ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ»
28/05/2010

ΝΕΟΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Τρίκαλα, 28/05/10

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο του στρατηγικού του σχεδιασμού για έγκυρη και έγκαιρη παροχή επιχειρηματικής πληροφόρησης, θα ήθελε να ενημερώσει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη διεξαγωγή του Φόρουμ, με θέμα «Περιφερειακή Οικονομική Συνεργασία μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας», στην Αδριανούπολη Τουρκίας, στις 18 Ιουνίου 2010.

Διοργανωτές είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας [ΚΕΕΕ], η Ένωση Τουρκικών Επιμελητηρίων [ΤΟΒΒ] και το Επιμελητήριο της Αδριανούπολης [DEIK]. Στην οργάνωση θα συνεργαστούν επίσης, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών [ΣΕΒ], το Χρηματιστήριο Προϊόντων της Αδριανούπολης καθώς και το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη.

Στόχος του φόρουμ είναι, η προσέλκυση επιχειρήσεων από Ελλάδα και Τουρκία για την διερεύνηση επιχειρηματικών ευκαιριών και σύναψη συνεργασιών.

Οι κλάδοι ενδιαφέροντος στο συγκεκριμένο Φόρουμ, είναι ο Τουρισμός, η Γεωργία (Αγροτικά Προϊόντα, Γεωργικά Μηχανήματα, φυτοφάρμακα κτλ), η Βιομηχανία Τροφίμων (επεξεργασία φρούτων και λαχανικών, γαλακτοκομικά προϊόντα, άλευρα κτλ) οι Κατασκευές και τα Δομικά Υλικά. Πρωταρχικός στόχος των διοργανωτών είναι, να δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος στις παρουσιάσεις και συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ θα συζητηθούν επίσης, προβλήματα που αντιμετωπίζονται στις διμερείς συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών, όπως δασμολογικοί φραγμοί κτλ, παρουσία των αρμοδίων αρχών και των δύο χωρών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Για να προμηθευτείτε την φόρμα συμμετοχής αλλά και για περισσότερες πληροφορίες: υπεύθυνη κα Σδρένια Σοφία – Οικονομολόγος & Επιχ/κή Σύμβουλος (τηλ. 2431028189, e-mail: sdrenia @ trikalabiz.gr).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss