ΝΕΑ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
05/12/2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

proedros_F6274.jpg

Φίλες και Φίλοι, Μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων,

Το μήνυμα της ενότητας που εκπέμπει σταθερά τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο Τρικάλων έχει αποδέκτες: Όλους εσάς. Τους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας που δημιουργείται στον τόπο μας. Είναι το μήνυμα της συμπόρευσης και της κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και των άοκνων προσπαθειών για τον κοινό στόχο που είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας την οποία το Επιμελητήριο Τρικάλων υπηρετεί με συνέπεια, υλοποιώντας πρωτοπόρες δράσεις που το έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς σε Πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  από καρδιάς όλους όσοι, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα, ήρθαν και μετείχαν στις εκλογές. Είναι η δική σας  συμμετοχή και εμπιστοσύνη που μας δίνει δύναμη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και αγώνα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης για την άριστη συνεργασία και την προσφορά τους στον επιμελητηριακό θεσμό. Μαζί αποδείξαμε ότι το αδύνατο γίνεται δυνατό όταν υπάρχει όραμα και διάθεση για δουλειά και  ανιδιοτελή προσφορά. Από κει θα πιάσει το νήμα και η νέα Διοίκηση που εξελέγη στις εκλογές της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου για να υπηρετηθεί με την ίδια συνέπεια το διαχρονικό όραμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για ανάπτυξη αλλά και να τεθούν νέοι στόχοι που θα εδραιώσουν τη φήμη του Επιμελητηρίου μας, ως ένα από τα πλέον δραστήρια και καινοτόμα της χώρας.

Συγχαίρω από καρδιάς όλους όσοι κατήλθαν υποψήφιοι στις εκλογές. Παλιοί και νέοι συνεργάτες για τον τίμιο εκλογικό τους αγώνα.  Τους διαβεβαιώνω όλους (εκλεγέντες και μη) ότι μαζί ως ομάδα, θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο μ’ αυτούς αλλά και με κάθε μέλος του Επιμελητηρίου που έχει διάθεση για προσφορά. Το Επιμελητήριο Τρικάλων απέδειξε στην πράξη ότι έχει ανοιχτές τις πόρτες του σ’ όλους και αυτό θα συνεχίσει να πράττει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα.

Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες στη νέα Διοίκηση και μας εύχομαι καλή  δουλειά για να παραμείνει ζωντανό το μήνυμα της ενότητας που στέλνει το Επιμελητήριο Τρικάλων.
 

Βασίλης Γιαγιάκος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

dm

Ηλεκτρονική αγορά Προϊόντων

περισσότερα
dm

Δίκτυο Τοπικής Γαστρονομίας & Προϊόντων

περισσότερα
toyrismos

Τουρισμός στα Τρίκαλα

Ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός

περισσότερα
export

Αγορά Εξαγωγικών επιχειρήσεων

Δείτε τις εξαγωγικές επιχειρήσεις των Τρικάλων

περισσότερα
omogeneia

Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα

Δείτε τις επιχειρήσεις στην Ομογένεια

περισσότερα
symvoulos

Online Σύμβουλος του Επιχειρηματία

Online υπηρεσία ενημέρωσης επιχειρήσεων

περισσότερα
signature

Αποκτήστε Ψηφιακή Υπογραφή

περισσότερα
 

©Portal Επιμελητηρίου Τρικάλων, Designed & Developed by Knowledge Broadband Services, Powered by e-boss