ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση Διαβούλευσης του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων
29/09/2021

Συνάντηση Διαβούλευσης του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων

 

Την Τρίτη 28/09/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση διαβούλευσης με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού του νομού μας. 

Στη συνάντηση, τον συντονισμό της οποίας είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα κ. Γιαγιάκος Βασίλης παρέστησαν, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας και αντιπρόεδρος του φορέα κ. Μπουτίνας Γιάννης, εκπρόσωποι των Δήμων Μετεώρων και Πύλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων κ. Κουρούπας Γιάννης, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων, μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.    

Η συνάντηση ξεκίνησε με παρουσίαση, των σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων προβολής και προώθησης της περιοχής μας τα οποία έχει αναπτύξει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού. Παρουσιάστηκαν ο διαδικτυακός χώρος elameteoratrikala.com, η  virtual Τουριστική πλατφόρμα 360ο, τα βίντεο και το ψηφιακό υλικό που έχει δημιουργηθεί καθώς και η προώθηση του νομού μας μέσω ψηφιακών καναλιών. Έγινε επίσης αναφορά σε δράσεις που έχει υλοποιήσει ο φορέας ως σήμερα αλλά και σε αυτές που είναι σε εξέλιξη.  

Ο κ. Μπουτίνας Γιάννης ανέφερε  ότι για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος αποτελεί προτεραιότητα. Τόνισε επίσης την σημαντικότητα της διαβούλευσης με τους επαγγελματίες του τουρισμού στην κοινή προσπάθεια για ένα ολοκληρωμένο τουριστικό σχέδιο δράσης.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις και οι προτάσεις όλων των συμμετεχόντων φορέων και επαγγελματιών και έγινε συζήτηση για τα επόμενα βήματα, την ιεράρχηση και την στόχευση των δράσεων που μπορεί και πρέπει να αναπτύξει ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του νομού. 

Ο κ. Βασίλης Γιαγιάκος κλείνοντας την συνάντηση, αφού ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή και τις προτάσεις τους, είπε ότι η διαβούλευση με τους επαγγελματίες αλλά και η άμεση συνεργασία μαζί τους θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, αφού για τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού, οι επαγγελματίες έχουν τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση των δράσεων και της κοινής στρατηγικής, για την προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νομού μας.

 photo_F21497.jpg

vphoto_F21601.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
signature

Αποκτήστε Ψηφιακή Υπογραφή

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss