ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Στη γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ μίλησε ο Βασίλης Γιαγιάκος - Κομβικός ο ρόλος του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων και αντιπροέδρου της ΚΕΕΕ για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας
29/11/2021

Στη Γενική Συνέλευση της  Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και των παραγωγικών φορέων της χώρας.

Ο κ. Γιαγιάκος και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας τόσο στα διαχρονικά που συνδέονται με χρόνιες παθογένειες, όσο και σε εκείνα που προέκυψαν λόγω της πανδημίας, εστίασε στη σημασία και το ρόλο του επιμελητηριακού θεσμού ως βασικού συμβούλου προς την πολιτεία για την διαμόρφωση πολιτικών και νομοθεσιών που αναπτύσσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, με γνώμονα πάντα το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές καινοτόμες προτάσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων στον πρωτογενή τομέα για την αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της Θεσσαλίας στην αγροδιατροφή και κυρίως στον τουρισμό για τον οποίο ο ίδιος έχει οριστεί ως υπεύθυνος σε Πανελλαδικό επίπεδο από την ΚΕΕ, μέσω της οποίας θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

FOTO1_F4956.jpg

 

Τέλος, ο κ. Γιαγιάκος, υπογράμμισε την ανάγκη ψηφιακής αναβάθμισης  των Επιμελητηρίων για την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών στα μέλη τους, στο πλαίσιο της ψηφιακού ανασχηματισμού της επιχειρηματικότητας.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Γιαγιάκος είχε την δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους της κυβέρνησης αλλά και της αυτοδιοίκησης με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα της επιχειρηματικότητας.

 

FOTO2_F4989.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss