ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ    / ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακές και άλλες απάτες σε βάρος επιχειρήσεων – Ασφαλής επιχείρηση στο διαδίκτυο»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακές και άλλες απάτες σε βάρος επιχειρήσεων – Ασφαλής επιχείρηση στο διαδίκτυο» που συνδιοργανώνουν....... (02/04/2024)

περισσότερα »

Εξοικονομώ – Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις

Έως τις 15 Απριλίου 2024, στις 18:00 μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα: «Αλλάζω συσκευή για τις επιχειρήσεις» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συνολικού ύψους 105,6 εκατ. ευρώ,..... (02/04/2024)

περισσότερα »

Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα

Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης επιχειρήσεων του τριτογενούς τομέα», σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, παρατάθηκε έως την 15 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00. ..... (02/04/2024)

περισσότερα »

Επίλυση προβλήματος από την απαγόρευση κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο που χρησιμοποιείται παραπλεύρως και εναλλακτικά των αυτοκινητοδρόμων και των οδών ταχείας κυκλοφορίας στα μηχανοκίνητα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων

Επιστολή Β. Γιαγιάκου Προέδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων προς Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρα (27/03/2024)

περισσότερα »

Ημερίδα με θέμα «Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και οι αλλαγές με τον Ν. 5053/2023»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, η Ένωση Οικονομολόγων & Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, προσκαλούν τα μέλη τους, στην ημερίδα .... (27/03/2024)

περισσότερα »

Ενημέρωση επιχειρήσεων για τακτοποίηση οφειλών Γ.Ε.ΜΗ.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις στο Γ.Ε.ΜΗ., ότι υποχρεούνται να καταβάλλουν το ετήσιο τέλος τήρησης της μερίδας τους στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός του πρώτου τριμήνου κάθε έτους (ΚΥΑ 79752/30-12-2014)..... (21/03/2024)

περισσότερα »

Παράταση ολοκλήρωσης των έργων στο πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Σας μεταφέρουμε την ανησυχία και την αδυναμία των επιχειρηματιών της περιοχής μας να ολοκληρώσουν το οικονομικό και φυσικό αντικείμενο των έργων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη...... (21/12/2023)

περισσότερα »

Νέα Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων»

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε την προκήρυξη της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων», η οποία αφορά στην ενίσχυση...... (20/12/2023)

περισσότερα »

Nέα Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Η Δράση αφορά στην ενίσχυση των επενδυτικών σχεδίων υπό ίδρυση και νεοσύστατων επιχειρήσεων ΜμΕ (πλην των ΚΑΔ του λιανικού εμπορίου, της εστίασης και του τουρισμού), οι οποίες θα επενδύσουν ίδιους πόρους στην δραστηριότητα που προτίθενται να ασκήσουν και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης..... (20/12/2023)

περισσότερα »

Εορταστικό μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς και των τοπικών προϊόντων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! "Στηρίζουμε την Τοπική αγορά και τα Τοπικά προϊόντα" ..... (11/12/2023)

περισσότερα »

Απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου ζητούν οι επιστημονικοί και επιχειρηματικοί φορείς των Τρικάλων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Συνάντηση εκπροσώπων επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Επιμελητήριο Τρικάλων για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έχει φέρει αναστάτωση στην πλειοψηφία... (20/11/2023)

περισσότερα »

Το Meteorisimo στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά και πλήθος θεσμικών εκπροσώπων για την τακτική Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε....... (07/11/2023)

περισσότερα »

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων οι πληγείσες επιχειρήσεις από την κακοκαιρία Daniel

Η κακοκαιρία Daniel που έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας και οι επιπτώσεις της στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, μονοπώλησαν την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων...... (27/09/2023)

περισσότερα »

Μεγάλη ανταπόκριση απ’ όλη την Ελλάδα στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων για έμπρακτη στήριξη των πλημμυροπαθών

Από την πρώτη στιγμή της ολέθριας θεομηνίας που σάρωσε και κατέστρεψε στο πέρασμα της, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος.... (26/09/2023)

περισσότερα »

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και ΓΣΕΒΕΕ στην πληγείσα Θεσσαλία - Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων και επίσκεψη σε επιχειρήσεις

Τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της ΔΕ του Ε.Ε.Α., κ. Γιώργο Καββαθά, και τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ε.Α., κ. Νίκο Γρέντζελο, υποδέχτηκ... (21/09/2023)

περισσότερα »

Δέσμη μέτρων για αποζημιώσεις, άμεση αποκατάσταση των ζημιών και στήριξη των επιχειρήσεων ζητούν τα Επιμελητήρια της Θεσσαλίας - Υπόμνημα προς τα αρμόδια υπουργεία

Η πρωτοφανής κακοκαιρία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές και ζημιές. Η Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία έχουν ήδη εξαγγείλει τα πρώτα μέτρα για την ανακούφιση...... (16/09/2023)

περισσότερα »

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού ικανοποιείται το αίτημα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης των έργων στα προγράμματα Επενδύω και Επανεπενδύω στη Θεσσαλία

Γνωστοποιούμε ότι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου, προερχόμενο από την αδυναμία των επιχειρήσεων μελών του Επ....... (26/06/2023)

περισσότερα »

Σύσκεψη επαγγελματικών φορέων στο Επιμελητήριο Τρικάλων παρουσία του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων Άκη Μπάφα

Σε κλίμα γόνιμου διαλόγου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου κ. Γιαγιάκου Βασίλη, μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, εκπροσώπων παραγωγικών και επαγγελματικών φορέων και του .... (14/06/2023)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική εκδήλωση για τα νέα προγράμματα του Ανταγωνιστικότητα 2021 - 2027 - Μ. Δευτέρα 10/04 και ώρα 18:30

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων..... (06/04/2023)

περισσότερα »

Υπεγράφη το Σύμφωνο Συνεργασίας ΚΕΕΕ - ΟΣΔ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ για τα Μουσικά Πνευματικά Δικαιώματα

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι σε Σύμφωνο Συνεργασίας προχώρησαν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων .... (17/02/2023)

περισσότερα »

Προκήρυξη Δέσμης Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» – Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι προκηρύχθηκε η  Δέσμη Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», προϋπολογισμού 300.000.000€, η οποία στοχεύει.... (16/02/2023)

περισσότερα »

Οι καινοτόμες δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο επίκεντρο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας

Παρουσία πλήθους κόσμου ο πρόεδρός του κ. Βασίλης Γιαγιάκος έδωσε το στίγμα των πρωτοποριακών αναπτυξιακών δράσεων του Επιμελητηρίου τις οποίες εξήραν οι επίσημοι προσκεκλημένοι... (13/02/2023)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Τρικάλων καλεί τους επιχειρηματίες μέλη του για προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας από την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία...... (09/02/2023)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προβάλλοντας τις επιχειρήσεις – μέλη του, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Νομού, συμμετείχε με συλλογικό περίπτερο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,.... (08/02/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Ενεργειακή Κοινότητα του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία Ενεργειακής Κοινότητας με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων μελών του.  Σκοπός είναι η μείωση των ενεργειακών δαπανών των επιχειρήσεων,.... (03/02/2023)

περισσότερα »

Ενημέρωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για την ανανέωση της άδειας και την προσκόμιση ωρών σεμιναρίων

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που η άδεια τους λήγει στις 31/12/2022 θα πρέπει να προβούν στην ανανέωση της άδειας τους προσκομίζοντας στο Επιμελητήριο μέχρι 31/3/2023 τα εξής δικαιολογητικά... (15/12/2022)

περισσότερα »

Συνάντηση Επιμελητηρίου Τρικάλων, Ομοσπονδίας ΕΒΕ, Εμπορικού Συλλόγου, ΕΟΦΕΕ Τρικάλων - Στο επίκεντρο της συζήτησης η ανάληψη κοινών δράσεων ενημέρωσης των επιχειρηματιών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Τρικάλων, μεταξύ των προέδρων του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκου, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλη Αγγελάκη, του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστου Μπλουγούρα, της Ένωσης Οικονομολόγων Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων Θωμά Γρηγορίου, του Α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Δημήτρη Τσόλα και Οικονομικού Επόπτη Στέφανου Γιώτη..... (08/12/2022)

περισσότερα »

Παράταση στην αναπροσαρμογή επαγγελματικών μισθώσεων με ανώτατο όριο το 3% και για το 2023

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ψηφιστεί νέα ρύθμιση στη Βουλή, που θα ορίζει πως και για το έτος 2023.... (07/12/2022)

περισσότερα »

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ - Ανοιχτή πρόσκληση για την ανάθεση έκδοσης έγκρισης εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας.

Δείτε τα επισυναπτόμενα έγγραφα..... (02/12/2022)

περισσότερα »

Πρότυπο δράση για τη γαστρονομία το METEORISIMO

Την ανάπτυξη συνεργειών για τη γαστρονομία συζήτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος με την υφυπουργό Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη.... (22/11/2022)

περισσότερα »

Κατοχύρωση Επωνυμίας και Διακριτικού τίτλου - Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των επιχειρήσεων και της αγοράς, ενημερώνει τα μέλη του όσον αφορά την κατοχύρ..... (04/10/2022)

περισσότερα »

Καθεστώς «Αγροδιατροφή - Πρωτογενής Παραγωγή και Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων - Αλιεία - Υδατοκαλλιέργεια» του Αναπτυξιακού νόμου 4887/2022

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι προκηρύχθηκε το καθεστώς «Αγροδιατροφή - Πρωτογενής Παραγωγή και Μεταποίηση Γεωργικών Προϊόντων - Αλιεία - Υδατοκαλλιέργεια» του Αναπτυξιακού νόμου 4887/2022.... (03/10/2022)

περισσότερα »

Καθεστώς «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων» του Αναπτυξιακού νόμου 4887/2022

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι προκηρύχθηκε το καθεστώς «Ενίσχυση Τουριστικών Επενδύσεων» του Αναπτυξιακού νόμου 4887/2022 με περίοδο υποβολής .... (24/08/2022)

περισσότερα »

Καθεστώς «Μεταποίηση – Εφοδιαστική Αλυσίδα» του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του, ότι υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση στις 21 Ιουλίου 2022 η πρώτη προκήρυξη του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022..... (28/07/2022)

περισσότερα »

Συνάντηση του Βασίλη Γιαγιάκου με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Ιωάννη Μπρατάκου.

Συνάντηση του Βασίλη Γιαγιάκου με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Ιωάννη Μπρατάκου.  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μπρατάκο, στα γραφεία του ΕΒΕΑ στην Αθήνα και να ... (18/07/2022)

περισσότερα »

Συνάντηση με το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν.Τρικάλων πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος.

Το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η έντονη έλλειψη τεχνιτών που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου και για την αντιμετώπιση αυτού του τόσο σημαντικού προβλήματος συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από κοινού ενέργειες...... (02/06/2022)

περισσότερα »

Πρωτοβουλία Δήμου Τρικκαίων - Google, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων, για εξατομικευμένη συμβουλευτική σε επιχειρηματίες.

Η Google υποστηρίζει τον Δήμο Τρικκαίων με εξατομικευμένη συμβουλευτική για επιχειρηματίες χωρίς χρέωση και με τη συμβολή του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με σκοπό να ενισχύσει την επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία των τοπικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Τι προσφέρει η πρωτοβουλία... (23/05/2022)

περισσότερα »

Έκθεση των Κυπριακών Πανεπιστημίων την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στα Τρίκαλα

έκθεση των Κυπριακών Πανεπιστημίων την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης» (Γαριβάλδη 6-12, 42100). Οι εκπρόσωποι των πανεπιστημίων θα είναι διαθέσιμοι για τις ώρες: 15:00-19:30 (για σας ενημερώσουν για τα προ..... (05/04/2022)

περισσότερα »

Συνάντηση του Τούρκου πρόξενου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο.

Συνάντηση του Τούρκου πρόξενου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο.  Ο Τούρκος πρόξενος της Θεσσαλονίκης κ. Efe Ceylan, συνοδευόμενος από τον εμπορικό ακόλουθο κ. Ahmet Ergodan επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Τρικάλων και πραγματοποίησε..... (24/03/2022)

περισσότερα »

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα Κωνσταντίνου η σύσκεψη της Επιτροπής Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Μετά από πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου.... (07/02/2022)

περισσότερα »

Στη γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ μίλησε ο Βασίλης Γιαγιάκος - Κομβικός ο ρόλος του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων και αντιπροέδρου της ΚΕΕΕ για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας

Στη Γενική Συνέλευση της  Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος,.... (29/11/2021)

περισσότερα »

Συνάντηση Διαβούλευσης του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων

Την Τρίτη 28/09/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση διαβούλευσης με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού του νομού μας.  Στη συνάντηση, τον συντονισμό της οποίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα κ. Γιαγιάκος... (29/09/2021)

περισσότερα »

Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ο Βασίλης Γιαγιάκος

Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) εξελέγη ομόφωνα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος στη θέση του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕE.... (19/08/2021)

περισσότερα »

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων συνήλθε την 9η Αυγούστου 2021 σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση κατόπιν της θλιβερής είδησης πο... (09/08/2021)

περισσότερα »

Δήλωση πρόεδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκου για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου

Η επιμελητηριακή οικογένεια και  ο επιχειρηματικός κόσμος πενθεί για την πρόωρη απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ  και προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνου Μίχαλου... (07/08/2021)

περισσότερα »

Τηλεοπτικό «κάλεσμα» από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων

Κάλεσμα γνωριμίας με τις ομορφιές και τη φιλοξενία του τόπου μας απευθύνει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων με ένα σύντομο και έξυπνο τηλεοπτικό σποτ σε πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια... (16/06/2021)

περισσότερα »

Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης Κεφαλαίου Κίνησης πληττόμενων από την πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για τη δημοσίευση του προγράμματος που επιδοτεί Κεφάλαιο Κίνησης για τις πληττόμενες από την πανδημία Τουριστ.... (10/06/2021)

περισσότερα »

Μια σημαντική διάκριση για το “Meteorisimo” και το Βασίλη Γιαγιάκο που βραβεύτηκε στα Tourism Awards 2021

- Αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας ετών, η οποία επιβραβεύτηκε από την κριτική επιτροπή των TourismAwards  Στην τελετή απονομής των TourismAwards 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου..... (04/06/2021)

περισσότερα »

Επιστολή του Βασίλη Γιαγιάκου προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης για την οικονομική ενίσχυση των τουριστικών καταστημάτων λιανικού εμπορίου ζυμαρικών και διατηρημένων γλυκών στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού

Κύριε Υπουργέ, Η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, έπληξε δραματικά και τα καταστήματα λιανικού εμπορίου πώλησης ζυμαρικών και διατηρημένων ..... (01/06/2021)

περισσότερα »

Ψήφισμα Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη θλιβερή είδηση θανάτου του αγαπητού πρώην Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων συνήλθε την 30η Μαΐου 2021, ημέρα Κυριακή, σε έκτακτη συνεδρίαση κατόπιν της θλιβερής είδησης θανάτου του πρώην Δημάρχου Μετεώρων Χρήστου Σινάνη... (30/05/2021)

περισσότερα »

Επιχορήγηση Υφιστάμενων Επιχειρήσεων Γυμναστηρίων, Παιδότοπων - Ξεκινά τη Δευτέρα, 31/05 η υποβολή αιτήσεων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της έγκυρης πληροφόρησης των επιχειρήσεων – μελών του, που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίων και παιδότοπων.... (28/05/2021)

περισσότερα »

Περιπτώσεις εξαπάτησης από "Ολλανδικές" Εταιρίες.

Το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής πρεσβείας στη Χάγη ενημερώνει για τις ακόλουθες περιπτώσεις εξαπάτησης οι οποίες περιήλθαν σε γνώση του γραφείου. Πρόκειται για υποτιθέμενες  «ολλανδικές» εταιρείες οι οποίες  έχουν οικειοποιηθεί τα στοιχεία (επωνυ... (19/05/2021)

περισσότερα »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΕΜΜΙΣΘΗ ΕΝΤΟΛΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΜΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Για την πλήρωση μίας (1) θέσης δικηγόρου με έμμισθη εντολή στην Υπηρεσία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του Επιμελητηρίου Τρικάλων. (29/12/2020)

περισσότερα »

Καλά Χριστούγεννα - Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2021 με υγεία και επιτυχίες

Ο Πρόεδρος, Γιαγιάκος Βασίλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Τρικάλων σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα. (23/12/2020)

περισσότερα »

Σύσταση Επιμελητηρίου Τρικάλων προς τους επαγγελματίες κομμωτικής – αισθητικής

Το Επιμελητήριο Τρικάλων κατόπιν καταγγελιών που δέχτηκε από επαγγελματίες του κλάδου κομμωτικής – αισθητικής και από τα Σωματεία του νομού, διαπιστώνει ότι ορισμένοι επαγγελματίες δεν τηρ.... (20/11/2020)

περισσότερα »

Συλλυπητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τον Βασίλη Μανασή

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το θάνατο του Βασίλη Μανασή. Ο Βασίλης Μανασής συμμετείχε ενεργά στις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων..... (12/11/2020)

περισσότερα »

Ενημέρωση για τον τρόπο εξυπηρέτησης των μελών του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Κατόπιν της ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771 εγκυκλίου σχετικά με την υποχρεωτική εφαρμογή μέτρων από τις δημόσιες υπηρεσίες, στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.... (30/10/2020)

περισσότερα »

Η χάραξη ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου προς δυναμικές καλλιέργειες είναι η πρόταση του Βασίλη Γιαγιάκου

Στην ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για τη στήριξη των πληγέντων από την καταστροφική πλημμύρα «Ιανός»,.... (20/10/2020)

περισσότερα »

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων για το νέο Πρόγραμμα “ΑΝΑΣΑ” του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της έγκυρης πληροφόρησης των επιχειρήσεων – μελών του, ενημερώνει για τη νέα προκήρυξη του Προγράμματος «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων..... (08/10/2020)

περισσότερα »

Δωρεάν η διαδικτυακή προβολή του 3ου διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, ενημερώνει πως το 3ο διεθνές συνέδριο αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα (Μουσείο Μπενάκη), με την φυσική παρουσία 30 διακεκριμένων εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και περιορισμένο αριθμό διαπιστευμένων συνέδρων. ..... (05/10/2020)

περισσότερα »

Αναβολή 6ης SEREXPO λόγω μέτρων περιορισμού εξάπλωσης κορωνοϊού

Με αίσθημα ευθύνης και κύριο μέλημά μας την προστασία της δημόσιας υγείας αποφασίστηκε η αναβολή της 6ης SEREXPO, που θα πραγματοποιούνταν από το Επιμελητήριο Σερρών σε συνδριογάνωση με την Π.Ε. Σερρών από τις 23 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2020. (12/08/2020)

περισσότερα »

Κανόνες Τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας. Δείτε το ΦΕΚ.

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 3165 με τα νέα μέτρα και κανόνες για την πανδημία του κορωνοϊού. Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID 19. Δείτε το ΦΕΚ στα επισυναπτόμενα έγγραφα. ..... (04/08/2020)

περισσότερα »

Παράταση προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2019

Το Υπουργείο Οικονομικών, έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας, ανακοινώνει τη χρονική παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών..... (19/06/2020)

περισσότερα »

Εκπαίδευση στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων των τουριστικών καταλυμάτων και απόκτηση Σήματος Πιστοποίησης “Health First” - Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τα τουριστικά καταλύματα ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου η παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης..... (17/06/2020)

περισσότερα »

Aναρτήθηκε η απόφαση για τα τουριστικά καταλύματα φιλοξενίας κρουσμάτων covid-19 και δυνατότητας αναστολής συμβάσεων εργαζομένων σε εποχικές τουριστικές επιχειρήσεις

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, το Υπουργείο Τουρισμού πρόκειται να μισθώσει κύρια ή βοηθητικά τουριστικά καταλύματα για την κάλυψη έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας που συνδέονται με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19 κατά τη διάρκεια της τρέχουσας τουριστική..... (16/06/2020)

περισσότερα »

Επιστολή προς τους υπουργούς απέστειλε ο Βασίλης Γιαγιάκος για τον απεγκλωβισμό των εγγυητών

Κύριοι Υπουργοί, Κατά τη διάρκεια της περιόδου που διανύουμε, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης, τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση..... (16/06/2020)

περισσότερα »

Τα Επιμελητήρια πρωταγωνιστές του αγροτικού τομέα με πρωτοβουλία του Βασίλη Γιαγιάκου

Σημαντική τηλεδιάσκεψη για την πρωτογενή παραγωγή διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων με τη συμμετοχή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα και εκπροσώπων 17 Επιμελητηρίων της χώρας.... (10/06/2020)

περισσότερα »

Η ΚΥΑ για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των μέτρων έναντι του κωρονοϊού Covid - 19

Με την ΚΥΑ ρυθμίζονται οι απαραίτητες υγειονομικές προδιαγραφές για το άνοιγμα των τουριστικών επιχειρήσεων.  Συγκεκριμένα αναφέρεται το  Σχέδιο δράσης, η  Εκπαίδευση προσωπικού, το Σχέδιο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος, η ρύθμιση των  υπηρεσιών υποδοχής , υπηρεσιών ορόφου, δωματίων και κοινόχρηστων χ..... (01/06/2020)

περισσότερα »

Επιστολή προς τους Υπουργούς απέστειλε το Επιμελητήριο Τρικάλων με τα αιτήματα του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων & Fast Food Ν. Τρικάλων

Επισυνάπτουμε επιστολή με το δίκαιο αίτημα του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων & Fast Food Ν. Τρικάλων και παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε άμεσα με ανακοίνωση επανέναρξης των επιχειρήσεων, κέντρων εκδη..... (01/06/2020)

περισσότερα »

Παράταση δηλώσεων συμμετοχής και αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του δωρεάν webcast από το ΕΕΔΕΓΕ και την ΕΥ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική αλλαγή σχετικά με το σημερινό webcast με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Π... (29/05/2020)

περισσότερα »

Έργο ΚΕΕ, με τίτλο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα»

Άρχισε η υλοποίηση του Έργου της ΚΕΕ, με τίτλο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα» για την επιμόρφωση 15.000 εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, με 100 ώρες κατάρτισης και 500€ εκπαιδευτικό επίδομα (109.uhc.gr).    Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος: «Τα επ..... (29/05/2020)

περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε η απόφαση με τους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων από σήμερα, τα μέτρα προστασίας και τις κυρώσεις που προβλέπονται

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ με τους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων από σήμερα, τα μέτρα προστασίας και τις κυρώσεις που προβλέπονται..... (04/05/2020)

περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε η απόφαση για την επιστρεπτέα προκαταβολή

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την διαδικασία και τις προϋποθέσεις χορήγησης ενίσχυσης με τη μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής σε επιχειρήσεις ……. (04/05/2020)

περισσότερα »

Επανέρχεται σε ισχύ το προτεινόμενο θερινό ωράριο των καταστημάτων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό.... (04/05/2020)

περισσότερα »

ΤΕΠΙΧ ΙΙ: Κεφάλαιο κίνησης με διετή επιδότηση επιτοκίου λόγω πανδημίας COVID-19

Ενεργοποιήθηκε το δικαίωμα υποβολής αίτησης χορήγησης δανείου στο νέο Υποπρόγραμμα  κεφαλαίου κίνησης, με πλήρως επιδοτούμενο επιτόκιο για δύο χρόνια, προς τις επιχειρήσεις που…… (30/04/2020)

περισσότερα »

Ανακοίνωση του Σχεδίου Επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκο Παπαθανάση

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, σήμερα 28 Απριλίου 2020 παρουσίασε τα Στάδια Επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας..... (29/04/2020)

περισσότερα »

Διεύρυνση των δικαιούχων της αποζημίωσης ειδικού σκοπού και παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις, που διευρύνουν το πεδίο των δικαιούχων της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, προχώρησε η Κυβέρνηση με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις…. (27/04/2020)

περισσότερα »

Επαναληπτική διεξαγωγή του διαδικτυακού σεμιναρίου που προσφέρει δωρεάν το ΕΕΔΕΓΕ με θέμα: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα»

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάστηκε, το ΕΕΔΕΓΕ προγραμματίζει την επαναληπτική διεξαγωγή του δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου (WEBINAR) με θέμα..... (27/04/2020)

περισσότερα »

Εντείνονται οι πρωτοβουλίες του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος μετείχε σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του γενικού διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μπρατάκου,..... (24/04/2020)

περισσότερα »

Webinar από το ΕΕΔΕΓΕ με θέμα: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα»

Το ΕΕΔΕΓΕ αντιλαμβανόμενο την ανάγκη όλων να παραμείνουν στο σπίτι δημιουργικοί και αισιόδοξοι, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης στελεχών..... (22/04/2020)

περισσότερα »

Δημοσιεύθηκε η απόφαση 39162 ΕΞ 2020 «Αποζημίωση ειδικού σκοπού 800 € για την ενίσχυση επιχειρήσεων, λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19»

Άρθρο 1 Αποζημίωση ειδικού σκοπού 1. Καταβάλλεται αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ, που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) ημερών…. (16/04/2020)

περισσότερα »

Νέοι ΚΑΔ που εντάσσονται στους πληττόμενους κλάδους από το Υπ. Οικονομικών

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τροποποιητικές αποφάσεις που περιλαμβάνουν συμπληρωματικό πίνακα με τους ΚΑΔ επιχειρήσεων που πλήττονται...… (15/04/2020)

περισσότερα »

Διευκρινήσεις του Υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή των μέτρων στήριξης

1ον. Το μέτρο στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν σημαντικά από την κρίση του κορονοϊού, μέσω της έκπτωσης κατά 40% του ενοικίου της επαγγελματικής τους στέγης...… (13/04/2020)

περισσότερα »

Παράταση επιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, για το χρονικό διάστημα από 12.4.2020 έως και 27.4.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19

Προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, των ιδιωτικών επιχειρήσεων σε ό,τι αφορά τις ακόλουθες δραστηριότητες: 1.Άλλο λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα...… (13/04/2020)

περισσότερα »

Υπουργική Απόφαση για την επιδότηση τόκων υφιστάμενων ενήμερων δανείων ΜμΕ

Υπεγράφη την Παρασκευή 10 Απριλίου, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννη Τσακίρη, η Υπουργική Απόφαση για την κάλυψη των τόκων υφιστάμενων ενήμερων δανείων...… (13/04/2020)

περισσότερα »

Προτάσεις Προέδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκου για την περίοδο «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - Επιστολή προς τους Υπουργούς

Κύριοι Υπουργοί, Η υγειονομική κρίση στην οποία έχει βυθιστεί ο πλανήτης είναι πρωτόγνωρη. Όπως πρωτόγνωρη θα είναι και η οικονομική κρίση τουλάχιστον για τη γενιά μας...… (10/04/2020)

περισσότερα »

Παράταση της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Χρηματοδοτικό Σχήμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Tο Υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την περαιτέρω στήριξη μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάθε κλάδου της οικονομίας.... (10/04/2020)

περισσότερα »

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε εισαγόμενα φορτία τροφίμων στην Αίγυπτο

To Γραφείο ΟΕΥ Καΐρου διαβιβάζει, συνημμένως, ψήφισμα (υπ. αριθ. 3/2020) της αιγυπτιακής Εθνικής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων (NFSA), δημοσιευθέν στην..... (08/04/2020)

περισσότερα »

Μείωση μισθώματος για όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού και για τους εργαζόμενους σε αυτές

Με τροπολογία, το Υπουργείο Οικονομικών επεκτείνει τη μείωση του μισθώματος επαγγελματικών μισθώσεων και μισθώσεων κύριας κατοικίας κατά 40% για τον μήνα Απρίλιο………. (07/04/2020)

περισσότερα »

Ενημέρωση για Ελληνες Εξαγωγείς από την Enterprise Greece

Η Enterprise Greece σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, επιθυμώντας να συμβάλλει στην άμβλυνση..... (07/04/2020)

περισσότερα »

Μέχρι 10 Απριλίου οι αιτήσεις στην πλατφόρμα “myBusinessSupport” για το Χρηματοδοτικό Σχήμα της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Την Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1135/Β/2-4-2020) των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την «Ηλεκτρονική πλατφόρμα...…. (07/04/2020)

περισσότερα »

Υπουργείο Οικονομικών: Προθεσμίες για τη διαβίβαση αξιογράφων στο τραπεζικό σύστημα για επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στους πληττόμενους ΚΑΔ τον Απρίλιο

Μετά τη δημοσίευση των Υπουργικών Αποφάσεων (και, ιδίως, της Υπουργικής Απόφασης Α.1075, ΦΕΚ 1160/Β/3-4-2020) για τους εντασσόμενους στα πλαίσια προστασίας μηνός Απριλίου...…. (07/04/2020)

περισσότερα »

Πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών μηνός Απριλίου

Για τον μήνα Απρίλιο, εντάσσονται περισσότερες επιχειρήσεις στο υφιστάμενο πλαίσιο, ενώ δημιουργούνται δύο νέα πλαίσια προστασίας που καλύπτουν ευρύτερο αριθμό επιχειρήσεων……. (01/04/2020)

περισσότερα »

Πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών μηνός Μαρτίου

Όσες επιχειρήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας ως πληττόμενες (δηλαδή, στους ΚΑΔ που είχαν ανακοινωθεί στις 26/3/2020), λαμβάνουν αυτές,.... (01/04/2020)

περισσότερα »

Παράταση προθεσμιών για το μητρώο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Διευκρινίσεις για τις παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών προς διατήρηση εγγραφής στο ειδικό μητρώο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών περιλαμβάνονται μεταξύ άλ.... (31/03/2020)

περισσότερα »

Ανοίγει η πλατφόρμα για τα 800 ευρώ - Τα βήματα για εργοδότες, εργαζόμενους

Ξεκινούν οι ψηφιακές υπεύθυνες δηλώσεις των εργοδοτών. Ποιους πρέπει να δηλώσουν. Πότε θα κάνουν αίτηση οι εργαζόμενοι. Τα δικαιολογητικά... (23/03/2020)

περισσότερα »

H επικαιροποιημένη λίστα των επιχειρήσεων (ΚΑΔ) που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα με τους ΚΑΔ που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης. Παρατίθεται στη συνέχεια ο Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού..... (20/03/2020)

περισσότερα »

22 χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα τα νέα μέτρα και τις ρυθμίσεις σχετικά με τον κορωνοϊό

Στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων, μέτρα για το Δημόσιο, νέα μέτρα αποφυγής μετάδοσης, διευκόλυνση ασθενών, ειδικές ρυθμίσεις για ΚΥΤ ..... (20/03/2020)

περισσότερα »

1520 - 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της αγοράς

Σε 24ωρη βάση λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1520 της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για επιπρόσθετες πληροφορίες για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της αγοράς καθώς και για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού...... (18/03/2020)

περισσότερα »

Νέα πρότυπα για την φέτα κατέθεσε στον ΠΟΕ η Αίγυπτος

Δείτε επισυναπτόμενα έγγραφα για ενημέρωση..... (21/02/2020)

περισσότερα »

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καινοτόμα εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τη γαστρονομία

Καταγράφηκε και αναδείχθηκε η Τρικαλινή Γεύση,  με το δικό της brand name METEORISIMO, δίνοντας προστιθέμενη αξία στο τοπικό τουριστικό προϊόν… (10/02/2020)

περισσότερα »

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Τρικάλων στην εκδήλωση για την τοπική γαστρονομία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους.... (07/02/2020)

περισσότερα »

Εκδήλωση για την τοπική γαστρονομία και κοπή της πίτας την Κυριακή στο ΑΝΑΝΤΙ από το Επιμελητήριο Τρικάλων - Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και άλλοι διακεκριμένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση ανοιχτή για όλους Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει ανοιχτή  εκδήλωση  με θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης», στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής….. (06/02/2020)

περισσότερα »

Εκδήλωση για τη γαστρονομία και κοπή της πίτας την Κυριακή από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης», στο πλαίσιο ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου μας με το δικό της brand name METEORISIMO, με διακεκριμένους….. (03/02/2020)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής του Επιμελητηρίου Τρικάλων στις εκθέσεις, ΧΤΙΖΩ/ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ/ΔΙΑΚΟΣΜΩ 2020 & DETROP BOUTIQUE 2020

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει, στην έκθεση ΧΤΙΖΩ/ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ/ΔΙΑΚΟΣΜΩ 2020 (https://xtizo-anakainizo.gr/) η οποία θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Μαρτίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι και σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Θεσσαλίας στην 29η Διεθνή Έκ..... (13/01/2020)

περισσότερα »

Κρούσματα επιτήδειων που προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα επικαλούμενοι τη συνεργασία τους με το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων έπειτα από σχετικές  καταγγελίες, ενημερώνει τα μέλη του ότι τις τελευταίες μέρες έχουν  παρατηρηθεί κρούσματα  επιτήδειων με στόχο την απόσπαση χρημάτων. Άγνωστοι τηλεφωνούν σε επιχειρηματίες..... (27/12/2019)

περισσότερα »

Συνεργασία Επιμελητηρίου Τρικάλων και ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού για την προώθηση των δενδρωδών καλλιεργειών.

Στο πλευρό του Βασίλη Γιαγιάκου ο πρόεδρος του ιστορικού συνεταιρισμού Νίκος Κουτλιάμπας για την προώθηση των δενδρωδών καλλιεργειών. (17/12/2019)

περισσότερα »

Εκπρόσωπος των Επιμελητηρίων της χώρας σε κομβικό Ευρωπαϊκό Δίκτυο ο Βασίλης Γιαγιάκος

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων εκπροσώπησε τα Ελληνικά Επιμελητήρια στην επίσημη έναρξη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)» στην Ματέρα της Ιταλίας (25/11/2019)

περισσότερα »

Έντονο το ενδιαφέρον του Υπουργού Τουρισμού για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού.

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου με τον κ. Χάρη Θεοχάρη Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί αλλά και υλοποιούνται στα Τρίκαλα για την ανάπτυξη, ανάδειξη και προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόν..... (12/11/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση προς όλους τους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας απευθύνουν το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κ.Ε.Ε.Ε. για την ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Εξαγωγικός Προσανατολισμός Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βελτίωση Ανταγωνιστικότητας των Εξαγωγικών επιχειρήσεων", παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Τo Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε)... (12/11/2019)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΤΡΙΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 18:00 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (08/11/2019)

περισσότερα »

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη η ημερίδα για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλία

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Τρικάλων θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο Ananti City Resort η μελέτη Μέτρησης Οικονομικών – Επιχειρηματικών Δεικτών και Εξαγωγικού Προσανατολισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Τo Επιμελητήριο Τρικάλων και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε)… (07/11/2019)

περισσότερα »

ENTERPRISE GREECE - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕ FOOD & HOTEL ASIA SINGAPORE 31.3 - 3.4.2020

H  Σιγκαπούρη έχει μια μοναδική θέση στην παγκόσμια οικονομία και έναν κεντρικό ρόλο ως επιχειρησιακό επίκεντρο στην καρδιά της Ασίας. Η πόλη-κράτος έχει αναγνωριστεί με συνέπεια ως ένας παγκόσμιος επιχειρηματικός κόμβος - ο οποίος διαθέτει αναπτυγμένες υποδομές, πολιτική σταθερότητα, ανοικτές επιχειρηματικές πολιτικές, εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, χρήση της αγγλικής ως κύριας γλώσσας ερ..... (06/11/2019)

περισσότερα »

Στείλε μας την τοπική συνταγή σου για να φτιάξουμε μαζί την Τρικαλινή Γαστρονομία.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων καταγράφει και αναδεικνύει την Τρικαλινή Γαστρονομία. Αγαπάς την Τρικαλινή γαστρονομία; Έχεις ταλέντο στη μαγειρική; Ξέρεις συνταγές του τόπου μας; Χρησιμοποιείς στη μαγειρική σου τοπικά προϊόντα; Αν έχεις τις σωστές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έλα και εσύ στην προσπάθεια του Επιμελητηρίου Τρικάλων να κατοχυρώσει και να αναδείξει την Τρικαλινή Γαστρονομία με το δικό τ..... (06/11/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - FOODEXPO 07-09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  στην 7η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 09 Μαρτίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα.... (29/10/2019)

περισσότερα »

Εγκρίθηκε το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Στην έγκριση του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, προϋπολογισμού 499.397,49 ευρώ, προέβη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και έχει ως στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO2.... (21/10/2019)

περισσότερα »

Από το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας βραβεύθηκε ο Βασίλης Γιαγιάκος

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων τοποθετήθηκε στην 6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι Στην  6η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.Σ.)…… (15/10/2019)

περισσότερα »

Το θέμα της ρύθμισης χρεών σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Το θέμα της ρύθμισης χρεών σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων Την Κυριακή παρευρέθηκε στα Τρίκαλα ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων…… (14/10/2019)

περισσότερα »

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Προστασία Κύριας Κατοικίας - Ρυθμίσεις οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ - Κόκκινα Δάνεια - Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων»

Τo Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας - Ρυθμίσεις  οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ - Κόκκινα Δάνεια - Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών και Φυσικών Προσώπων».... (10/10/2019)

περισσότερα »

Σε εκδήλωση του ΟΟΣΑ για την Περιφερειακή Πολιτική μίλησε ο Βασίλης Γιαγιάκος

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις για τον πρωτογενή τομέα οι οποίες αποτελούν σημείο αναφοράς. Στη συνάντηση εργασίας με τον ΟΟΣΑ στο πλαίσιο της εκπόνησης της  μελέτης  «Περιφερειακή Πολιτική της Ελλάδας μετά το 2020 – Regional Policy..... (03/10/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Κ ΠΟΤΩΝ - Ν ΚΟΡΕΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - 16-22 Νοεμβρίου 2019

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και στην αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων στη Σεούλ και τη Σιγκαπούρη, προκειμένου ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, ν... (01/10/2019)

περισσότερα »

Θετικό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα θεωρεί η Άντζελα Γκερέκου τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα του Νομού Τρικάλων

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον της προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα του Νομού Τρικάλων, στον οποία μετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι Δήμοι και το Επιμελητήριο Τρικάλων. Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος με την κ. Γκερέκου είχε τη δυνατότ... (27/09/2019)

περισσότερα »

Συνάντηση εργασίας του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας - Βασίλης Γιαγιάκος και Γιάννης Σακελλαρίου συμφώνησαν για την αναγκαιότητα υλοποίησης αναπτυξιακών δράσεων στην περιοχή

Με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος. Ο κ. Γιαγιάκος είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τον κ. Σακελλαρίου τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων ειδικά εκείνες που συνδέονται με τον πρωτογενή τομέα δεδομένου ότ..... (20/09/2019)

περισσότερα »

Ξεκινάει τη λειτουργία του το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης του για την ενεργή υποστήριξη των επιχειρήσεων – μελών του, έχει υλοποιήσει με επιτυχία πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων πιστεύοντας ότι η συνεχής και συστηματική βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των επιχειρηματιών…… (20/09/2019)

περισσότερα »

Το Digital team της Διορατικότητας παρουσίασε στον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Τρικάλων

Το Digital team  της Διορατικότητας παρουσίασε στον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο , τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Μπλουγούρα και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Αγγελάκη την νέα καινοτομία που σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει επιπλέον ψηφιακές υπηρεσίες και δεξιότητες σε επιχειρήσεις και πολίτες ώστε όλοι να είναι χαρούμενοι… (11/09/2019)

περισσότερα »

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων σε ντοκιμαντέρ του Ιαπωνικού καναλιού “TBS” για τα Μετέωρα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων σε ντοκιμαντέρ του Ιαπωνικού καναλιού “TBS”  για τα Μετέωρα. Το Ιαπωνικό κανάλι TBS το οποίο συνεργάζεται με την UNESCO, βρέθηκε στα Μετέωρα για την παραγωγή ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο της σειράς “The World Heritage”, η οποία επικεντρώνεται στις περιοχές με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος, ο οποίος εκπροσωπεί και τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESC..... (27/08/2019)

περισσότερα »

Παράταση έως 31-12-2019 η καταχώρηση των Διακριτικών Τίτλων των ενοικιαζομένων δωματίων.

Έτσι κάθε επιχείρηση Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων και Διαμερισμάτων υποχρεούται να δηλώσει τον διακριτικό τίτλο της στις Υπηρεσίες Μιας Στάσης (ΥΜΣ) ή τις Υπηρεσίες ΓΕΜΗ, κατά περίπτωση, έως το τέλος του χρόνου... (23/08/2019)

περισσότερα »

Επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος – Πρόσκληση ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος τα οποία διοργανώνονται από την CPAN με την συνεργασία της GK MEDIA PUBLISHING και της PALLADIAN CONFERENCES, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, θα απονεμηθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβ..... (02/07/2019)

περισσότερα »

ΚΕΝΑΚΑΠ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LEADER

Σε συνέχεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή Φακέλων Υποψηφιότητας έργων ιδιωτικού χαρακτήρα του Προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020, η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.» προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση τους ενδιαφερόμενους για... (24/06/2019)

περισσότερα »

Οδηγίες για τον έλεγχο και την καταχώρηση των διακριτικών τίτλων των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων στο ΓΕΜΗ

Με τη δημοσίευση του νόμου 4582/2018 (Α΄208) διευθετήθηκε ο τρόπος με τον οποίο οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων – διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) εγκρίνουν και καταχωρίζουν τον διακριτικό τους τίτλο στο Γενικό Ευρετήριο Επωνυμιών του ΓΕΜΗ όπως ορίζεται στο Νόμο 3419/2005 όπως ισχύει.Οι επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων – διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σ..... (27/05/2019)

περισσότερα »

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia).

O Πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων κος Γιαγιάκος συμμετείχε στη σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)», εκπροσωπώντας τα Ελληνικά Επιμελητήρια (με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco), η οποία πραγματοποιήθηκε στην Aquileia στο Ούντινε της Ιταλίας στις 13 & 14 Μάϊου 2019 (20/05/2019)

περισσότερα »

To Επιμελητήριο Τρικάλων σε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

To Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετείχε σε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε 30 Απριλίου και ώρα 17.00 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.... (07/05/2019)

περισσότερα »

Διοργάνωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων του κλάδου Τυροκομικών - Enterprise Greece

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, στο πλαίσιο του έργου του για την προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, έχει εντάξει στο επιχειρησιακό πρόγραμμα των δράσεων του για 4η συνεχόμενη χρονιά τη  διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων στην Ελλάδα, με αγοραστές για τον κλάδο  των Τροφίμων. Η φετινή διοργάνωση εστιάζει στον υποκλάδο των Τυροκομικών Προϊόντων και σηματοδοτεί την έναρ..... (02/04/2019)

περισσότερα »

Μοριακή Ταυτοποίηση Ρίγανης Κόζιακα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Έντονο το ενδιαφέρον στην ημερίδα που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων, πιστό στο στρατηγικό σχέδιο δράσης του για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την Πέμπτη 21 Μαρτίου για τη σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης της μοριακής ταυτοποίησης της Ρίγανης Κόζιακα και τις δυνατότητες αξιοποίησής της. Οι αξιότιμοι εισηγητές της εκδήλωσης, Δρ Ελένη Μα..... (22/03/2019)

περισσότερα »

Επιμελητήριο Τρικάλων, ημερίδα "Η σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης ταυτοποίησης Ρίγανης Κόζιακα και οι δυνατότητες αξιοποίησής της". Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Η σπουδαιότητα της ολοκλήρωσης ταυτοποίησης Ρίγανης Κόζιακα και οι δυνατότητες αξιοποίησής της.Έναρξη διαδικασιών ταυτοποίησης άλλων αυτοφυών φυτών (Μπιτούνι, Άγριο Τριαντάφυλλο, Μέντα, Τσάι του Βουνού, Μελισσόχορτο)»... (19/03/2019)

περισσότερα »

Οι Τρικαλινές Επιχειρήσεις συμμετείχαν δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2019”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2019”, που διεξήχθη από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα... (18/03/2019)

περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές

Έντονο παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της περιφερειακής ενότητας των Τρικάλων στην ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την εφαρμογή του Ν.4583/2018 και τις συνέπειες του. Πρόκειται για το νόμο που ενσωμάτωσε υποχρεωτικά στην ελληνική νομοθεσία, την οδηγία 2016/97 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο οποίος διαμορφώνει νέους όρους τόσο στη..... (07/03/2019)

περισσότερα »

Έκθεση AGROTHESSALY 2019 - Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλα

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία Agrothessaly, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα από 28 Φ... (04/03/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 24η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχήςστην 24η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 24η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» που θα διεξαχθεί στις 12-14 Μαΐου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη..... (27/02/2019)

περισσότερα »

Σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO: Mirabilia” από το Επιμελητήριο Τρικάλων

To Επιμελητήριο Τρικάλων, σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO: Mirabilia” στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου..... (23/02/2019)

περισσότερα »

Σε τροχιά υλοποίησης το συνεδριακό – εκθεσιακό κέντρο στην περιοχή των Μετεώρων - Μέτα από αίτημα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου, το ΔΣ Δήμου Μετεώρων αποφάσισε την εκχώρηση έκτασης 30 στρεμμάτων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, αποφάσισε την εκχώρηση 30 στρεμμάτων οικοπέδου στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Δ/Ε Βασιλικής για την κατασκευή ενός εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου. Μια καθοριστική απόφα..... (22/02/2019)

περισσότερα »

Έντονο το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για χρηματοδοτικά προγράμματα

Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων με τη συνεργασία της Α.Ε.Δ.Ε.Π. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (εταίρο του Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε.) και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network,  για τα δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα του ΕΠΑνΕΚ. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Γιαγιάκος Βασίλης στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε τη χρησιμότητα των συγκεκρι..... (13/02/2019)

περισσότερα »

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των δύο νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες στην ενημερωτική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/02/2019 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου GALLERY ART HOTEL, (Π.Ο. Λάρισας – Καρδίτσας), για την παρουσίαση των δύο νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε..... (11/02/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συμμετοχής στην DETROP 2019

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια  Θεσσαλίας στην 28η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP 2019 που θα διεξαχθεί στις 2-4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.... (08/02/2019)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΔΕΥΣΗ» ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»  ΚΑΙ  «ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΣΤΙΑΣΗ-ΕΚΠΑΔΕΥΣΗ»  ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων ....... (06/02/2019)

περισσότερα »

Συνάντηση του Βασίλη Γιαγιάκου με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Συνάντηση του Βασίλη Γιαγιάκου με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο  Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Βασίλης Γιαγιάκος, προκειμένου να του ζητήσει τη στήριξη του στην προσπάθεια...... (04/02/2019)

περισσότερα »

Με την Πρέσβειρα της Κίνας συναντήθηκε ο Βασίλης Γιαγιάκος

Με την Πρέσβειρα της Κίνας, κα. Zhang Qiyue συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος στο πλαίσιο του δείπνου που παρατέθηκε στα μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, (του οποίου ο κ. Γιαγιάκος είναι μέλος), στην Πρεσβευτική Κατοικία, στην Αθήνα..... (29/01/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του, ότι προτίθεται να συμμετάσχει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA με συλλογικό περίπτερο, για την προβολή των τοπικών παραγόμενων προϊόντων των Τρικάλων.......... (28/01/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 28η ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ HERMES EXPO

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην 28η Διεθνή Επιχειρηματική έκθεση HERMES EXPO η οποία θα πραγματοποιηθεί σε Ουάσιγκτον, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη στις 8-11 Απριλίου 2019. Η HERMES EXPO πραγματοποιείται από το 1992 και είναι μία Διεθνής Έκθεση δικ..... (23/01/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση IMTM 2019 στο Ισραήλ

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων  (συνεργαζόμενοι φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Επιμελητήριο Τρικάλων, Δήμοι Νομού Τρικάλων) ενημερώνει τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου ότι θα συμμετάσχει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market  - IMTM 2019..... (10/01/2019)

περισσότερα »

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αυτό το Σάββατο στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αυτό το Σάββατο στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, με αφορμή τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και την υποδοχή του νέου έτους. Ελάτε αυτό το Σάββατο, 29/12/2018 και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές ..... (27/12/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση EMITT 2019

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων (συνεργαζόμενοι φορείς: Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, Επιμελητήριο Τρικάλων, Δήμοι Νομού Τρικάλων) ενημερώνει τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου για τη συμμετοχή του σε συλλογικό περίπτερο με τα υπόλοιπα Θεσσαλικά Επιμελητήρια, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κωνσταντινούπολης EMITT που θα πραγματοποιηθεί από 31 Ιανουαρίου....... (24/12/2018)

περισσότερα »

Προκηρύχθηκαν δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για υφιστάμενες επιχειρήσεις - Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης των επιχειρήσεων – μελών του, ενημερώνει ότι προκηρύχθηκαν δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως συνοπτικά παρουσιάζονται παρακάτω. Α. Το πρόγραμμα «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» που στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρ...... (20/12/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση Συμμετοχής - FOODEXPO 16-18 Μαρτίου 2019

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα... (12/12/2018)

περισσότερα »

Εκδήλωση «Ψηφιακές δεξιότητες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 - Μύλος Ματσόπουλου.

Το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών (Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης) και ο Δήμος Τρικκαίων  με τίτλο διοργανώνουν την εκδήλωση «Ψηφιακές δεξιότητες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»... (28/11/2018)

περισσότερα »

To Επιμελητήριο Τρικάλων στη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕλληνοΚινεζικού Επιμελητηρίου στην Καστοριά

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕλληνοΚινεζικού Επιμελητηρίου , συμμετείχε στη σύσκεψη του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά μετά από πρόσκληση του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, με την ευκαιρία του 3rd Fur Shopping Festival Καστοριάς.... (21/11/2018)

περισσότερα »

To Επιμελητήριο Τρικάλων στη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia).

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιμελητηρίων με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (Mirabilia)» στην Παβία της Ιταλίας. O Πρόεδρος του Επιμελητήριου Τρικάλων κος Γιαγιάκος συμμετείχε στη σύσκεψη του «Ευρωπαϊκού Δικτύι.... (01/11/2018)

περισσότερα »

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Athens International Tourism Expo

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση  Athens International Expo Tourism  που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018 και προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο περίπτερό της. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν σχέση με υπηρεσίες τουρισμού, με αγροδιατροφι..... (01/11/2018)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετείχε και φέτος στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας προβάλλοντας τις επιχειρήσεις – μέλη του

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του Νομού, συμμετείχε με συλλογικό περίπτερο 50 τ.μ. στην 16η διοργάνωση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε από 12 έως 16 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο «Καπναποθήκες» στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας – Τρικάλων...... (17/10/2018)

περισσότερα »

Δυναμική παρουσία των Τρικαλινών Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση “MARKET EXPO 2018”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση “MARKET EXPO 2018”, που διεξήχθη από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2018 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Η MARKET EXPO είναι η έκθεση για όλη την αγορά πώλησης τροφίμων και ποτών, deli & gourmet... (09/10/2018)

περισσότερα »

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΓΕΜΗ: Παράταση προθεσμιών υποβολής αντιγράφων πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων και εγκεκριμένων οικονομικών καταστάσεων. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.    ..... (28/09/2018)

περισσότερα »

Πρόσκληση συμμετοχής στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στo πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, γνωστοποιεί ότι θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 16 Οκτωβρίου, στο χώρο «Καπναποθήκες» στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας – Τρικάλων..... (25/09/2018)

περισσότερα »

MARKET EXPO 5-7/10/2018 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι θα συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην έκθεση MARKET EXPO 2018 που θα διεξαχθεί στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan EXPO στην Αθήνα... (28/08/2018)

περισσότερα »

Σύσκεψη Προέδρων Επιμελητηρίων στα Τρίκαλα με σκοπό τη Δικτύωση τους στον Πρωτογενή τομέα

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου Βασίλη, παρευρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στα Τρίκαλα, πρόεδροι Ελληνικών Επιμελητηρίων με κοινό χαρακτηριστικό τους, το ενδιαφέρον για τη στήριξη και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Μια πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, καθώς είναι το πρώτο στην Ελλάδα που ίδρυσε αγροτικό τμήμα..... (14/07/2018)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη διοργάνωση συμμετοχής με περίπτερο 50 τ.μ. στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Στη πε.... (11/07/2018)

περισσότερα »

Σύσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων με το Σωματείο Επιπλοποιών – Στόχος η ανάκαμψη του κλάδου

Με το Σωματείο Επιπλοποιών συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, με σκοπό τη συνεργασία για την από κοινού αναζήτηση λύσεων στο πρόβλημα της ανεπαρκούς ζήτησης των παραγόμενων προϊόντων τους.... (10/07/2018)

περισσότερα »

Σύσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Την Πέμπτη 5 Ιουλίου, ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης  πραγματοποίησε σύσκεψη με τη διοίκηση του Επιμελητήριου Τρικάλων, στο πλαίσιο επίσκεψής του στα Τρίκαλα. Τον υπουργό κ. Χαρίτση υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.Τσόλας, κ.Γιώτης, κ.Πετσιάς, κ.Σταυράκης, κ.Ζαραμπούκ..... (06/07/2018)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ «ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΗΜΑ», «ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ» ΚΑΙ «ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (Α.Ε.Δ.Ε.Π.), Εταίρος του   Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και αρμόδια για την περιοχή της Θεσσαλίας, σε συνεργασία.... (22/06/2018)

περισσότερα »

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στοχεύει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα προς τα Μετέωρα

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος  Βασίλης επανεξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου. Ένας από τους στόχους του κ. Γιαγιάκου είναι, μέσω οργανωμένων προσπαθειών, να επιτευχθεί η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής ροής των Κινέζων επισκεπτ...... (13/06/2018)

περισσότερα »

Κοινή προσπάθεια Επιμελητηρίων για δημιουργία δικτύου συνεργασίας προς όφελος του πρωτογενούς τομέα παραγωγής

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Κυρίτση Αθανάσιο, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Γιαγιάκος Βασίλειος στο Επιμελητήριο Τρικάλων.  Μια αναλυτική και δημιουργική συζήτηση είχαν οι δύο πρόεδροι κυρίως για τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα. Ο κ. Κυρίτσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων μιας και είναι το πρώ..... (08/06/2018)

περισσότερα »

Αναμονή για ένταξη και των οφειλών του έτους 2017 στον εξωδικαστικό μηχανισμό

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του, ότι μετά από έγγραφο αίτημα του Επιμελητηρίου μας προς το υπουργείο Οικονομικών για ένταξη στην ρύθμιση του εξωδικαστικού μηχανισμού και των οφειλών του έτους 2017 που δεν περιλαμβάνονται έως σήμερα, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν συνολικά οι οφειλές των επιχειρήσεων και επαγγελματιών, λάβαμε τη διαβεβαίωση από το αρμόδιο υπουργείο..... (21/05/2018)

περισσότερα »

Το Meteorisimo στο Trikala Street Food Festival

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο του Trikala Street Food Festival σας προσκαλεί στην Παρουσίαση και Γευσιγνωσία της Τοπικής Γαστρονομίας «Meteorisimo», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00 – 21:00 στο Μύλο Ματσόπουλου. Η γαστρονομία αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία...... (18/05/2018)

περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου για το GDPR

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το σύνολο της πληροφόρησης που αφορά στην εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 από τον Μάιο του 2018, από τις επιχειρήσεις και φορείς που διατηρούν, διαχειρίζονται και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα. Ως εκ τούτου μέχρι την 25η Μαΐου του 2018, οφείλουν όλοι οι φορείς που ..... (16/05/2018)

περισσότερα »

«Επενδυτικές Ευκαιρίες & οι Γεωπολιτικές Εξελίξεις στη Μεσόγειο» - Κυριακή 13 Μάϊου 2018 - Ημερίδα με ομιλητή τον κ. Ν. Λυγερό

«Επενδυτικές Ευκαιρίες & οι Γεωπολιτικές Εξελίξεις στη Μεσόγειο» στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βενιζέλου 1 στα Τρίκαλα την Κυριακή 13 Μάϊου 2018 και ώρα έναρξης 18:30 Ώρα Λήξης 21:00 Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων    Για περισσότερες π..... (11/05/2018)

περισσότερα »

Ενημερωτική Εκδήλωση για το GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το νέο περιβάλλον λειτουργίας που διαμορφώνει ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου (ΕΕ 2016/679)», που διοργανώνει την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Η προθεσμία για την συμμόρφωση λή..... (10/05/2018)

περισσότερα »

3ο Συνέδριο Τουρισμού - Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

3ο Συνέδριο Τουρισμού. Ποιότητα στη μαζικότητα. Η συνταγή της επιτυχίας. ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2018. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΛΛΟΠΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. (07/05/2018)

περισσότερα »

Envolve - Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα. To Envolve επισκέπτεται τα Τρίκαλα

Το ελληνικό τμήμα του Envolve, (www.EnvolveGlobal.org), του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com) και ενσωματώνει το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ), διοργανώνει ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» ..... (20/04/2018)

περισσότερα »

Ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Στην εκπαιδευτική ημερίδα που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Επιμελητήριο Τρικάλων, παρατηρήθηκε έντονο ενδιαφέρον για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών  αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών (ΑΦΦ) του ν. Τρικάλων. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, στη σύντομη τοποθέτηση του, ανέφερε ότι βάσει της προγραμματική..... (19/04/2018)

περισσότερα »

ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ - ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του, βάσει ανακοινώσεων που έχουν εκδώσει τα γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών στη Χάγη και στο Βερολίνο, ότι οι εταιρίες με τις επωνυμίες EU Business Register και DAD-Deutscher Adressdienst GmbH, παραπλανούν ελληνικές επιχειρήσεις με σκοπό τη δωρεάν εγγραφή τους σε ένα μητρώο επιχειρήσεων, δημιουργώντας σύγχυση..... (18/04/2018)

περισσότερα »

Δωρεάν Μεταφορά για την έκθεση DOMOTEC

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την έκθεση DOMOTEC σας προσφέρει δωρεάν μεταφορά από τα Τρίκαλα για την έκθεση την Κυριακή 29 Απριλίου. (17/04/2018)

περισσότερα »

Εκπαιδευτική Ημερίδα για την καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών από το Επιμελητήριο Τρικάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - To Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: «Καλλιέργεια και αξιοποίηση των αυτοφυών αρωματικών/φαρμακευτικών φυτών του ν. Τρικάλων» που διοργανώνει την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 17:00στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Ενότητες - Εισηγητές: • «Αξιοποίηση των αυτοφ..... (12/04/2018)

περισσότερα »

Σύσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος

Σύσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με τη Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), πραγματοποιήθηκε την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Η σύσκεψη πρ.... (03/04/2018)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών φορέων

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Το μέτρο της ποσόστωσης στις πρόσφατες εκλογές των επιμελητηρίων φαίνεται πως απέδωσε με λαμπρά αποτελέσματα. Είκοσι εννέα γυναίκες συμμετέχουν στις Διοικητικές Επιτροπές και πολύ περισσότερες στα Διοικητικά Συμβούλια των περιφερειακών Επιμελητηρίων...... (27/03/2018)

περισσότερα »

Αναλυτική ενημέρωση για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού χρέους στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φώτη Κουρμούση - Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών. Ο κ. Κουρμούσης παρουσ..... (26/03/2018)

περισσότερα »

Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων - Ετήσια Έκθεση Αποβλήτων έως 31 Μαρτίου.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του ότι στην πύλη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων (ΗΜΑ), είναι διαθέσιμες προς συμπλήρωση οι φόρμες της ετήσιας Έκθεσης Αποβλήτων για το έτος 2017. Η συμπλήρωση της Έκθεσης Αποβλήτων είναι υποχρεωτική και λήγει την 31η Μαρτίου 2018.... (23/03/2018)

περισσότερα »

Ενημερωτική Ημερίδα για τη Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών, τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Τo Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1)..... (22/03/2018)

περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την καλλιέργεια των ακρόδρυων στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για την καλλιέργεια των ακρόδρυων στο Επιμελητήριο Τρικάλων Ιδιαίτερα έντονο είναι το ενδιαφέρον των Τρικαλινών για ενημέρωση επί των δενδρωδών καλλιεργειών, γεγονός που αποδείχτηκε από την κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας με θέμα: «Η καλλιέργεια των ακρόδρυων: Καρυδιά.... (23/03/2018)

περισσότερα »

Tην Πέμπτη 22 Μαρτίου η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια των ακρόδρυων: Καρυδιά, Αμυγδαλιά, Φουντουκιά»

Τo Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια των ακρόδρυων: Καρυδιά, Αμυγδαλιά, Φουντουκιά» που διοργανώνει την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). Εισηγητές..... (15/03/2018)

περισσότερα »

Δυναμική παρουσία των Τρικαλινών Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2018”

Δυναμική παρουσία των Τρικαλινών Επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2018” Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2018”, που διεξήχθη από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Η FOODEXPO είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων ..... (13/03/2018)

περισσότερα »

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων - Σκοπός είναι η Καλαμπάκα να γίνει το κέντρο της Ορθοδοξίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στην Καλαμπάκα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Γιαγιάκος αφού εξέθεσε πολύ συνοπτικά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη το σχέδιο δράσεων του Επιμελητηρίου, επικεντ.... (05/03/2018)

περισσότερα »

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΙΣΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ

Tο Επιμελητήριο Τρικάλων καλεί τους επιχειρηματίες των πληγεισών περιοχών του  Νομού, οι επιχειρήσεις των οποίων υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο, στο τηλέφωνο 2431027493, προκειμένου να πραγματοποιηθεί.... (28/02/2018)

περισσότερα »

Συνάντηση πρόεδρου Επιμελητήριου Τρικάλων με τους προέδρους της Ομοσπονδίας ΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Τρικάλων πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ. Γιαγιάκος με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρα. Η προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρόσκληση του προέδρου .... (28/02/2018)

περισσότερα »

Με εξαιρετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Τρικαλινών επιχειρήσεων στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE” η οποία πραγματοποιήθηκε από 24 έως 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη... (27/02/2018)

περισσότερα »

Επίσκεψη του Τούρκου Εμπορικού Ακολούθου Mehmet Serkan Burali στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Tον κο Mehmet Serkan Burali, Εμπορικό Ακόλουθο του Τούρκικου Προξενείου Θεσσαλονίκης υποδέχθηκαν σήμερα στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο Πρόεδρος κος Βασίλης Γιαγιάκος και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, στο πλαίσιο ενημέρωσης για ανάπτυξη οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών..... (23/02/2018)

περισσότερα »

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - Στόχος η ανάπτυξη επωφελών διμερών επιχειρηματικών συνεργασιών με τον απόδημο ελληνισμό

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Βασίλης Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κο Γιώργο Φλωρέντη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της επαφής, ο κος Γιαγιάκος παρουσίασε το έργο του Επιμελητηρίου... (21/02/2018)

περισσότερα »

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ειδικότερα τη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας, βιολογικής παραγωγής και Γεωγραφικών ενδείξεων..... (16/02/2018)

περισσότερα »

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΓΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος Βασίλης, ως μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, ο κος Γιαγιάκος και ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επ..... (14/02/2018)

περισσότερα »

Eπιμορφωτικό σεμινάριο γεμμολογίας του Συλλόγου Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων νομού Τρικάλων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο γεμμολογίας του Συλλόγου Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων νομού Τρικάλων, με εισηγήτρια την κυριά Ελένη Τεζαψίδου πτυχιούχου γεμμολογιας πανεπιστήμιου Αγγλίας. (29/01/2018)

περισσότερα »

Έκθεση DETROP 2018. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι, η Περιφέρεια  Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Τρικάλων και Λάρισας θα συμμετάσχει στην 27η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP..... (29/01/2018)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ POS ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ

Επιστολή προς το υπουργείο Οικονομικών από το Επιμελητήριο Τρικάλων, με θέμα την εξαίρεση σχολικών κυλικείων από την υποχρέωση χρήσης τερματικών POS. (16/01/2018)

περισσότερα »

Τα κάλαντα από τη ΣΜΥ στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων, η χορωδία της Σχολής πραγματοποίησε επίσκεψη στο επιμελητήριο Τρικάλων και έψαλε τα κάλαντα στον Πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιαγιάκος ευχαρίστησε την χορωδία για την όμορφη γιορτινή τους επίσκεψη και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία για την εκπλήρωση των στόχων τους. Επίσης, ευχαρίστησε την ΣΜΥ .... (27/12/2017)

περισσότερα »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Φίλες και Φίλοι, Μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Το μήνυμα της ενότητας που εκπέμπει σταθερά τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο Τρικάλων έχει αποδέκτες: Όλους εσάς. Τους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας που δημιουργείται στον τόπο μας. Είν..... (05/12/2017)

περισσότερα »

Αποτελέσματα εκλογών Επιμελητηρίου Τρικάλων

Από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων, που διεξήχθησαν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, από το σύνολο των 3068 ταμειακά τακτοποιημένων επιχειρήσεων - μελών, ψήφισαν οι 1672. Εκλέχτηκαν ανά τμήμα οι κάτωθι για το νέο...... (05/12/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση Συμμετοχής στις Εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων - 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017

Καλούνται όλοι οι επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων, να δώσουν δυναμικό παρών στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 08:00 – 20:00, στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1, Τρίκαλα).... (01/12/2017)

περισσότερα »

Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων - ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων μετά από σχετική διευκρίνιση του αρμόδιου Υπουργείου, σας  γνωστοποιεί ότι για τις  εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων, που θα γίνουν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου  2017  από ώρα 8,00 πμ έως 8,00 μμ στην αίθουσα διαλ..... (29/11/2017)

περισσότερα »

Ολοκληρωμένες Ηλεκτρονικές - Ψηφιακές πλατφόρμες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Mini- Site επιχείρησης (μικρή ιστοσελίδα), Mini- Site επιχείρησης (μικρή ιστοσελίδα), E-Booking – Τουριστικός Οδηγός και Σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων, Οι δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων πραγματοποιούνται προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας. Αξιοποίησε τις δυνατότητες του Διαδικτύου. Κάνε χρήση χωρίς κόστος των εφαρμογών που δημιουργήθηκαν από το Επιμελητήριο.... (27/11/2017)

περισσότερα »

Η συμβουλευτική υποστήριξη στην υπηρεσία των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Η συμβουλευτική υποστήριξη στην υπηρεσία των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Τρικάλων Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία μέσα από το portal www.trikala-chamber.gr Σύμβουλος Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα γραφεία του Επιμελητηρίου.....     ..... (21/11/2017)

περισσότερα »

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων κατά την 6/6-11-17 συνεδρίαση της, ανακήρυξε τους  κάτωθι υποψήφιους  για τις εκλογές του Επιμελητηρίου που θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017..... (06/11/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Η Εκλογική Επιτροπή του  Επιμελητηρίου Τρικάλων ανακοινώνει  ότι την  3/11/2017 σύμφωνα με το αρ. 4 παρ. 1 του ΠΔ 372/92 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, κυρώθηκαν οι προσωρινοί εκλογικοί κατάλογοι που έχουν συνταχθεί κατά τμήμα του Επιμελητηρίου (Εμπορικό, Μεταποίησης, Υπηρεσιών, Τουριστικό και Αγροτικό).... (03/11/2017)

περισσότερα »

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στο Επιμελητήριο Τρικάλων, παρουσιάστηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων, παρουσία της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, ως επίσημης προσκεκλημένης στην εκδήλωση.... (31/10/2017)

περισσότερα »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στην Έκθεση της Καρδίτσας.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετείχε με συλλογικό περίπτερο 40 τ.μ. στη 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 17 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο «Καπναποθήκες» στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας – Τρικάλων. Το Eπιμελητήριο Τρικάλων, συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στην έκθεση η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Καρδίτσας, αναγνωρίζο..... (19/10/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ημερίδα για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, την Πέμπτη 19/10/2017 και ώρα 19:00

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός (Ν. 4469/2017) στην πράξη: Εσείς θα ρωτάτε… κι εμείς θα απαντάμε», την Πέμπτη 19-10-2017 και ώρα 19:00,στην αίθουσα εκδηλ...... (12/10/2017)

περισσότερα »

Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων ανακοινώνει στα μέλη του Επιμελητηρίου  ότι  για να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των συμβούλων αυτού  θα πρέπει έως την 23/10/2017  και έως ώρα 14,30 να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους...... (11/10/2017)

περισσότερα »

Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων - ΕΚΛΟΓΕΣ & ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων η οποία συγκροτήθηκε με την 1981/114994/4-8-2017 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας , βάση του ΠΔ 372/92 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις..... (28/08/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση Συμμετοχής στη Συμφωνία Συνεργασίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα προς όφελος των επιχειρηματιών

Το Επιμελητήριο Τρικάλων καλεί τους Επιχειρηματίες – μέλη του να αξιοποιήσουν τη γόνιμη και ωφέλιμη διαπραγμάτευση της Συμφωνίας Συνεργασίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα, που υπέγραψαν η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ο αστικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλ..... (25/08/2017)

περισσότερα »

Ημερίδα Επιμελητηρίου Τρικάλων - Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Επιχειρηματίες στην Ενημερωτική ημερίδα με θέμα  «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων - Άλλοι εναλλακτικοί τρόποι διάσωσης μιας επιχείρησης  (Ν. 4469/2017)» την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1). (27/06/2017)

περισσότερα »

FOODEXPO 10-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη δυνατότητα  συμμετοχής στην 5η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα..... (13/06/2017)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ» ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6 ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Τρικάλων και εστιάζει σε, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το τραπεζικό πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού. (08/06/2017)

περισσότερα »

ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ν.Παππάς στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου το πρωί, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ν. Παππάς βρέθηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Τον υπουργό κ. Νίκο Παππά υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Τσόλας, Στέφανος Γιώτης και Χρήστος Ζαραμπούκας καθώς και η διευθύντρια του φορέα Αθανασία Βράντζα. (02/06/2017)

περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σαν στόχο την καταγραφή των απόψεων των φορέων για την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης του προορισμού. (26/05/2017)

περισσότερα »

Η επιχειρηματικότητα των Τρικάλων στέκεται απέναντι στις προθέσεις της κυβέρνησης και των δανειστών συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της 17 Μαΐου

Η επιχειρηματικότητα των Τρικάλων συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 17 Μαΐου  αντιδρώντας στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες όπως οι αυξημένες επιβαρύνσεις..... (16/05/2017)

περισσότερα »

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου προς τους κ.κ. Υπουργούς, Οικονομικών και Οικονομίας & Ανάπτυξης... - Επιτακτική ανάγκη η θέσπιση ακατάσχετου ορίου στους λογαριασμούς όψεως των επιχειρήσεων

Κύριοι Υπουργοί, Η αναγκαστική κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών των επιχειρήσεων το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια ως εισπρακτικό μέσο των οφειλών του ελληνικού δημόσιου και των ασφαλιστικών οργανισμών, έχε..... (10/05/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Επιχειρηματικές Συναντήσεις των κλάδων Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού με αγοραστές και ταξιδιωτικά γραφεία από Ομόθρησκες χώρες

Το Επιμελητήριο Τρικάλων και η Enterprise Greece, μετά την επιτυχή διεξαγωγή της πρώτης διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων στους κλάδους Εκκλησιαστικών Ειδών και Θρησκευτικού Τουρισμού, φέρνουν σε επαφή για δεύτερη φορά τους ξένους με τους Έλληνες.... (10/04/2017)

περισσότερα »

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη Δ.Ε. Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2017”

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του, συμμετείχε στη  Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2017”, που διεξήχθη από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Περισσότεροι από 46.000 επαγγελματίες από 22.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται... (20/03/2017)

περισσότερα »

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της κοινής πρωτοχρονιάτικης πίτας του επιχειρηματικού κόσμου στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Με την παρουσία των εκπροσώπων του επιχειρηματικού, εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Επιμελητήριο Τρικάλων, την Ομοσπονδία ΕΒΕ και τους Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού. (19/02/2017)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για την πρόθεση συμμετοχής με συλλογικό περίπτερο, για την προβολή των τοπικών παραγόμενων προϊόντων των Τρικάλων, στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA που θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στην Κολωνία της Γερμανίας.... (08/12/2016)

περισσότερα »

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Λειτουργία Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων (ΗΜΑ). Ανακοινώνουμε προς κάθε επιχείρηση – μέλος του Επιμελητηρίου Τρικάλων ότι, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016 ολοκληρώνεται υποχρεωτικά στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ), η ηλεκτρονική εγγραφή και καταχώριση των στοιχείων των παρακάτω υπόχρεων:Επιχειρήσεων που παράγουν ..... (23/11/2016)

περισσότερα »

FOODEXPO 18-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για την δυνατότητα  συμμετοχής στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα. Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στο περ..... (28/09/2016)

περισσότερα »

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στην 81η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων συμμετείχε Με πρείπτερο 68 τ.μ. στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που πραγματοποιήθηκε από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στο περίπτερο 2 το οποίο φιλοξένησε Επιμελητήρια από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της υπογραφε..... (16/11/2016)

περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Τρικάλων στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρός του, κύριος Γιαγιάκος Βασίλειος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων, κύριος Μιχαλάκης Χρήστο.... (05/09/2016)

περισσότερα »

FOODEXPO 18-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για την πρόθεση συμμετοχής στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα.... (11/07/2016)

περισσότερα »

Κεντρικές Ημερίδες Ενημέρωσης του τοπικού πληθυσμού σε Τρίκαλα και Φαρκαδόνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER»

Η «Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ Ο.Τ.Α» (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε) στο πλαίσιο σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Π.Ε. Τρικάλων για την περίοδο 2014-2020, συνδιοργανώνει με το Επιμελητήριο Τρικάλων και το Δήμο Φαρκαδόνας Κεντρικές Ημερίδες Ενημέρωσης με σκοπό την ενημέρωση πληροφόρηση του τοπικού πληθυσμού σχετικά με την..... (27/06/2016)

περισσότερα »

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και την Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου παρέχει πλέον την υπηρεσία έκδοσης Ψηφιακής Υπογραφής στις επιχειρήσεις μέλη του.  Η ψηφιακή υπογραφή είναι ένα σημαντικό εργαλείο που μειώνει στο ελάχιστο τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και προσφέρει ... (15/06/2016)

περισσότερα »

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων αντιπροσωπείας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων από αντιπροσωπεία της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης, υποδέχτηκε την Β Γραμματέα της πρεσβείας των ΗΠΑ κα. Μαρία Φραγκάκη, συνοδευόμενη από τον οικονομικό σύμβουλο κ. Κων/νο Κωνσταντόπουλο... (14/06/2016)

περισσότερα »

"ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ" - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΦΟΡΕΩΝ ΕΩΣ 28-06-2016

Στα πλαίσια προσπάθειας ενημέρωσης όλων των φορέων που θα πρέπει να εγγραφούν στα μητρώα Φορέων Εκμετάλλευσης ή Εμπόρων που τηρεί η υπηρεσία μας για την εφαρμογή του «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΞΥΛΕΙΑΣ» και των υποχρεώσεων που απορρέουν βάσει της  Κ... (03/06/2016)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη διοργάνωση συμμετοχής, στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη ... (01/06/2016)

περισσότερα »

Σύσκεψη για τον ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύσκεψη για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα Τρικάλων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Τρικάλων, στην οποία συμμετείχαν  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και εκπρόσωποι του Δ.Σ., οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι από τους δήμους Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης, αρμόδιος περιφερειακός σύμ... (18/04/2016)

περισσότερα »

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ - ΔΕΤΡΟΠ 26-29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του για τη διοργάνωση συμμετοχής, στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “DETROP BOUTIQUE”, που θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη... (04/02/2016)

περισσότερα »

Συνάντηση με την νέα Αμερικανίδα Γενική Προξένο στην Θεσσαλονίκη

Η κ. Rebecca A. Fong ή νέα Αμερικανίδα Γενική Πρόξενος της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της (σε αντικατάσταση του κ. Robert Sanders) επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 τα Τρίκαλα και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στο Δημαρχείο ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψή της με γεύμα σε ταβέρνα της πόλης μας όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο καθώς και μέλη του Δ.Σ...... (02/02/2016)

περισσότερα »

ΙΚΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Σας Γνωστοποιούμε ότι, κατά τις εκδικάσεις των ενστάσεων στην Τοπική Διοικητική Επιτροπή του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Τρικάλων, που βρίσκεται στην οδό Ομήρου 13 στα Τρίκαλα, οι λογιστές που θα εκπροσωπούν εργοδότες, που δεν θα παρίστανται οι ίδιοι, από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να φέρουν μαζί του εξουσιοδότηση του ενιστάμενου εργοδότη, για το ο..... (04/01/2016)

περισσότερα »

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της δράσης “METEORISIMO” και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίωνδιοργανώνει ανοιχτή εορταστική εκδήλωση, για την στήριξη των τοπικών προϊόντων, της τοπικής παραγωγής και της τοπικής αγοράς....  (23/12/2015)

περισσότερα »

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - 20 & 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της δράσης “METEORISIMO” διοργανώνει δύο ανοιχτές εορταστικές εκδηλώσεις, για την στήριξη των τοπικών προϊόντων, της τοπικής παραγωγής και της τοπικής αγοράς. Τα τοπικά παραγόμενα προϊόντα μας, είναι προϊόντα εγνωσμένης αξίας και ποιότητας, είναι κομμάτι του τόπου μας και αποτελούν έναν..... (17/12/2015)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΧΒ

Σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων-ΣΘΕΒ, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών και η Πανελλήνια Ένωση Βιομηχανιών Χρωμάτων Βερνικιών θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στην πόλη της Λάρισας την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΣΘΕΒ ..... (08/12/2015)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στo πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, γνωστοποιεί ότι θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 14 Οκτωβρίου, στο χώρο «καπναποθήκες» στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας – Τρικάλων. ΠΡΟΣΚΛ..... (30/09/2015)

περισσότερα »

"ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΤΥΡΙΑ". ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LACTIMED ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος LACTIMED ENPI MED, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνουν την δράση «Ανταλλαγές εμπειριών των παραγωγών και παρουσιάσεις των μεσογειακών τυριών σε πόλεις της Ελλάδος- Road-Show». Το πρόγραμμα LACTIMED στοχεύει στην δημιουργία και ενθάρρυν..... (24/09/2015)

περισσότερα »

Διαβούλευση για την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας

Ο Σύνδεσμος  Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί  να παρευρεθείτε στην ενημερωτική  εκδήλωση με θέμα : "Διαβούλευση για την ίδρυση της Ένωσης Αγροτουρισμού Θεσσαλίας" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων... Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι του «Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας» (ΣΕΑΓΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Φραντζεσκάκη, ..... (24/06/2015)

περισσότερα »

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΤΟΥΛΙ - 6-7 Ιουνίου - "Πολιτικές ανάπτυξης ορεινών όγκων -Οι απαντήσεις των τοπικών κοινωνιών στην κρίση"

Σπουδαίοι επιστήμονες στο μαγικό Περτούλι για τους Ορεινούς Όγκους της Ελλάδας. Όλα έτοιμα για τη Διήμερη Στρογγυλή Τράπεζα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ από το Δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας. Στις 6 και 7 Ιουνίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.Με τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, του Επιμελητηρίου Τρικάλων και του EUROPE DIRECT   Δεκάδες σπουδαίοι και διακεκριμένοι επιστήμονες από πολλά Πανεπιστήμια της χώρας ,τεχνοκράτες και επιτυχημένοι αυτοδιοικητικοί θα βρεθούν σε έναν μαγ..... (02/06/2015)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ "ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ - ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ"

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με το Δήμο Φαρκαδόνας διοργανώνει την Πέμπτη 4/6/2015 και ώρα 8:00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών και  τη στροφή σε δυναμικές καλλιέργειες.... (29/05/2015)

περισσότερα »

Ενθουσιασμένοι οι εκπρόσωποι του εμποροβιοτεχνικού κόσμου των Τρικάλων από τις διαδικτυακές εφαρμογές του Επιμελητηρίου

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Μάϊου ο πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Γιαγιάκος, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μπλουγούρα και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Τρικάλων κ. Αθανασίου. Η συνάντηση έγινε στο Επιμελητήριο Τρικάλων όπου πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσί..... (28/05/2015)

περισσότερα »

Ολοκληρωμένη πρόταση για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού από τον Βασίλη Γιαγιάκο

Την παρουσίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων στη γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 24-25 Απριλίου 2015. Μια συνολική αναπτυξιακή ατζέντα που θα αναβαθμίσει τον επιμελητηριακό θεσμό παρουσίασε στην ομιλία του στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε χθες στην Πάτρα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος αποσπ..... (27/04/2015)

περισσότερα »

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σταθάκη

Την Μ. Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Σταθάκη με τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τρικάλων κ. Παπαδόπουλο Σάκη, κ. Σιμορέλη Χρήστο και τους προέδρους του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο Βασίλειο, του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Νανόπουλο Βασίλειο και του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Γεωργιάδη Στέφανο... (09/04/2015)

περισσότερα »

"ΑΓΟΡΑ ΣΕ...ΚΙΝΗΣΗ" - ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, το Χορευτικό Συγκρότημα του Δήμου Τρικκαίων, το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Α.Π.Σ. Τρίκαλα- Ελλ... (02/04/2015)

περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΠ ΡΑΟΥΞΕΛ

Επίσκεψη του κ. Δημάρχου και αντιπροσωπείας της αδελφοποιημένης γερμανικής πόλης Καστρόπ Ράουξελ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Τρικάλων. Η αντιπροσωπεία της πόλης Καστρόπ Ράουξελ συνοδευότανε από το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, τον τέως Δήμαρχο κ. Λάππα και τους αντιδημάρχους κ. Κυρίτση και κ. Αναστασίου.... (20/03/2015)

περισσότερα »

Ενημερωτική ημερίδα «Φερεγγυότητα και πιστοληπτική ικανότητα επιχειρήσεων – Διασφάλιση εμπορικών συναλλαγών» ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19:00

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε. σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Φερεγγυότητα και πιστοληπτική ικανότητα επιχειρήσεων – Διασφάλιση εμπορικών συναλλαγών», την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).... (17/03/2015)

περισσότερα »

www.trikalamarket.gr - H ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡIΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ο Επιμελητήριο Τρικάλων, αναβάθμισε τις ψηφιακές του υπηρεσίες και δημιούργησε τη ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – www.trikalamarket.gr, η οποία λειτουργεί και είναι διαθέσιμη σε όλους του επιχειρηματίες του νομού μας. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (e-Mall) όλου του νομού δίνει τη δυνατότητ... (27/02/2015)

περισσότερα »

PHILOXENIA 2014. Με επιτυχία η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη 30η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2014, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,  από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2014, η οποία είχε σαν στόχο να αναδείξει ότι πιο σύγχρονο έχει η τουριστική βιομηχανία διεθνώς, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και επαγγελματικού προσανατολισμού. Στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπήθηκε το μεγαλύτερο τμήμα του εγχώριου τουριστικού «χάρτη»..... (18/11/2014)

περισσότερα »

Ψηφιακή Αναγγελία διακίνησης Νωπών Οπωροκηπευτικών στο ΜΕΝΟ (Μητρώο Εµπόρων Νωπών Οπωροκηπευτικών)

Υποχρεωτική η ψηφιακή αναγγελία φορτίου νωπών οπωροκηπευτικών για τα στάδια των εξαγωγών προς Τρίτες Χώρες, εισαγωγών από Τρίτες Χώρες, αποστολών προς την Ε.Ε. και παραλαβών από την Ε.Ε., από τις 15-09-2014. (18/09/2014)

περισσότερα »

Προτάσεις των Προέδρων του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Αγγελάκη και Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Καλλέα για τις Φορολογικές και Ασφαλιστικές υποχρεώσεις

Το συντονισμό της δράσης τους αποφάσισαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Επιμελητήριο Τρικάλων, οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου κ. Βασίλης Γιαγιάκος, της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Αγγ... (16/06/2014)

περισσότερα »

Β’ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Πρωτοβουλία για την υποστήριξη της Τοπικής ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας – Θυρίδες Επιχειρηματικότητας»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο υποστήριξης της τοπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας» με διακριτικό τίτλο  «ΣΥΝ- ΕΠΙΧΕΙΡΩ» ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τους ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων ..... (12/06/2014)

περισσότερα »

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Beyond Silicon Valley

Σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο σου βήμα στην επιχειρηματικότητα και χρειάζεσαι πρακτικές ιδέες για το πώς να ξεκινήσεις; Ψάχνεις για καθοδήγηση στο πώς να αξιοποιήσεις ιδιωτικούς και δημόσιους πόρους; Φέτος την άνοιξη, έχεις την ευκαιρία, μαζί με ανθρώπους... (30/04/2014)

περισσότερα »

Δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για το νόμο-πλαίσιο για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων

Κ. Χατζηδάκης : «Μετά από προεργασία αρκετών μηνών κατατίθεται σήμερα στη Βουλή ένα νομοσχέδιο – μεταρρύθμιση για τις αδειοδοτήσεις των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Ένα νομοσχέδιο που απλουστεύει ριζικά τις αδειοδοτήσεις και στέλνει το μήν..... (25/04/2014)

περισσότερα »

Οι Παραγωγοί Ηλεκτρικής Ενέργειας Ν. Τρικάλων στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ για τα φωτοβολταϊκά

Οι Παραγωγοί Ηλεκτρικής Ενέργειας, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων αναχωρούν αύριο στις 7 το πρωί με ναυλωμένο λεωφορείο για τη πανελλαδική συγκέντρωση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προκειμένου να διαμαρτ..... (27/03/2014)

περισσότερα »

Η ανάπτυξη στο επίκεντρο της επίσκεψης του αντιπεριφερειάρχη κ. Τσίγκα στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας ο οποίος συζήτησε με τον πρόεδρό του κ. Βασίλη Γιαγιάκο για ζητήματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος.Ο κ.  Τσίγκας..... (21/03/2014)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην Δ.Ε. «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2013» (18/04/2013)
ICC: Οι παγκόσμιες εμπορικές συμφωνίες θα παράγουν εξαγωγές και θα δημιουργήσουν 21 εκατ. θέσεις εργασίας (24/04/2013)
Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση για το έργο Ανακυκλω-ΖΩ (09/02/2013)
Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι Αιτήσεις Συμμετοχής για το πρόγραμμα "Ανακυκλω-ΖΩ" (09/02/2013)
Λήξη αυτοαπογραφής των επιχειρήσεων στο Γ.Ε.ΜΗ (11/12/2012)
Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ «Δράσεις για πράσινες καλλιέργειες» με συντονιστή το Επιμελητήριο Τρικάλων (30/10/2012)
Παρουσίαση των Τρικαλινών τοπικών προϊόντων στις εκθέσεις Πιερίας και Καρδίτσας (19/10/2012)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΘ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 2012 (07/02/2012)
Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum τον Απρίλιου 2013 στην Θεσσαλονίκη: Αιτήσεις Συμμετοχής μέχρι 30-11-2012 (19/11/2012)
Ημέρα Πληροφόρησης των Επιχειρηματίων η 19η Απριλίου για τις Αγορές σε Κίνα, Μαρόκο, Ουκρανία, Σερβία, Τουρκία (09/04/2012)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss