από την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος (ΕΕΙΕΠ)

Η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος (ΕΕΙΕΠ) σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα: "Η ΛΟΙΜΩΞΗ COVID-19 ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτ..... (11/12/2020)

περισσότερα »

Τηλε-ημερίδα με θέμα "Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας" - Δηλώσεις συμμετοχής έως την 11η Δεκεμβρίου

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και οι Π.Τ. Θεσσαλίας Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ν.Ε. Τρικάλων Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, Δήμος Τρικκαίων, Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων, Ένωση Οικονομολόγων Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων, συνδιοργανώνουν..... (04/12/2020)

περισσότερα »

Έξοδος της Βρετανίας από τον τελωνειακό χώρο και την ενιαία αγορά της ΕΕ - Ποιες οι νέες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθούν οι Έλληνες εξαγωγείς και εισαγωγείς

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00,  η Πρεσβεία ττου Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα.... (24/11/2020)

περισσότερα »

Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση Δράσης ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – Τρίτη 20/10/2020 και ώρα 13.00

Η ΑΕΔΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ,  διοργανώνει Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την νέα Δράση του Π.Ε.Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020 «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ.... (19/10/2020)

περισσότερα »

Δωρεάν η διαδικτυακή προβολή του 3ου διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, ενημερώνει πως το 3ο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα (Μουσείο Μπενάκη), με την φυσική παρουσία 30 διακεκριμένων εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων συνέδρων. ..... (05/10/2020)

περισσότερα »

Τηλε-ημερίδα για την ενημέρωση των δανειοληπτών πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων με σκοπό να ενημερώσει όλους τους δανειολήπτες για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» πραγματοποίησε χθες βράδυ σχετική τηλε-ημερίδα..... (17/09/2020)

περισσότερα »

Τηλε-ημερίδα για τους δανειολήπτες από το Επιμελητήριο Τρικάλων - Σε ποιους απευθύνεται και τι επιδοτεί το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων με σκοπό να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους δανειολήπτες για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» και να τους δώσει τη δυνατότητα να λάβουν..... (10/09/2020)

περισσότερα »

Τηλε-ημερίδα για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι και πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ..... (07/09/2020)

περισσότερα »

WEBINAR "Doing Business with the Arab World" (Somalia - Djibouti) - 16 Σεπτεμβρίου

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώνει το 5ο webinar της σειράς “Doing Business with the Arab World” την 16η Σεπτεμβρίου στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδ.... (04/09/2020)

περισσότερα »

Eνημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι - πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών»

 Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σας προσκαλεί σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:   «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.  Ποιοι οι δικαιούχοι - πως μπορούν να αιτηθούν κρατ..... (25/08/2020)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση του ΣΕΒΕ σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την υλοποίηση δύο νέων επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης πραγματοποιεί ο ΣΕΒΕ, την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 18:00, ..... (20/07/2020)

περισσότερα »

Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ ως Δικαιούχος της ενταγμένης Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας», με κωδικό ΟΠΣ 5002871, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014- 2020, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης καλεί τους εργαζόμενους του ιδιωτικο... (02/07/2020)

περισσότερα »

[ΒΙΝΤΕΟ] H εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων "Meteorisimo - Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης"

δείτε το βίντεο από την εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων "Meteorisimo - Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης" (27/02/2020)

περισσότερα »

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καινοτόμα εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τη γαστρονομία

Καταγράφηκε και αναδείχθηκε η Τρικαλινή Γεύση,  με το δικό της brand name METEORISIMO, δίνοντας προστιθέμενη αξία στο τοπικό τουριστικό προϊόν… (10/02/2020)

περισσότερα »

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Τρικάλων στην εκδήλωση για την τοπική γαστρονομία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους.... (07/02/2020)

περισσότερα »

Εκδήλωση για την τοπική γαστρονομία και κοπή της πίτας την Κυριακή στο ΑΝΑΝΤΙ από το Επιμελητήριο Τρικάλων - Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει ανοιχτή  εκδήλωση  με θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης», στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής….. (06/02/2020)

περισσότερα »

Εκδήλωση για τη γαστρονομία και κοπή της πίτας την Κυριακή από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης», στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου μας με το δικό της brand name METEORISIMO, με διακεκριμένους….. (03/02/2020)

περισσότερα »

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Δράσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Τουριστική Προβολή 2020»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν δεκάδες επαγγελματίες,  εκπρόσωποι φορέων και θεσμικοί παράγοντες, την ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού ΠΕ Τρικάλων, με θέμα «Δράσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Τουριστική Προβολή 2020», που πρ... (29/01/2020)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εκδήλωση: Δράσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την τουριστική προβολή 2020

Στα πλαίσια παρουσίασης των δράσεων της τουριστικής προβολής 2020 η Περιφέρεια Θεσσαλίας  και ο Ενιαίος  Φορέας Τουρισμού Ν. Τρικάλων σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Δράσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την τουριστική προβολή 2020» στις 28/01/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα : 18:00μ.μ στο Επιμελητήριο Τρικάλων, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου. (23/01/2020)

περισσότερα »

Η Μελέτη Μέτρησης Οικονομικών – Επιχειρηματικών Δεικτών και Εξαγωγικού Προσανατολισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας παρουσιάστηκε σε ειδική ημερίδα, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Εξαγωγικός Προσανατολισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων», παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη..... (15/11/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση προς όλους τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας απευθύνουν το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κ.Ε.Ε.Ε. για την ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Εξαγωγικός Προσανατολισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων", παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Τo Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε)... (12/11/2019)

περισσότερα »

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη η ημερίδα για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλία

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο Ananti City Resort η μελέτη Μέτρησης Οικονομικών – Επιχειρηματικών Δεικτών και Εξαγωγικού Προσανατολισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Τo Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε)… (07/11/2019)

περισσότερα »

Το θέμα της ρύθμισης χρεών σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Το θέμα της ρύθμισης χρεών σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων Την Κυριακή παρευρέθηκε στα Τρίκαλα ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων…… (14/10/2019)

περισσότερα »

ΚΕΝΑΚΑΠ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LEADER

Σε συνέχεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή Φακέλων Υποψηφιότητας έργων ιδιωτικού χαρακτήρα του Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.» προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση τους ενδιαφερόμενους για... (24/06/2019)

περισσότερα »

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia).

O Πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων κος Γιαγιάκος συμμετείχε στη σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)», εκπροσωπώντας τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Aquileia στο Ούντινε της Ιταλίας στις 13 & 14 Μάϊου 2019 (20/05/2019)

περισσότερα »

Μοριακή Ταυτοποίηση Ρίγανης Κόζιακα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Έντονο το ενδιαφέρον στην ημερίδα που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων, πιστό στο στρατηγικό σχέδιο δράσης του για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την Πέμπτη 21 Μαρτίου για τη σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης της μοριακής ταυτοποίησης της Ρίγανης Κόζιακα και τις δυνατότητες αξιοποίησής της. Οι αξιότιμοι εισηγητές της εκδήλωσης, Δρ Ελένη Μα..... (22/03/2019)

περισσότερα »

Επιμελητήριο Τρικάλων, ημερίδα "Η σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης ταυτοποίησης Ρίγανης Κόζιακα και οι δυνατότητες αξιοποίησής της". Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Η σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης ταυτοποίησης Ρίγανης Κόζιακα και οι δυνατότητες αξιοποίησής της.Έναρξη διαδικασιών ταυτοποίησης άλλων αυτοφυών φυτών (Μπιτούνι, Άγριο Τριαντάφυλλο, Μέντα, Τσάι του Βουνού, Μελισσόχορτο)»... (19/03/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση προς τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η εφαρμογή του Ν.4583/2018 και οι Συνέπειές του»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, με θέμα:«Η εφαρμογή του Ν.4583/2018 και οι Συνέπειές του» την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 14.00, στην αίθουσα........... (04/03/2019)

περισσότερα »

Εκδήλωση Ενημέρωσης Ενταγμένων Δικαιούχων Δράσεων «Αυτοαπασχόληση Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης», «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα», «Αναβάθμιση ΠΜΜΕ στις νέες Αγορές» και «Ενίσχυση Τουριστικών ΜμΕ»

  ..... (27/02/2019)

περισσότερα »

Σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO: Mirabilia” από το Επιμελητήριο Τρικάλων

To Επιμελητήριο Τρικάλων, σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO: Mirabilia” στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου..... (23/02/2019)

περισσότερα »

Έντονο το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για χρηματοδοτικά προγράμματα

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων με τη συνεργασία της Α.Ε.Δ.Ε.Π. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (εταίρο του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network,  για τα δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Γιαγιάκος Βασίλης στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε τη χρησιμότητα των συγκεκρι..... (13/02/2019)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΔΕΥΣΗ» ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»  ΚΑΙ  «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΔΕΥΣΗ»  ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων ....... (06/02/2019)

περισσότερα »

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αυτό το Σάββατο στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αυτό το Σάββατο στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και την υποδοχή του νέου έτους. Ελάτε αυτό το Σάββατο, 29/12/2018 και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές ..... (27/12/2018)

περισσότερα »

To Επιμελητήριο Τρικάλων στη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕλληνοΚινεζικού Επιμελητηρίου στην Καστοριά

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕλληνοΚινεζικού Επιμελητηρίου , συμμετείχε στη σύσκεψη του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά μετά από πρόσκληση του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, με την ευκαιρία του 3rd Fur Shopping Festival Καστοριάς.... (21/11/2018)

περισσότερα »

Παρουσιάστηκαν τα τρία νέα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων με τη συνεργασία της Α.Ε.Δ.Ε.Π. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (εταίρο του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network,  γι...... (29/06/2018)

περισσότερα »

Αύριο Πέμπτη 28/06/18, η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των τριών νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των τριών νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στην ενημερωτική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/06/2018 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου GALLERY ART HOTEL, (Π.Ο. Λάρισας – Καρδίτσας)..... (27/06/2018)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ», «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ» ΚΑΙ «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (Α.Ε.Δ.Ε.Π.), Εταίρος του   Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και αρμόδια για την περιοχή της Θεσσαλίας, σε συνεργασία.... (22/06/2018)

περισσότερα »

3ο Ετήσιο Ιρακινό-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων» στις 11-12 Ιουλίου 2018

«3ο Ετήσιο Ιρακινο-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων» στις 11-12 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα, Ελλάδα, σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Βαγδάτης...... (06/06/2018)

περισσότερα »

Παρουσίαση & Γευσιγνωσία Τοπικής Γαστρονομίας “METEORISIMO” στο Trikala Street Food Festival

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Παρουσίαση & Γευσιγνωσία Τοπικής Γαστρονομίας “METEORISIMO” στο Trikala Street Food Festival το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00 - 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλο... (22/05/2018)

περισσότερα »

Το Meteorisimo στο Trikala Street Food Festival

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο του Trikala Street Food Festival σας προσκαλεί στην Παρουσίαση και Γευσιγνωσία της Τοπικής Γαστρονομίας «Meteorisimo», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00 – 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλου. Η γαστρονομία αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία...... (18/05/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην Παρουσίαση & Γευσιγνωσία Τοπικής Γαστρονομίας "METEORISIMO"

..στο πλαίσιο του Trikala Street Food Festival. Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00 - 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλου. (16/05/2018)

περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου για το GDPR

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το σύνολο της πληροφόρησης που αφορά στην εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 από τον Μάιο του 2018, από τις επιχειρήσεις και φορείς που διατηρούν, διαχειρίζονται και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα. Ως εκ τούτου μέχρι την 25η Μαΐου του 2018, οφείλουν όλοι οι φορείς που ..... (16/05/2018)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εκδήλωση για το GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το νέο περιβάλλον λειτουργίας που διαμορφώνει ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου (ΕΕ 2016/679)», που διοργανώνει την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Η προθεσμία για την συμμόρφωση λή..... (10/05/2018)

περισσότερα »

3ο Συνέδριο Τουρισμού - Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

3ο Συνέδριο Τουρισμού. Ποιότητα στη μαζικότητα. Η συνταγή της επιτυχίας. ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2018. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΛΛΟΠΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. (07/05/2018)

περισσότερα »

Envolve - Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα. To Envolve επισκέπτεται τα Τρίκαλα

Το ελληνικό τμήμα του Envolve, (www.EnvolveGlobal.org), του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com) και ενσωματώνει το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ), διοργανώνει ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» ..... (20/04/2018)

περισσότερα »

Ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Στην εκπαιδευτική ημερίδα που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Τρικάλων, παρατηρήθηκε έντονο ενδιαφέρον για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών  αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών (ΑΦΦ) του ν. Τρικάλων. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, στη σύντομη τοποθέτηση του, ανέφερε ότι βάσει της προγραμματική..... (19/04/2018)

περισσότερα »

Εκπαιδευτική Ημερίδα για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών από το Επιμελητήριο Τρικάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - To Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: «Καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών του ν. Τρικάλων» που διοργανώνει την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 17:00στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Ενότητες - Εισηγητές: • «Αξιοποίηση των αυτοφ..... (12/04/2018)

περισσότερα »

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος

Σύσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με τη Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), πραγματοποιήθηκε την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Η σύσκεψη πρ.... (03/04/2018)

περισσότερα »

Αναλυτική ενημέρωση για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού χρέους στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φώτη Κουρμούση - Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών. Ο κ. Κουρμούσης παρουσ..... (26/03/2018)

περισσότερα »

Ενημερωτική Ημερίδα για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Τo Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1)..... (22/03/2018)

περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την καλλιέργεια των ακρόδρυων στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την καλλιέργεια των ακρόδρυων στο Επιμελητήριο Τρικάλων Ιδιαίτερα έντονο είναι το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για ενημέρωση επί των δενδρωδών καλλιεργειών, γεγονός που αποδείχτηκε από την κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας με θέμα: «Η καλλιέργεια των ακρόδρυων: Καρυδιά.... (23/03/2018)

περισσότερα »

To 1ο Φεστιβάλ Θεσσαλικού Οίνου (1st Thessaly Wine Festival) θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, 24 Μαρτίου στη Λάρισα

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Θεσσαλικού Οίνου (1st Thessaly Wine Festival), το  Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018, στο Ξενοδοχείο Divani Palace, στη Λάρισα με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Το Φεστιβάλ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφ..... (22/03/2018)

περισσότερα »

Tην Πέμπτη 22 Μαρτίου η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια των ακρόδρυων: Καρυδιά, Αμυγδαλιά, Φουντουκιά»

Τo Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια των ακρόδρυων: Καρυδιά, Αμυγδαλιά, Φουντουκιά» που διοργανώνει την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Εισηγητές..... (15/03/2018)

περισσότερα »

Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Τουρκίας και B2B συναντήσεις

Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο DEIK / Τουρκίας-Ελλάδας, σε συνεργασία με τoν Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), διοργανώνει στις 16 Μαρτίου 2018 στο Ξενοδοχείο Arcadia Πανεπιστημιούπολή Κομοτηνής, το «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Τουρκίας» και B2B συναντήσεις..... (01/03/2018)

περισσότερα »

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, ο κος Γιαγιάκος και ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επ..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και του προσωπικού του Επιμελητηρίου.  Αμέσως μετά την ευλογία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο προέδρος του Επιμελητηρίου κος Γιαγιάκος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ακολούθως, οι παριστάμενοι αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.    ..... (25/01/2018)

περισσότερα »

Εκδήλωση Παρουσίασης του Προγράμματος "ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ"

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (Α.Ε.Δ.Ε.Π.), Εταίρος του  Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και αρμόδια για την περιοχή της Θεσσαλίας, σε συνεργασ.... (14/12/2017)

περισσότερα »

Την Τρίτη, 19-12-2017 η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του χρηματοδοτικού προγράμματος "Επιχειρούμε Έξω"

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν το Επιμελητήριο Τρικάλων με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (ΑΕΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network–HELLAS για την παρουσίαση του χρηματ.... (13/12/2017)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Β΄ κύκλος»

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και ..... (28/11/2017)

περισσότερα »

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στο Επιμελητήριο Τρικάλων, παρουσιάστηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων, παρουσία της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, ως επίσημης προσκεκλημένης στην εκδήλωση.... (31/10/2017)

περισσότερα »

Εκδήλωση Παρουσίασης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης Π.Ε. Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Καλαμπάκας, ο Δήμος Πύλης και ο Δήμος Φαρκαδόνας,στο πλαίσιο του Ενιαίου Φορέα Τουριστικής Ανάπτυξης, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα..... (25/10/2017)

περισσότερα »

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό που πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Παρουσία πλήθους τρικαλινών επιχειρηματιών, δικηγόρων, τραπεζικών στελεχών και οικονομολόγων, λογιστών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ημερίδα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό υπό τη διοργάνωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων..... (20/10/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ημερίδα για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, την Πέμπτη 19/10/2017 και ώρα 19:00

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός (Ν. 4469/2017) στην πράξη: Εσείς θα ρωτάτε… κι εμείς θα απαντάμε», την Πέμπτη 19-10-2017 και ώρα 19:00,στην αίθουσα εκδηλ...... (12/10/2017)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου με τους βουλευτές Σύριζα Τρικάλων και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής και των βουλευτών Σύριζα Τρικάλων.... (05/09/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα Επιμελητηρίου Τρικάλων - Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα  «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων - Άλλοι εναλλακτικοί τρόποι διάσωσης μιας επιχείρησης  (Ν. 4469/2017)» την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). (27/06/2017)

περισσότερα »

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επιχειρηματικές συναντήσεις Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού στην Καλαμπάκα

Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες από ομόδοξες χώρες σύναψαν συμφωνίες για επιχειρηματικές συνεργασίες Το Σάββατο 10 Ιουνίου διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο «Διβάνη» στην Καλαμπάκα οι εργασίες των επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ Ελλήνων..... (12/06/2017)

περισσότερα »

Τα Μετέωρα στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας - Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησιαστικών ειδών και θρησκευτικού τουρισμού

Τα Μετέωρα στο επίκεντρο του θρησκευτικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας • Επιχειρηματικές συναντήσεις στους κλάδους των εκκλησιαστικών ειδών και θρησκευτικού τουρισμού Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του για την ανάδειξη του τοπικού τουριστικού προϊόντος και του ρόλου των Μετεώρων ως μοναστικού κέντρου παγκόσμιας ακτινοβολίας, συνδιοργανώνει με την Enterprise Greece και την ενεργό υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Καλαμπ..... (08/06/2017)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ» ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6 ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Τρικάλων και εστιάζει σε, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού. (08/06/2017)

περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σαν στόχο την καταγραφή των απόψεων των φορέων για την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης του προορισμού. (26/05/2017)

περισσότερα »

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η εκδήλωση για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων

Με επιτυχία διεξήχθη χθες το απόγευμα η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου  Τρικάλων και του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Ειδικότερα το θέμα «Θερμομόνωση κτιρίων με αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και άλλες παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης»...... (05/05/2017)

περισσότερα »

Eνημερωτική εκδήλωση με θέμα «Θερμομόνωση κτιρίων με αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου και άλλες παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Θερμομόνωση κτιρίων με αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου.......... (28/04/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις των κλάδων Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόθρησκες χώρες

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece, μετά την επιτυχή διεξαγωγή της πρώτης διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού, φέρνουν σε επαφή για δεύτερη φορά τους ξένους με τους Έλληνες.... (10/04/2017)

περισσότερα »

Παρουσίαση του Προγράμματος «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» την Τετάρτη 26 Απριλίου στη Λάρισα

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας(ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ) και η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, σας προσκαλούν σε Ενημερωτική Εκδήλωση,για την Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων..... (24/04/2017)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ "Επαγγελματικές Προοπτικές στον Αγροδιατροφικό Τομέα" Συνδιοργάνωση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ & ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 - 18:00 Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Τρικάλων. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει τα ερευνητικά - εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος καθώς και προγράμματα οικονομικής βοήθειας και υποτροφιών... (14/03/2017)

περισσότερα »

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Οι επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σπουδαία ενημέρωση επί του νέου Αναπτυξιακού Νόμου με εισηγητές από την αρμόδια.... (05/12/2016)

περισσότερα »

Την Παρασκευή η ενημερωτική εκδήλωση για τις τέσσερις πρώτες προκηρύξεις του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του καθώς και όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στην ενημερωτική εκδήλωση για τις 4 πρώτες προκηρύξεις του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, που διοργανώνει την Παρασκευή.... (29/11/2016)

περισσότερα »

Η ανάπτυξη στο επίκεντρο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα

Ο αναπτυξιακός ρόλος των Επιμελητηρίων βρέθηκε στο επίκεντρο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το τριήμερο 11, 12 και 13 Νοεμβρίου 2016 στα Τρίκαλα. Ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίν..... (13/11/2016)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ με τίτλο «Ανάδειξη / Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας του αγροτικού – αγροδιατροφικού τομέα στην ΠΕ Τρικάλων» την Πέμπτη, 08/09/2016 και ώρα 19.00

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.) στο πλαίσιο ενεργειών διαβούλευσης με φορείς και τον τοπικό πληθυσμό με σκοπό την εξειδίκευση της Τοπικής Στρατηγικής Ανάπτυξης του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 της Π.Ε. Τρικάλωνσας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ στην ΗΜΕΡΙΔΑ «Ανάδειξη / Πιστοποίηση των Τοπικών Προϊόντων Ποιότητας του αγροτικού – αγροδιατροφικού τομέα στην ΠΕ Τρικάλων», την Πέμπτη, 08/09/2016 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων (07/09/2016)

περισσότερα »

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου η ημερίδα με θέμα: «Διαχείριση και Εξυγίανση των μη εξυπηρετούμενων Δανείων - Εξυγίανση και Αναδιάρθρωση επιχειρήσεων που βρίσκονται σε πιστωτική ασφυξία»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στους κλάδους της μεταποίησης, εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία TITANAS, ημερίδα ενημέρωσης των τοπ... (01/07/2016)

περισσότερα »

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για ενημέρωση και επενδύσεις σε αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για ενημέρωση και επενδύσεις σε αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Επιχειρηματική διέξοδο στον αγροτικό τομέα αποτελεί η καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, όπως τονίστηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε την Πέμπτη 12 Μαΐου το... (13/05/2016)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 18:00

«Ελληνικά Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά: Πολλαπλασιαστικό υλικό, Καλλιέργεια, Μεταποίηση και δυνατότητες Εμπορίας» διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1)... (06/05/2016)

περισσότερα »

Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τα 4 νέα επενδυτικά προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ / ΕΣΠΑ 2014-2020

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των επιχειρηματικών, επαγγελματιών και δυνητικών επενδυτών στην ενημερωτική εκδήλωση, που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Τρικάλων, για την παρουσίαση των τεσσάρων νέων επενδυτικών Προγραμμάτων που προκ.... (02/03/2016)

περισσότερα »

Tην Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των τεσσάρων νέων επενδυτικών προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ / ΕΣΠΑ 2014-2020

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ανέργους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη 1 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ.,.... (24/02/2016)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα "Τα τέσσερα νέα Προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020", την Τρίτη 1 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Τρικάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την έγκυρη ενημέρωση των Επιχειρηματιών, Ελευθέρων Επαγγελματιών, αλλά και Ανέργων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, μετά από πρόσκληση που απηύθυνε..... (24/02/2016)

περισσότερα »

Κοπή πίτας Επιμελητηρίου Τρικάλων με βραβεύσεις Τρικαλινών επιχειρήσεων

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, το Επιμελητήριο Τρικάλων, με την παρουσία εκπροσώπων των παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων του νομού. Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρ.... (01/03/2016)

περισσότερα »

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της δράσης “METEORISIMO” και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίωνδιοργανώνει ανοιχτή εορταστική εκδήλωση, για την στήριξη των τοπικών προϊόντων, της τοπικής παραγωγής και της τοπικής αγοράς....  (23/12/2015)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΧΒ

Σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων-ΣΘΕΒ, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών και η Πανελλήνια Ένωση Βιομηχανιών Χρωμάτων Βερνικιών θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στην πόλη της Λάρισας την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΣΘΕΒ ..... (08/12/2015)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 14 & 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ – Enterprise Greece στο πλαίσιο του έργου της για την αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελλην..... (02/12/2015)

περισσότερα »

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την ημερίδα για το αγροτοδιατροφικό σύμπλεγμα και τον δημιουργικό τουρισμό μέσω της έξυπνης εξειδίκευσης στα Τρίκαλα.

Στην παρουσίαση, τη καταγραφή και συζήτηση προτάσεων και ιδεών για θέματα έρευνας, καινοτομίας και νέων τεχνολογιών, που αφορούν στη βελτίωση και ενίσχυση των κλάδων του «Αγροδιατροφικού Συμπλέγματος» και του «Δημιουργικού Τουρισμού», εστιάστηκε η προσοχή... (25/11/2015)

περισσότερα »

Φόρουμ Πληροφόρησης Εργοδοτών σε Θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ)

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στις 18:00 μμ. Η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στης ΠΕ Τρικάλων στο Φόρουμ Πληροφόρησης Εργοδοτών σε Θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης... (19/11/2015)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ

θα γίνει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Τρικάλων. Η ημερίδα αυτή διοργανώνεται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου GI-Neu (www.gi-neu.eu) το οποίο χρηματοδοτείται από το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο της Ε.Ε.. Το έργο GI-Neu μελετά τις δυνατότητες των διατροφοφαρμεκευτικών προϊόντων (nutraceuticals) με βάση το πρωτόγαλα για την προαγωγή της υγείας και, ιδια..... (26/08/2015)

περισσότερα »

Θεματική Ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης "Αγροδιατροφικό Σύμπλεγμα και Δημιουργικός Τουρισμός"

Σας προσκαλούμε στη Θεματική Ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για την εξειδίκευση των δράσεων στις Προτεραιότητες της RIS3 Θεσσαλίας : Αγροδιατροφικό Σύμπλεγμα και Δημιουργικός Τουρισμός. Η Ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Αυτόνομο Γραφείο RIS3 στο πλαίσιο των προπαρασκευαστικών δράσεων για την εφαρμογή της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) και θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Πέμπτ..... (17/11/2015)

περισσότερα »

Διαβούλευση για την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας

Ο Σύνδεσμος  Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί  να παρευρεθείτε στην ενημερωτική  εκδήλωση με θέμα : "Διαβούλευση για την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων... Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι του «Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας» (ΣΕΑΓΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Φραντζεσκάκη, ..... (24/06/2015)

περισσότερα »

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ - 6-7 Ιουνίου - "Πολιτικές ανάπτυξης ορεινών όγκων -Οι απαντήσεις των τοπικών κοινωνιών στην κρίση"

Σπουδαίοι επιστήμονες στο μαγικό Περτούλι για τους Ορεινούς Όγκους της Ελλάδας. Όλα έτοιμα για τη Διήμερη Στρογγυλή Τράπεζα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ από το Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας. Στις 6 και 7 Ιουνίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.Με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, του Επιμελητηρίου Τρικάλων και του EUROPE DIRECT   Δεκάδες σπουδαίοι και διακεκριμένοι επιστήμονες από πολλά Πανεπιστήμια της χώρας ,τεχνοκράτες και επιτυχημένοι αυτοδιοικητικοί θα βρεθούν σε έναν μαγ..... (02/06/2015)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ "ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ - ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ"

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με το Δήμο Φαρκαδόνας διοργανώνει την Πέμπτη 4/6/2015 και ώρα 8:00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και  τη στροφή σε δυναμικές καλλιέργειες.... (29/05/2015)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ευθύνες φυσικού προσώπου που απορρέουν από τη συμμετοχή του σε εταιρία (διαφόρων νομικών μορφών) και τις συναλλαγές του με τραπεζικά ιδρύματα (δανειακές συμβάσεις, επιταγές – συναλλαγματικές)», αυτήν την Πέμπτη 30/04/2015

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε., μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης και Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού» σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ευθύνες φυσικού προσώπου που απορρέουν από τη συμμετοχή του σε εταιρία (διαφ..... (29/04/2015)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από τις Επιχειρήσεις για την αποτελεσματική αξιοποίηση του», αυτήν την Τρίτη 28/04/2015.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε., μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης και Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού», σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από τις Επιχειρήσ.... (24/04/2015)

περισσότερα »

"ΑΓΟΡΑ ΣΕ...ΚΙΝΗΣΗ" - ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Τρικκαίων, το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Α.Π.Σ. Τρίκαλα- Ελλ... (02/04/2015)

περισσότερα »

Ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Φερεγγυότητα και πιστοληπτική ικανότητα επιχειρήσεων – Διασφάλιση εμπορικών συναλλαγών» πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Οι Εισηγητές της εκδήλωσης κ.κ. Δρ. Πέτρος Καπασούρης, Διευθυντής Ανάπτυξης και Ιωάννης Παλόγλου, Διευθυντής Οργάνωσης & Υποστήριξης Πελατών της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. παρουσίασαν και ανέλυσαν τη συμβολή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και ιδιαίτερα του Αρχείου των Αρνητικών στοι..... (20/03/2015)

περισσότερα »

Ενημερωτική ημερίδα «Φερεγγυότητα και πιστοληπτική ικανότητα επιχειρήσεων – Διασφάλιση εμπορικών συναλλαγών» ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19:00

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Φερεγγυότητα και πιστοληπτική ικανότητα επιχειρήσεων – Διασφάλιση εμπορικών συναλλαγών», την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).... (17/03/2015)

περισσότερα »

Παρουσίαση των China Import Malls of Food and Beverages

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο ως αρμόδιος θεσμικός φορέας για την ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής επιχειρηματικής συνεργασίας έχει θέσει υπό την αιγίδα του το CIMF, τα εμπορικά κέντρα του οποίου βρίσκονται σε κεντρικές κινεζικές πόλεις και προσφ.... (27/02/2015)

περισσότερα »

4ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα -Ποτά»

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι σε ευχάριστη θέση να αναγγείλει την διοργάνωση του 4ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου –  31 Ιαν....... (15/12/2014)

περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας “METEORISIMO”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου, η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και της γαστρονομίας “METEORISIMO” στο Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσ..... (01/10/2014)

περισσότερα »

Έντονο το ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους στην Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ

Παρουσία πλήθους ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).  Η εκδήλωση ξεκίνησ..... (06/03/2014)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (17/11/2011)
ΗΜΕΡΙΔΑ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (05/10/2011)
Πρόσκληση στην Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του Χρηματοδοτικού Προγράμματος για επιχειρήσεις εμπορευματικών οδικών μεταφορών (17/02/2012)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ" (13/10/2011)
Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης του Χρηματοδοτικού Προγράμματος για επιχειρήσεις εμπορευματικών οδικών μεταφορών (15/02/2012)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15/07/2011)
Ημερίδα με θέμα: «Ενεργειακά Φυτά – Παραγωγή Βιομάζας από καλλιέργεια Αγριαγκινάρας» (24/01/2012)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" (08/07/2011)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (08/07/2011)
Ενδιαφέρον των Τρικαλινών για την καλλιέργεια μανιταριών (18/05/2011)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss