ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έκθεση DETROP 2018. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας
29/01/2018

Τρίκαλα, 29-01-2018

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής

σε περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση DETROP 2018

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι, η Περιφέρεια  Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Τρικάλων και Λάρισας θα συμμετάσχει στην 27η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας DETROP boutique 2018 που θα διεξαχθεί στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις οινοποιητικές και τυροκομικές, καθώς υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος, αλλά και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους υπολοίπους κλάδους που συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση (τρόφιμα, ποτά, μηχανήματα, εξοπλισμός, συσκευασία) και δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας.  

Περίπτερο - Δομή: Η συμμετοχή κάθε επιχείρησης περιλαμβάνει ατομικό περίπτερο 6 τ.μ. με έτοιμη διαμορφωμένη δομή. 

Κόστος Συμμετοχής: Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδοτεί το 1/3 του συνολικού κόστους συμμετοχής και τα Επιμελητήρια Τρικάλων και Λάρισας το 1/3 του συνολικού κόστους συμμετοχής των μελών τους (συνολική επιδότηση 66%). Ως εκ τούτου, το τελικό κόστος συμμετοχής για την κάθε επιχείρηση-εκθέτη (για περίπτερο 6 τ.μ.) ανέρχεται στο ποσό των 220 € πλέον ΦΠΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οποία επιβαρύνουν εξολοκλήρου των εκθέτη-επιχειρηματία).

Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι επιχειρήσεις του κλάδου, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 2/2/2018 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@thessaly.gov.gr ή στο fax 2413506170.

Επιλογή Συμμετοχής: Η επιλογή συμμετοχής θα γίνει κατά σειρά δήλωσης συμμετοχής αλλά και βάσει κριτηρίων συμμετοχής (όπως περιγράφονται στην πρόσκληση συμμετοχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας http://www.thessaly.gov.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες: Περιφέρεια Θεσσαλίας – Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας κ. Λαδόπουλου Γεωργίου τηλ: 2413506302-2413506301

detrop

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


DOWNLOADS
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
signature

Αποκτήστε Ψηφιακή Υπογραφή

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss