ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ    / ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  RSS 2.0 

Πραγματοποίηση Διαδικτυακού Σεμιναρίου από την Ευρ.Επιτροπή για τη χρήση της Διαδικτυακής Πύλης Access2Markets

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πραγματοποιήσει ανοιχτό Διαδικτυακό Σεμινάριο εκπαίδευσης χρήσης επί της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Access2Markets, την 10η Φεβρουαρίου 2022 (09:00 - 11:00 ώρα Βρυξελλών)..... (02/02/2022)

περισσότερα »

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων - Σε εξέλιξη οι δηλώσεις συμμετοχής

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων -Σε εξέλιξη οι δηλώσεις συμμετοχής..... (14/10/2021)

περισσότερα »

Απονομή πιστοποιητικών σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων - Έναρξη νέου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων

Την περασμένη Κυριακή σε ειδική συνάντηση αφιερωμένη στην εκπαίδευση, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων βρέθηκε με τους επιχειρηματίες και τα στελέχη επιχειρήσεων που ολοκλήρωσαν..... (11/10/2021)

περισσότερα »

Webinar με θέμα: «UK Shopper: Ευκαιρία Ανάπτυξης της Ελληνικής Tax Free Αγοράς»

Η Global Blue, o κορυφαίος πάροχος επιστροφής ΦΠΑ στον κόσμο, διοργανώνει Webinar με θέμα: «UK Shopper: Ευκαιρία Ανάπτυξης της Ελληνικής Tax Free Αγοράς», την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 και..... (14/05/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον μεταποιητικό τομέα παγκοσμίου κύρους (World Class Manufacturing training programme)

Το Κέντρο Βιομηχανικής Συνεργασίας ΕΕ-Ιαπωνίας (EU-Japan Centre for Industrial Cooperation), θα πραγματοποιήσει στις 15-19 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον μεταποι..... (14/05/2021)

περισσότερα »

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Ένας ολοκληρωμένος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους κλάδους Λιανικού Εμπορίου (B2C), Βιομηχανίας και Χονδρικού Εμπορίου (B2B), Φιλοξενίας και Εστίασης (τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις εστίασης)..... (12/05/2021)

περισσότερα »

Eπιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές» από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σας προσκαλεί σε ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές»..... (16/04/2021)

περισσότερα »

Σεμινάριο: Πρακτικός Οδηγός για εξαγωγές στη Ρωσία

Η αγορά της Ρωσίας παραμένει ιδιαίτερα ελκυστική για αρκετές επιχειρήσεις παρά το γεγονός ότι η νομοθεσία της, οι δυσκολίες στις μεταφορές, το αχανές της χώρας, αλλά και το θέμα ..... (03/03/2021)

περισσότερα »

Διαδικτυακό συνέδριο "Intercultural Communication between China and Europe’’ (21.1.2021)

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από το Γραφείο ΟΕΥ Πεκίνου, γνωστοποιούμε τη διοργάνωση διαδικτυακού συνεδρίου με θέμα "Intercultural Communication between China and Europe’’, το οποίο θα διεξαχ.... (13/01/2021)

περισσότερα »

Webinar με θέμα "Ισραηλινές επενδύσεις"

Webinar με θέμα "Ισραηλινές επενδύσεις" πραγματοποιεί  το Israel Greece Chamber of Commerce σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Ισραήλ καi τον οργανισμό Enterprise Greece, στις 26.... (24/11/2020)

περισσότερα »

WEBINAR από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τον Γεωργικό και Αγροδιατροφικό κλάδο στην Ελλάδα 

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμμετέχει σ' ένα πρόγραμμα με τίτλο "Stay Export" της Ένωσης Ιταλικών Επιμελητηρίων με σκοπό την στήριξη της διεθνοποίησης των ιταλικών επιχειρήσεων.... (14/10/2020)

περισσότερα »

Captital Link Webinar "ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ 2ης ΕΥΚΑΡΙΑΣ"

Την Τρίτη 6.10.2020 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιθεί webinar κατά τη διάρκεια του οποίου αξιόλογοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις σημαντικές καινοτομίες που εισάγει ο νέος «Κώδικας Διευθέτησης Οφειλ.... (30/09/2020)

περισσότερα »

Εξ αποστάσεως σεμινάριο "SALES MASTERY I" για πωλητές B2B (χονδρικού εμπορίου)

Ξεκινάει στις 19/10/2020 το εξ αποστάσεως σεμινάριο  SALES MASTERY I - PROPAYBACK TOOL BY TACK ''BOOST YOUR SALES SKILLS IN THIS NEW UNCERTAIN ERA'', το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα.... (28/09/2020)

περισσότερα »

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις σχετικά με το σύστημα πιστοποίησης που εφαρμόζεται στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση

Το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Μόσχας (Γραφείο ΟΕΥ) σε συνεργασία με την εταιρεία CCIS Expertise (http://www.ccis-expertise.com/) διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο για.... (04/09/2020)

περισσότερα »

B2B Webinar με θέμα την αύξηση της ζήτησης για οργανικά και βιώσιμα προϊόντα της ΕΕ

Το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Τζέντα μας ενημερώνει για τη διοργάνωση B2B Webinar από την Ευρωπαϊκή Επιτροπήμε θέμα την αύξηση της ζήτησης για οργανικά και βιώσιμα... (27/08/2020)

περισσότερα »

Το δικό της χώρο αποκτά η επιμόρφωση στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Ο Βασίλης Γιαγιάκος παρουσίασε τα σχέδια της αναμορφωμένης αίθουσας που θα στεγάσει το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου

Το δικό της καλαίσθητο χώρο θα αποκτήσει η επιχειρηματική εκπαίδευση στα Τρίκαλα σηματοδοτώντας τη σημασία που αποδίδει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στη γνώση η οποία είναι μια εξελικτική διαδικασία που αποδίδει πολλαπλασιαστικά στην επιχειρηματικότητα…. (18/10/2019)

περισσότερα »

Ξεκινάει τη λειτουργία του το Κέντρο Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης του για την ενεργή υποστήριξη των επιχειρήσεων – μελών του, έχει υλοποιήσει με επιτυχία πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων πιστεύοντας ότι η συνεχής και συστηματική βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των επιχειρηματιών…… (20/09/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στους Τρικαλινούς Επιχειρηματίες για συμμετοχή στην Ακαδημία Επιχειρηματικότητας Μύλου των Ξωτικών

Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και με την υποστήριξη της Optimal HR Group, υλοποιεί την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών. Η δημιουργία της συγκεκριμένης Ακαδημίας αφορά σε:- ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των τρικαλινών επιχειρήσεων, - βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης, - ..... (23/03/2018)

περισσότερα »

Eπιμορφωτικό σεμινάριο γεμμολογίας του Συλλόγου Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων νομού Τρικάλων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο γεμμολογίας του Συλλόγου Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων νομού Τρικάλων, με εισηγήτρια την κυριά Ελένη Τεζαψίδου πτυχιούχου γεμμολογιας πανεπιστήμιου Αγγλίας. (29/01/2018)

περισσότερα »

To Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου υλοποιήθηκε ο επαναληπτικός κύκλος του Σεμιναρίου «Στρατηγική & Διαχείριση Πωλήσεων Λιανικής»

Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαρτίου 2017 υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Τρικάλων  για δεύτερη συνεχόμενη φορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Στρατηγική & Διαχείριση Πωλήσεων Λιανικής», λόγω έντονου ενδιαφέροντος των επιχειρηματιών... (20/03/2017)

περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο σεμινάριο «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων με τη συνεργασία της Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπ..... (06/03/2017)

περισσότερα »

To περασμένο Σαββατοκύριακο υλοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Στρατηγική & Διαχείριση Πωλήσεων Λιανικής» από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου 2017 διεξήχθη από το Επιμελητήριο Τρικάλων το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Στρατηγική & Διαχείριση Πωλήσεων Λιανικής» για τις επιχειρήσεις – μέλη του με αντικείμενο δραστηριότητας στον κλάδο του λιανικ.... (20/02/2017)

περισσότερα »

B' Πρόσκληση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα «Στρατηγική & Διαχείριση Πωλήσεων Λιανικής» από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Διοργάνωση από το Επιμελητήριο για δεύτερη συνεχόμενη φορά λόγω έντονου ενδιαφέροντος των επιχειρηματιών - μελών του. Το Επιμελητήριο Τρικάλων λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των επιχειρηματιών – μελών του στον κλάδο του λιανικού εμπορίου,.... (14/02/2017)

περισσότερα »

Σεμινάριο με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στο πλαίσιο της υποστήριξης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών του και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – πρώην ΟΠΕ) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα.... (27/01/2017)

περισσότερα »

Πρόσκληση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα «Στρατηγική & Διαχείριση Πωλήσεων Λιανικής» από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τους επιχειρηματίες – μέλη του με αντικείμενο δραστηριότητας στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, ότι το διήμερο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Στρατηγική & Διαχείριση Πωλήσεων Λιανικής.... (17/01/2017)

περισσότερα »

Μεγάλη συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που υλοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων με θέμα «Αποτελεσματική Διαχείριση Απόδοσης του Τμήματος Πωλήσεων»

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  «Αποτελεσματική Διαχείριση Απόδοσης του Τμήματος Πωλήσεων» που υλοποίησε το Επιμελητήριο Τρικάλων για τις επιχειρήσεις – μέλη του με αντικείμενο δραστηριότητας στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου.... (16/11/2016)

περισσότερα »

Πρόσκληση στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Αποτελεσματική Διαχείριση Απόδοσης του Τμήματος Πωλήσεων»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τους επιχειρηματίες – μέλη του με αντικείμενο δραστηριότητας στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου, ότι το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Αποτελεσματική Διαχ.... (03/10/2016)

περισσότερα »

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, το σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων τους

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 23-06-2016, στο Επιμελητήριο Τρικάλων, το σεμινάριο Grow Greek Tourism Online, μια πρωτοβουλία της Google σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμ.... (27/06/2016)

περισσότερα »

Grow Greek Tourism Online: Σεμινάριο ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρηματιών στο Επιμελητήριο Τρικάλων - Τα πέντε βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επιχειρηματιών με τουριστική, εμπορική ή οποιαδήπ.... (15/06/2016)

περισσότερα »

Νέα Σεμινάρια από το Επιμελητήριο Τρικάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Το Επιμελητήριο Τρικάλων συνεχίζει την υλοποίηση σεμιναρίων και προσκαλεί τους επιχειρηματίες – μέλη του, να δηλώσουν συμμετοχή στις θεματικές ενότητες που άπτονται του ενδιαφέροντος τους και έχουν προγραμματιστεί να διεξ.... (19/06/2015)

περισσότερα »

Κύκλος Σεμιναρίων από το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων προσκαλεί τους επιχειρηματίες – μέλη του, να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 18:00 Τι προβλέπ..... (12/06/2015)

περισσότερα »

Πως να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την παρούσα οικονομική κρίση & πως να προετοιμαστείτε σωστά για την επόμενη μέρα

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν σε σεμινάριο με θέμα: «ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡ..... (05/11/2014)

περισσότερα »

Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα από την ΚΕΕΕ

Η Κεντρική ΄Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με χαρά σας ενημερώνει για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος "Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα". Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 4.200 στελέχ...... (15/10/2014)

περισσότερα »

Σεμινάριο “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ’’ από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας

Νομοί Λάρισας - Βόλου, Ξενοδοχείο Divani Λάρισα, 14 Δεκεμβρίου 2013Νομοί Τρικάλων – Καρδίτσας, Ξενοδοχείο Gallery Art, Τρίκαλα 15 Δεκεμβρίου 2013ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΗ Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας προσφ..... (03/12/2013)

περισσότερα »

Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας

Πρώτη ημέρα υποβολής: 15/3/2012Τελευταία ημέρα υποβολής: 31/12/2015Εκδούσα Αρχή: Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)ΠερίληψηΤο Πρόγραμμα υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο πλαίσιο του Επιχειρησ.... (18/11/2013)

περισσότερα »

Υλοποίηση ενός ακόμη επιδοτούμενου προγράμματος κατάρτισης με θέμα: «Διεθνές Εμπόριο και Εξαγωγές στην πράξη»

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου προγραμματίζει την υλοποίηση ενός ακόμη προγράμματος κατάρτισης με θέμα: «Διεθνές Εμπόριο και Εξαγωγές στην πράξη» με έναρξη την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 και λήξη το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013.... (05/07/2013)

περισσότερα »

Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας από το ΤΕΕ

Το ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής και Δυτ. Θεσσαλίας και η  Ν.Ε. Τρικάλων, ανακοινώνουν ότι θα υλοποιηθεί Σεμινάριο Επιμόρφωσης Τεχνικών Ασφαλείας διάρκειας 100 ωρών. Το κόστος συμμετοχής είναι 100 ευρώ για μέλη ΤΕΕ και Τεχνολόγους και 150 ευρώ για τους υπόλ... (19/06/2012)

περισσότερα »

«Δράσεις για «πράσινες» καλλιέργειες»

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια διακρατικού προγράμματος από το Επιμελητήριο. Το Επιμελητήριο Τρικάλων, θα διοργανώσει κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, βασιζόμενο στο εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος, διάρκειας 240 ωρών. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα ξεκινήσουν τέλη Φεβρουάριου. (06/02/2012)

περισσότερα »

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ - ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έναρξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων“Ηλεκτρονικό Εμπόριο για Παραδοσιακά Προϊόντα – γυναίκες 50+”Μέθοδοι προώθησης πωλήσεων τοπικών παραδοσιακών προϊόντωνΤο Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο του προγράμματος “Ηλεκτρονικ.... (04/02/2011)

περισσότερα »

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών - Εθνική Μονάδα του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση ανακοινώνει την πραγματοποίηση Θεματικού Σεμιναρίου (Thematic Seminar) για το έτος 2010 με θέμα:«Η Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση μέσ...... (12/11/2010)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ (22/05/2008)
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (20/05/2008)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2007-2008 (22/05/2008)


1  2 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss