ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
13/05/2021

apostoli_F12149.jpg

Ενημέρωση 18/06/2021

 

Γεωγραφική επέκταση και Παράταση υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών 2021

 

Γεωγραφική επέκταση του Προγράμματος Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών σε όλη την Ελλάδα ανακοινώνει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Οι επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί που ενδιαφέρονται για ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού παραγωγής, υπηρεσιών πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους συνοδευόμενη μόνο από τη λίστα των ΚΑΔ-κωδικών δραστηριότητας τους, έως και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ) και να έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών 2020 μεταξύ €15.000-€500.000.

 

Η πλήρης Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ www.mkoapostoli.gr , στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών».

 

 

Πληροφορίες δίδονται μόνο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στις διευθύνσεις: t.galdara@mkoapostoli.gr  ή e.kiousis@mkoapostoli.gr

 

Επισυνάπτονται η νέα Πρόσκληση με παράταση και η Αίτηση Συμμετοχής. 

-------

Νέο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών με ΔΩΡΕΑ εξοπλισμού παραγωγής ή/και υπηρεσιών πιστοποίησης και επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), ανακοίνωσε η ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι εγκατεστημένοι στη Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία (Ανατολική-Κεντρική-Δυτική) και Θράκη, να δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της Αγροδιατροφής/ Βιομηχανίας Τροφίμων και Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ), να έχουν κλείσει δύο διαχειριστικές χρήσεις και να έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών μεταξύ €15.000-€500.000. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από τη λίστα των ΚΑΔ-κωδικών δραστηριότητας τους, αυστηρά έως και την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. 

 

Περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ https://mkoapostoli.com/ , στην ενότητα «Η Δράση μας», στην υποενότητα «Προγράμματα» με τον τίτλο «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων & Συνεταιρισμών».

-----

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
AITISISYMMETOCHIS2021-MEPARATASI_F28609.doc
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ _ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss