ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εγκρίθηκε το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Τρικάλων
21/10/2019

 Εγκρίθηκε το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Επιμελητηρίου Τρικάλων 

Στην έγκριση του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, προϋπολογισμού 499.397,49 ευρώ, προέβη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και έχει ως στόχο την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και των εκπομπών CO2.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκος Βασίλης ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο για την καθοριστική απόφασή του να χρηματοδοτήσει μια καθόλα άρτια πρόταση με παρεμβάσεις επιτακτικής ανάγκης λόγω της παλαιότητας του επιμελητηριακού κτιρίου, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη Χρήστο για το ενδιαφέρον και την αμέριστη υποστήριξή του.

Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη μείωση του ενεργειακού κόστους εξοικονομώντας χρήματα για υλοποίηση δράσεων προς όφελος της επιχειρηματικότητας. Ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιοτική λειτουργία του κτιρίου και θα εξυπηρετεί όχι μόνο τις διοικητικές εργασίες αλλά τους ίδιους τους επιχειρηματίες που επισκέπτονται το Επιμελητήριο για ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη, για δράσεις εκπαιδευτικής κατάρτισης και workshops, για επιχειρηματικές συναντήσεις προς όφελος της δραστηριότητας τους.

Ο κ. Γιαγιάκος στο πλαίσιο αυτού του έργου, αναγνωρίζει τη σημαντική συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων καθώς το Επιμελητήριο δεν διαθέτει την τεχνική υπηρεσία που απαιτείται για να δημοπρατήσει, να υλοποιήσει και να εποπτεύσει το έργο. Για τον λόγο αυτό ο κ. Γιαγιάκος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου Δημήτρη για την απόφαση να αναλάβουν την υποβολή της πρότασης για λογαριασμό του Επιμελητηρίου και να την υλοποιήσουν στη συνέχεια. Επίσης, ευχαριστεί την κα Σαργιώτη Θεοδώρα που προΐσταται της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων, η οποία σε συνεργασία με το προσωπικό της υπηρεσίας της και τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου Τρικάλων εργάστηκαν άψογα επιδεικνύοντας συνέπεια και επαγγελματισμό.  

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
signature

Αποκτήστε Ψηφιακή Υπογραφή

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss