ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Digital team της Διορατικότητας παρουσίασε στον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Τρικάλων
11/09/2019

69818633_2802775946418985_4428280731520729088_n_F3510.jpg

Το Digital team της Διορατικότητας παρουσίασε στον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκο , τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου κ. Μπλουγούρα και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Αγγελάκη την νέα καινοτομία που σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει επιπλέον ψηφιακές υπηρεσίες και δεξιότητες σε επιχειρήσεις και πολίτες ώστε όλοι να είναι χαρούμενοι…

Έτσι ξεκίνησε το Happy Trikala ,  ένα ψηφιακό εργαλείο , (application for iOS and Android ) το οποίο δίνει άμεση πρόσβαση  στις υπάρχουσες συμβεβλημένες επιχειρήσεις της διορατικότητας να προβάλουν ΔΩΡΕΑΝ τις ειδικές προσφορές τους & τα happy hours που διαθέτουν προκειμένου να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες τους προς τους πελάτες τους.  

Το happy Trikala  δημιουργήθηκε αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έρευνα αγοράς που προηγήθηκε για την Τοπική Γαστρονομία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα 667 άτομα που μας βοήθησαν με τις απαντήσεις τους να δούμε τις ανάγκες της αγοράς.

Η επίσημη παρουσίαση του Happy Trikala με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ θα γίνει στο αμφιθέατρο του Gisemi Hub την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 7.30 όπου θα παρουσιαστεί και το καινοτόμο  Gamification που σχεδιάστηκε Shake & Win το οποίο διαφοροποιεί ακόμα περισσότερο τη happy hour που μια επιχείρηση  προσφέρει στους πελάτες της.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκε θετικά η αξιοποίηση του application happy Trikala στο Μύλο των ξωτικών με ιδιαίτερες προσφορές προς όλους τους επισκέπτες για την συγκεκριμένη περίοδο των Χριστουγέννων στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν επίσης όλες οι τοπικές επιχειρήσεις εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στο Gamification Shake & Win. Ο στόχος μας είναι κοινός όσο καλύτερα πάνε οι τοπικές μας επιχειρήσεις τόσο καλύτερα θα πάμε όλοι μας. 

invitation-02-(005)_F4601.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
dm

Ανοικτό Κέντρο Μετεώρων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss